FAVATI, Fabio
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.526
EU - Europa 1.510
AS - Asia 1.466
SA - Sud America 92
AF - Africa 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
OC - Oceania 5
Totale 7.621
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.367
CN - Cina 699
UA - Ucraina 399
IT - Italia 313
VN - Vietnam 302
SG - Singapore 278
SE - Svezia 181
CA - Canada 144
DE - Germania 138
GB - Regno Unito 136
HK - Hong Kong 107
FI - Finlandia 84
BR - Brasile 82
RU - Federazione Russa 81
FR - Francia 57
IE - Irlanda 29
PL - Polonia 26
TR - Turchia 19
BE - Belgio 18
IN - India 17
ES - Italia 15
MX - Messico 11
JP - Giappone 10
NL - Olanda 9
IR - Iran 7
LT - Lituania 7
EU - Europa 6
ZA - Sudafrica 6
AR - Argentina 4
GR - Grecia 4
IQ - Iraq 4
AU - Australia 3
DZ - Algeria 3
IL - Israele 3
LB - Libano 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AL - Albania 2
AZ - Azerbaigian 2
BD - Bangladesh 2
CZ - Repubblica Ceca 2
GH - Ghana 2
ID - Indonesia 2
JO - Giordania 2
KE - Kenya 2
KR - Corea 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PE - Perù 2
AT - Austria 1
BW - Botswana 1
CH - Svizzera 1
CO - Colombia 1
CR - Costa Rica 1
DK - Danimarca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EC - Ecuador 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
GT - Guatemala 1
HU - Ungheria 1
KG - Kirghizistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
MK - Macedonia 1
PA - Panama 1
PK - Pakistan 1
RS - Serbia 1
SR - Suriname 1
TM - Turkmenistan 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 7.621
Città #
Ann Arbor 462
Woodbridge 432
Ashburn 404
Jacksonville 337
Chandler 327
Houston 253
Dong Ket 229
Fairfield 226
Beijing 188
Nanjing 133
Dallas 125
Toronto 122
Hong Kong 106
Singapore 105
Boardman 91
The Dalles 91
Seattle 88
Dearborn 87
Wilmington 82
Los Angeles 78
Cambridge 76
Nanchang 76
New York 66
Kent 56
Princeton 56
Munich 53
Buffalo 52
Ogden 32
Shenyang 31
Ho Chi Minh City 30
Dublin 27
Kunming 24
Milan 23
Jiaxing 22
Tianjin 22
Verona 20
Changsha 19
Helsinki 19
Moscow 19
Brussels 18
Hanoi 17
Hebei 17
Warsaw 17
Hangzhou 15
Brooklyn 13
Santa Clara 13
São Paulo 13
Changchun 12
Denver 12
Stockholm 12
Montreal 11
Orem 11
San Francisco 11
Shanghai 11
Jinan 10
Kocaeli 10
Lanzhou 10
Phoenix 10
Guangzhou 9
London 9
Poplar 9
San Diego 9
Tokyo 9
Turku 9
Ningbo 8
Taizhou 8
Zhengzhou 8
Napoli 7
Rome 7
Amsterdam 6
Chicago 6
Des Moines 6
Auburn Hills 5
Bari 5
Biên Hòa 5
Carpi 5
Casoria 5
Chennai 5
Council Bluffs 5
Curitiba 5
Frankfurt am Main 5
Hanover 5
Indiana 5
Naples 5
Parma 5
Pune 5
Bexley 4
Burjassot 4
Izmir 4
Johannesburg 4
Lamezia Terme 4
Norwalk 4
Radomsko 4
Redondo Beach 4
Sasso Marconi 4
Thessaloniki 4
Venice 4
Angri 3
Ankara 3
Atlanta 3
Totale 5.165
Nome #
Supercritical carbon dioxide fractionation of fish oil fatty acid ethyl esters 248
Analysis of trace elements in southern italian wines and their classification according to provenance. 215
Effect of Soil Water Availability on Yield and Some Quality Parameters of Extra Virgin Oil (Cv. Coratina) 213
Rapid Extraction and Determination of Phenols in Extra Virgin Olive Oil 207
Supercritical fluid extraction for quality control in beer industry 199
Supercritical CO2 Extraction of Carotene and Lutein from Leaf Protein Concentrates 196
Caratteristiche qualitative del cavolfiore prodotto nella “Valle dell’Ofanto” in relazione al genotipo e alla conservazione 191
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. 172
Variability of the lipolytic activity in Yarrowia lipolytica and its dependence on environmental conditions. 169
Subcritical Water Extraction of Phenolics from Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts 168
Pigment Extraction from Alfalfa Leaf Protein Concentrates 166
Impiego di acqua allo stato sub-critico per il recupero di sostanze naturali da sottoprodotti e scarti di lavorazione dell'industria alimentare 163
Effect of Supercritical Fluid Extraction on Residual Meals and Protein Functionality 160
HPLC determination of agmatine and other amines in wine. 160
Recupero di nutraceutici da sottoprodotti dell’industria enologica mediante impiego di acqua allo stato subcritico 160
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. 156
Optimization of Virgin Olive Oil Quality in Relation to Fruit Ripening and Storage 155
Effect of pH and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis. 150
Prolungamento della shelf-life di finocchi IV gamma. 148
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Evening Primrose Oil 146
Approccio metodologico per la caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano. 145
A green process for nutraceuticals recovery from grape seeds using SC-CO2 and Subcritical Water 143
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content 143
The Olive Oil Chain in the Basilicata Region 142
Nutritional quality of vegetables: effect of chilling on the ascorbic acid content of fennel. 140
Extraction of natural antioxidants (carotenoids and tocopherols) from by-products of the tomato processing industry 138
Supercritical Fluid Extraction of Evening Primrose Oil - Kinetic and Mass Transfer Effects. 137
Production of Tocopherol Concentrate by Supercritical Fluid Extraction and Chromatography. 136
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. 135
Shelf-life monitoring of broccoli packed with different films 135
The Free Amino Acids Content of Bottle-Fermented Moscato Bianco Sparkling Wine by Immobilized Yeasts 133
Antioxydants in organic and traditional sunflower seed oils. 129
Rapid Determination of Phenol Content in Extra Virgin Olive Oil 128
Caratterizzazione di vini del Sud Italia sulla base del contenuto in macro, microelementi e lantanidi 128
Effect of technology and storage time on the quality of extra virgin olive oils from whole and de-stoned paste produced in Southern Italy. 127
Cicli extrastagionali di ruchetta per la IV gamma: aspetti produttivi e qualitativi 126
Selfcontrol for food hygiene and traditional products: a possible coexistence. 125
Aspetti qualitativi del pomodoro “cherry” coltivato con agrotecniche di fuori suolo 125
Estrazione di Sostanze Naturali con CO2 Supercritica 122
Supercritical CO2 Extraction of Lycopene and b-carotene from By-products of the Tomato Industry. 122
La qualità fra tradizione e innovazione: la filiera olivicola lucana. 118
Aspetti salutistici legati al consumo del vino: studio dei polifenoli e delle amine biogene in vini del Sud Italia 115
Role of biogenc amines as index of freshness in beef meat packed with different bioplymeric materials 112
La normativa del settore lattiero-caseario: una visione integrata del D.P.R. 54/97, del D.L.vo 155/97 e delle altre disposizioni vigenti. 108
Use of supercritical CO2 to increase tocols content in barley extracts. 108
Thermal Resistance of Vegetable Oils 104
Valutazione della freschezza di insalate baby-leaf di quarta gamma da parte dei consumatori in relazione ai parametri chimico-fisici 103
Estrazione in Fase Supercritica di Olio da Semi di Oenothera biennis L. 102
Supercritical Carbon Dioxide Fractionation of Fish Oil Free Fatty Acid Ethyl Esters 101
Tracciabilità e rintracciabilità come elementi di valorizzazione dell’olio di oliva. 100
Studio di sistemi di conservazione per il prolungamento della shellf-life di finocchi freschi. 94
Influenza di imballaggi commerciali sulla shelf-life e sulla qualità dei pomodorini cherry (CV Shiren) 89
Maturazione e Qualità dei Prodotti Ortofrutticoli 82
Produzione, qualità ed efficienza d’uso dell’acqua nel pomodoro da industria in relazione alle variabili irrigue 79
Frazionamento Umido delle Erbe 76
I Succhi di Arancia: Produzione Nazionale, Preparazione e Conservazione 75
Totale 7.767
Categoria #
all - tutte 30.868
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 30.868


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021645 0 0 0 0 0 67 24 64 15 108 103 264
2021/2022490 15 55 112 67 29 23 8 45 28 9 13 86
2022/2023709 78 2 6 109 103 109 8 93 138 22 31 10
2023/2024326 24 15 37 15 31 57 7 27 74 4 8 27
2024/2025752 13 30 122 47 51 32 97 32 84 16 116 112
2025/20261.296 171 87 125 359 359 195 0 0 0 0 0 0
Totale 7.767