FAVATI, Fabio

FAVATI, Fabio  

SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 56 (tempo di esecuzione: 0.046 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A green process for nutraceuticals recovery from grape seeds using SC-CO2 and Subcritical Water 1-gen-2010 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Caruso, Marisa Carmela
Analysis of trace elements in southern italian wines and their classification according to provenance. 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, T; Palma, A.
Antioxydants in organic and traditional sunflower seed oils. 1-gen-2002 Favati, Fabio; Perretti, G; Galgano, Fernanda; Pietrafesa, A; Montanari, L.
Approccio metodologico per la caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano. 1-gen-2001 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lencioni, L.; Bertuccioli, M.
Aspetti qualitativi del pomodoro “cherry” coltivato con agrotecniche di fuori suolo 1-gen-2001 Bisignano, A.; Candido, Vincenzo; Favati, Fabio; Miccolis, Vito
Aspetti salutistici legati al consumo del vino: studio dei polifenoli e delle amine biogene in vini del Sud Italia 1-gen-2004 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DE GIORGIO, A; Caruso, Marisa Carmela; Lacertosa, G.
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. 1-gen-1999 Suzzi, G; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, Giovanni
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. 1-gen-2001 Galgano, Fernanda; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M.; Gardini, F.; Salzano, Giovanni
Caratteristiche qualitative del cavolfiore prodotto nella “Valle dell’Ofanto” in relazione al genotipo e alla conservazione 1-gen-2010 Candido, Vincenzo; Galgano, Fernanda; Miccolis, Vito; Cossidente, I.; Favati, Fabio
Caratterizzazione di vini del Sud Italia sulla base del contenuto in macro, microelementi e lantanidi 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, Teresa; Dantuono, I; Palma, A.
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content 1-gen-2006 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
Cicli extrastagionali di ruchetta per la IV gamma: aspetti produttivi e qualitativi 1-gen-2010 Candido, Vincenzo; Landi, M.; Galgano, Fernanda; Castronuovo, Donato; Miccolis, Vito; Favati, Fabio
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. 1-gen-2003 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A.
Effect of pH and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis. 1-gen-2001 Gardini, F.; Martuscelli, M.; Caruso, M. C.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Favati, Fabio; Guerzoni, M. E.; Suzzi, G.
Effect of Soil Water Availability on Yield and Some Quality Parameters of Extra Virgin Oil (Cv. Coratina) 1-gen-2008 A. M., Palese; Nuzzo, Vitale; Celano, Giuseppe; Favati, Fabio; A., Pietrafesa; Galgano, Fernanda
Effect of Supercritical Fluid Extraction on Residual Meals and Protein Functionality 1-gen-1996 Favati, Fabio; King, J. W.; List, G. R.
Effect of technology and storage time on the quality of extra virgin olive oils from whole and de-stoned paste produced in Southern Italy. 1-gen-2011 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Lacertosa, G; Palma, A; Forte, M; Favati, Fabio
Estrazione di Sostanze Naturali con CO2 Supercritica 1-gen-1994 Favati, Fabio
Estrazione in Fase Supercritica di Olio da Semi di Oenothera biennis L. 1-gen-1991 Favati, Fabio; Fiorentini, R.
Extraction of natural antioxidants (carotenoids and tocopherols) from by-products of the tomato processing industry 1-gen-2003 Favati, Fabio; Pietrafesa, A.; Galgano, Fernanda