RIVIEZZI, Amelia Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.642
EU - Europa 1.082
AS - Asia 797
SA - Sud America 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
OC - Oceania 3
AF - Africa 2
Totale 4.539
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.525
CN - Cina 473
UA - Ucraina 287
IT - Italia 247
DE - Germania 220
VN - Vietnam 175
CA - Canada 117
SG - Singapore 79
FR - Francia 77
SE - Svezia 75
GB - Regno Unito 67
FI - Finlandia 62
HK - Hong Kong 35
BE - Belgio 13
IE - Irlanda 13
TR - Turchia 10
IN - India 6
EU - Europa 5
AR - Argentina 4
IR - Iran 4
CZ - Repubblica Ceca 3
ES - Italia 3
ID - Indonesia 3
NL - Olanda 3
RU - Federazione Russa 3
AU - Australia 2
CL - Cile 2
PH - Filippine 2
PS - Palestinian Territory 2
PT - Portogallo 2
RO - Romania 2
AT - Austria 1
AZ - Azerbaigian 1
BJ - Benin 1
BR - Brasile 1
BY - Bielorussia 1
CH - Svizzera 1
GE - Georgia 1
HR - Croazia 1
JP - Giappone 1
MN - Mongolia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
PK - Pakistan 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 4.539
Città #
Ann Arbor 316
Woodbridge 281
Jacksonville 246
Chandler 230
Fairfield 208
Houston 194
Dong Ket 175
Ashburn 169
Beijing 169
Toronto 105
Nanjing 103
Wilmington 87
Boardman 74
Seattle 70
Cambridge 63
Singapore 55
Nanchang 50
Princeton 41
Hong Kong 34
Shenyang 32
Ogden 29
Helsinki 21
Kunming 19
New York 19
Centro 18
Tianjin 18
Changsha 17
Milan 17
Brussels 13
Hangzhou 13
Bari 12
Dublin 12
Foggia 12
Potenza 12
Jiaxing 11
Ottawa 11
Munich 10
Rome 10
Kocaeli 9
Naples 9
San Diego 9
Santa Clara 9
Verona 7
Campobasso 6
Hebei 6
Changchun 5
Florence 5
Guangzhou 5
Acerra 4
Bournemouth 4
Buenos Aires 4
Hanover 4
Norwalk 4
Pune 4
San Francisco 4
Venezia 4
Barcelona 3
Borås 3
Dallas 3
Des Moines 3
Jinan 3
London 3
Macerata 3
Ningbo 3
Palermo 3
Pescara 3
Redwood City 3
Taizhou 3
Wageningen 3
Zhengzhou 3
Agrigento 2
Alessandria 2
Cassano 2
Cesena 2
Cremona 2
Fiorenzuola D'arda 2
Fuquay-Varina 2
Haikou 2
Indiana 2
Lanzhou 2
Los Angeles 2
Maiori 2
Malang 2
Montecastrilli 2
Santiago 2
Shanghai 2
Simi Valley 2
St Petersburg 2
Tehran 2
Acton 1
Ahvaz 1
Altamura 1
Ancona 1
Andover 1
Anyang 1
Aquila 1
Arad 1
Auburn Hills 1
Bangkok 1
Berlin 1
Totale 3.169
Nome #
Sensory properties affecting acceptability of “Bresaola” from Podolian young bulls 197
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs 183
Qualitative assessment of buffalo behaviour temporal fluctuations 177
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls. 176
Omega-3 supplementation, milk quality and cow immune-competence 166
Liking of traditional cheese and consumer willingness to pay 163
Effect of artificial rearing on lamb welfare and meat quality 161
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE 157
Shelf life of meat from podolian young bulls in relation to the aging method 153
Sensory properties of mozzarella cheese as affected by starter cultures and preservation liquid 151
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs 150
Influence of storage conditions and age at slaughter on lipid oxidation and fatty acid profile of Apulian lamb. 143
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle. 136
pH and tenderness of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls 127
Allattamento artificiale: benessere degli agnelli e qualità della carne 117
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana 111
Valutazione sensoriale della carne bovina: selezione e addestramento del panel 110
Artificial rearing and intramuscular fatty acid composition of unweaned lambs 109
Effetto del periodo di frollatura e di congelamento sulla composizione in acidi grassi e sul grado di ossidazione lipidica della carne di bovino podolico. 108
Shelf life of meat from Podolian young bulls in relation to the ageing method. 108
Shelf life and fatty acid profile of meat from Podolian cattle. 108
Caratteristiche fisiche e sensoriali della carne di Podolica. 105
Definizione delle caratteristiche qualitative della carne di “Agnello delle Dolomiti Lucane”. 101
Housing system and meat quality in organic Podolian young bulls 99
Potenzialità produttive dell'agnello nelle aree protette della Basilicata 92
Sensory properties and shelf life of Lucanian sausages 89
Proprietà sensoriali del caciocavallo Silano prodotto con differenti colture starter 86
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. 86
Podolian cattle. The “nature” of the product 85
Profilo sensoriale e accettabilità del caciocavallo 81
Effetto del rapporto foraggio/concentrato su alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni podolici. 80
Allevamento biologico: qualità dei lipidi della carne in agnelli di razza Sarda. 79
Standardizzazione di attributi specifici per la valutazione sensoriale della carne di agnello. 76
Tenderness of meat from Podolian young bulls: an objective to be achieved 72
Effect of cooking oxidation and fatty acid profile in meat from Apulian Lambs. 71
Influence of the age at slaughter on carcass traits and fatty acid composition of Gentile di Puglia lambs 67
La valutazione del rapporto uomo animale nella specie ovina. 66
Validation of standards for beef sensory evaluation 66
Valutazione qualitativa e dinamica del comportamento caprino 65
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter. 65
The behaviour of confined or free-range Podolian young bulls 64
null 29
Promoting the direct sale of pasta filata cheese 20
Sensory Profile and Consumer Liking of Sustainable Salamis Differing in Wild Boar Meat and Seasoning Ingredients Addition 18
Sensory Profile and Consumer Liking of Sustainable Salamis Differing in Wild Boar Meat and Seasoning Ingredients Addition 2
Totale 4.675
Categoria #
all - tutte 17.896
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 17.896


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020501 0 0 0 0 26 73 53 81 44 94 119 11
2020/2021710 58 46 35 45 30 67 25 54 15 72 68 195
2021/2022377 14 48 105 31 23 10 9 29 19 10 13 66
2022/2023533 62 1 3 82 77 97 2 50 102 9 34 14
2023/2024324 24 12 36 12 40 57 0 13 81 1 11 37
2024/2025183 15 23 110 15 20 0 0 0 0 0 0 0
Totale 4.675