RIVIEZZI, Amelia Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.543
EU - Europa 1.032
AS - Asia 717
SA - Sud America 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
OC - Oceania 3
AF - Africa 2
Totale 4.310
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.427
CN - Cina 471
UA - Ucraina 287
IT - Italia 219
DE - Germania 209
VN - Vietnam 175
CA - Canada 116
FR - Francia 77
SE - Svezia 75
GB - Regno Unito 66
FI - Finlandia 59
HK - Hong Kong 35
BE - Belgio 13
IE - Irlanda 13
TR - Turchia 10
IN - India 6
EU - Europa 5
AR - Argentina 4
IR - Iran 4
CZ - Repubblica Ceca 3
ES - Italia 3
ID - Indonesia 3
AU - Australia 2
CL - Cile 2
PH - Filippine 2
PS - Palestinian Territory 2
PT - Portogallo 2
RO - Romania 2
AT - Austria 1
AZ - Azerbaigian 1
BJ - Benin 1
BR - Brasile 1
BY - Bielorussia 1
GE - Georgia 1
JP - Giappone 1
MN - Mongolia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
PK - Pakistan 1
RU - Federazione Russa 1
SA - Arabia Saudita 1
SG - Singapore 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 4.310
Città #
Ann Arbor 316
Woodbridge 281
Jacksonville 246
Chandler 230
Fairfield 208
Houston 194
Dong Ket 175
Beijing 169
Ashburn 156
Toronto 105
Nanjing 103
Wilmington 87
Seattle 70
Cambridge 63
Nanchang 50
Princeton 41
Hong Kong 34
Shenyang 32
Ogden 29
Boardman 27
Kunming 19
New York 19
Centro 18
Helsinki 18
Tianjin 18
Changsha 17
Brussels 13
Hangzhou 13
Dublin 12
Potenza 12
Jiaxing 11
Milan 11
Ottawa 10
Foggia 9
Kocaeli 9
Rome 9
San Diego 9
Bari 8
Naples 8
Verona 7
Hebei 6
Changchun 5
Guangzhou 5
Acerra 4
Bournemouth 4
Buenos Aires 4
Hanover 4
Norwalk 4
Pune 4
San Francisco 4
Venezia 4
Barcelona 3
Borås 3
Dallas 3
Des Moines 3
Florence 3
Jinan 3
Macerata 3
Ningbo 3
Pescara 3
Redwood City 3
Taizhou 3
Zhengzhou 3
Agrigento 2
Alessandria 2
Cassano 2
Cesena 2
Cremona 2
Fiorenzuola D'arda 2
Fuquay-Varina 2
Haikou 2
Indiana 2
Lanzhou 2
London 2
Maiori 2
Malang 2
Montecastrilli 2
Palermo 2
Santiago 2
Shanghai 2
Simi Valley 2
Tehran 2
Acton 1
Ahvaz 1
Altamura 1
Ancona 1
Andover 1
Aquila 1
Arad 1
Auburn Hills 1
Bangkok 1
Berlin 1
Bologna 1
Brno 1
Canberra 1
Capri 1
Catania 1
Ceska 1
Chengdu 1
Columbus 1
Totale 3.006
Nome #
Sensory properties affecting acceptability of “Bresaola” from Podolian young bulls 195
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs 178
Qualitative assessment of buffalo behaviour temporal fluctuations 172
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls. 171
Omega-3 supplementation, milk quality and cow immune-competence 161
Liking of traditional cheese and consumer willingness to pay 160
Effect of artificial rearing on lamb welfare and meat quality 158
Shelf life of meat from podolian young bulls in relation to the aging method 150
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE 146
Sensory properties of mozzarella cheese as affected by starter cultures and preservation liquid 145
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs 143
Influence of storage conditions and age at slaughter on lipid oxidation and fatty acid profile of Apulian lamb. 139
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle. 127
pH and tenderness of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls 124
Allattamento artificiale: benessere degli agnelli e qualità della carne 111
Valutazione sensoriale della carne bovina: selezione e addestramento del panel 108
Shelf life of meat from Podolian young bulls in relation to the ageing method. 104
Shelf life and fatty acid profile of meat from Podolian cattle. 104
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana 104
Artificial rearing and intramuscular fatty acid composition of unweaned lambs 102
Effetto del periodo di frollatura e di congelamento sulla composizione in acidi grassi e sul grado di ossidazione lipidica della carne di bovino podolico. 101
Definizione delle caratteristiche qualitative della carne di “Agnello delle Dolomiti Lucane”. 99
Caratteristiche fisiche e sensoriali della carne di Podolica. 97
Housing system and meat quality in organic Podolian young bulls 96
Potenzialità produttive dell'agnello nelle aree protette della Basilicata 88
Sensory properties and shelf life of Lucanian sausages 84
Podolian cattle. The “nature” of the product 82
Profilo sensoriale e accettabilità del caciocavallo 76
Allevamento biologico: qualità dei lipidi della carne in agnelli di razza Sarda. 76
Proprietà sensoriali del caciocavallo Silano prodotto con differenti colture starter 75
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. 73
Effetto del rapporto foraggio/concentrato su alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni podolici. 72
Standardizzazione di attributi specifici per la valutazione sensoriale della carne di agnello. 71
Tenderness of meat from Podolian young bulls: an objective to be achieved 69
Effect of cooking oxidation and fatty acid profile in meat from Apulian Lambs. 68
The behaviour of confined or free-range Podolian young bulls 63
Validation of standards for beef sensory evaluation 63
Influence of the age at slaughter on carcass traits and fatty acid composition of Gentile di Puglia lambs 62
La valutazione del rapporto uomo animale nella specie ovina. 61
Valutazione qualitativa e dinamica del comportamento caprino 60
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter. 60
Sensory Profile and Consumer Liking of Sustainable Salamis Differing in Wild Boar Meat and Seasoning Ingredients Addition 24
Sensory Profile and Consumer Liking of Sustainable Salamis Differing in Wild Boar Meat and Seasoning Ingredients Addition 13
Promoting the direct sale of pasta filata cheese 10
Totale 4.445
Categoria #
all - tutte 14.026
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 14.026


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019154 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 74 80
2019/2020913 161 61 48 142 26 73 53 81 44 94 119 11
2020/2021710 58 46 35 45 30 67 25 54 15 72 68 195
2021/2022377 14 48 105 31 23 10 9 29 19 10 13 66
2022/2023533 62 1 3 82 77 97 2 50 102 9 34 14
2023/2024277 24 12 36 12 40 57 0 13 81 1 1 0
Totale 4.445