RIVIEZZI, Amelia Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.233
AS - Asia 1.350
EU - Europa 1.330
SA - Sud America 121
AF - Africa 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
OC - Oceania 5
Totale 6.055
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.085
CN - Cina 594
IT - Italia 308
UA - Ucraina 288
SG - Singapore 270
VN - Vietnam 253
DE - Germania 242
CA - Canada 136
HK - Hong Kong 129
GB - Regno Unito 101
FR - Francia 97
BR - Brasile 90
SE - Svezia 88
FI - Finlandia 63
RU - Federazione Russa 59
AR - Argentina 16
IN - India 16
BE - Belgio 15
TR - Turchia 15
JP - Giappone 14
NL - Olanda 14
IE - Irlanda 13
MY - Malesia 13
PL - Polonia 9
BD - Bangladesh 8
LT - Lituania 8
ID - Indonesia 7
MX - Messico 7
ES - Italia 6
RO - Romania 6
ZA - Sudafrica 6
CO - Colombia 5
EU - Europa 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
IR - Iran 4
SA - Arabia Saudita 4
AT - Austria 3
AU - Australia 3
AZ - Azerbaigian 3
CL - Cile 3
CZ - Repubblica Ceca 3
JO - Giordania 3
EC - Ecuador 2
IQ - Iraq 2
MA - Marocco 2
PE - Perù 2
PH - Filippine 2
PK - Pakistan 2
PS - Palestinian Territory 2
PT - Portogallo 2
PY - Paraguay 2
BB - Barbados 1
BJ - Benin 1
BY - Bielorussia 1
CH - Svizzera 1
DK - Danimarca 1
EG - Egitto 1
GD - Grenada 1
GE - Georgia 1
GT - Guatemala 1
HR - Croazia 1
KE - Kenya 1
KZ - Kazakistan 1
LB - Libano 1
MN - Mongolia 1
NC - Nuova Caledonia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SV - El Salvador 1
TH - Thailandia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
VE - Venezuela 1
Totale 6.055
Città #
Ann Arbor 316
Woodbridge 281
Ashburn 254
Beijing 247
Jacksonville 247
Chandler 230
Fairfield 208
Houston 198
Dong Ket 175
Hong Kong 128
Singapore 127
Toronto 110
Nanjing 103
Wilmington 88
Boardman 76
Seattle 72
Cambridge 63
Dallas 62
Nanchang 50
The Dalles 49
New York 46
Kent 44
Los Angeles 43
Princeton 41
Rome 36
Shenyang 32
Ho Chi Minh City 31
Ogden 29
Buffalo 25
Helsinki 21
Milan 21
Kunming 19
Centro 18
Tianjin 18
Changsha 17
Brussels 15
Munich 15
Santa Clara 15
Potenza 14
Bari 13
Denver 13
Frankfurt am Main 13
Hangzhou 13
Ottawa 13
Stockholm 13
São Paulo 13
Dublin 12
Foggia 12
Hanoi 12
Tokyo 12
Atlanta 11
Brooklyn 11
Jiaxing 11
Naples 11
Poplar 11
London 10
Kocaeli 9
Montreal 9
Moscow 9
San Diego 9
Boston 8
Chicago 8
Cyberjaya 8
Castignano 7
Verona 7
Campobasso 6
Chennai 6
Hebei 6
Orem 6
Phoenix 6
Warsaw 6
Ankara 5
Buenos Aires 5
Changchun 5
Florence 5
Guangzhou 5
Johannesburg 5
San Francisco 5
Acerra 4
Amsterdam 4
Bournemouth 4
Bucharest 4
Council Bluffs 4
Da Nang 4
Hanover 4
Kuala Lumpur 4
Lake Station 4
Manchester 4
Norwalk 4
Palermo 4
Pune 4
Rio de Janeiro 4
Shanghai 4
Venezia 4
Amman 3
Barcelona 3
Bexley 3
Borås 3
Des Moines 3
Jinan 3
Totale 4.015
Nome #
Sensory properties affecting acceptability of “Bresaola” from Podolian young bulls 258
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE 215
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs 213
Qualitative assessment of buffalo behaviour temporal fluctuations 212
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls. 202
Omega-3 supplementation, milk quality and cow immune-competence 197
Liking of traditional cheese and consumer willingness to pay 195
Sensory properties of mozzarella cheese as affected by starter cultures and preservation liquid 193
Effect of artificial rearing on lamb welfare and meat quality 189
Shelf life of meat from podolian young bulls in relation to the aging method 184
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs 182
Influence of storage conditions and age at slaughter on lipid oxidation and fatty acid profile of Apulian lamb. 169
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle. 163
Allattamento artificiale: benessere degli agnelli e qualità della carne 162
Artificial rearing and intramuscular fatty acid composition of unweaned lambs 158
pH and tenderness of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls 146
Caratteristiche fisiche e sensoriali della carne di Podolica. 146
Effetto del periodo di frollatura e di congelamento sulla composizione in acidi grassi e sul grado di ossidazione lipidica della carne di bovino podolico. 145
Valutazione sensoriale della carne bovina: selezione e addestramento del panel 142
Shelf life of meat from Podolian young bulls in relation to the ageing method. 139
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana 139
Housing system and meat quality in organic Podolian young bulls 134
Definizione delle caratteristiche qualitative della carne di “Agnello delle Dolomiti Lucane”. 131
Potenzialità produttive dell'agnello nelle aree protette della Basilicata 129
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. 127
Shelf life and fatty acid profile of meat from Podolian cattle. 126
Allevamento biologico: qualità dei lipidi della carne in agnelli di razza Sarda. 126
Sensory properties and shelf life of Lucanian sausages 124
Proprietà sensoriali del caciocavallo Silano prodotto con differenti colture starter 124
Podolian cattle. The “nature” of the product 116
Profilo sensoriale e accettabilità del caciocavallo 110
Effetto del rapporto foraggio/concentrato su alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni podolici. 110
Effect of cooking oxidation and fatty acid profile in meat from Apulian Lambs. 102
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter. 97
La valutazione del rapporto uomo animale nella specie ovina. 95
Tenderness of meat from Podolian young bulls: an objective to be achieved 91
Valutazione qualitativa e dinamica del comportamento caprino 91
Standardizzazione di attributi specifici per la valutazione sensoriale della carne di agnello. 90
Influence of the age at slaughter on carcass traits and fatty acid composition of Gentile di Puglia lambs 86
The behaviour of confined or free-range Podolian young bulls 82
Validation of standards for beef sensory evaluation 82
Methodological Approaches for Estimating the Biomass of Natural Pastures in the Lucanian Hills Using UAV Remote Sensing 64
May the Extensive Farming System of Small Ruminants Be Smart? 61
Sensory Profile and Consumer Liking of Sustainable Salamis Differing in Wild Boar Meat and Seasoning Ingredients Addition 53
Sensory Profile and Consumer Liking of Sustainable Salamis Differing in Wild Boar Meat and Seasoning Ingredients Addition 51
Promoting the direct sale of pasta filata cheese 45
Totale 6.196
Categoria #
all - tutte 25.606
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 25.606


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021496 0 0 0 0 0 67 25 54 15 72 68 195
2021/2022377 14 48 105 31 23 10 9 29 19 10 13 66
2022/2023533 62 1 3 82 77 97 2 50 102 9 34 14
2023/2024324 24 12 36 12 40 57 0 13 81 1 11 37
2024/2025669 15 23 110 14 52 40 86 57 57 23 78 114
2025/20261.035 139 70 77 330 265 154 0 0 0 0 0 0
Totale 6.196