CARLUCCI, Angela
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.902
EU - Europa 713
AS - Asia 427
OC - Oceania 13
SA - Sud America 5
AF - Africa 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 3.066
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.854
CN - Cina 272
UA - Ucraina 182
DE - Germania 158
IT - Italia 117
VN - Vietnam 86
FR - Francia 68
SE - Svezia 58
GB - Regno Unito 56
CA - Canada 48
FI - Finlandia 48
SG - Singapore 46
NZ - Nuova Zelanda 13
BE - Belgio 8
HK - Hong Kong 8
IE - Irlanda 8
IN - India 5
AR - Argentina 3
EU - Europa 3
NL - Olanda 3
TR - Turchia 3
CZ - Repubblica Ceca 2
IR - Iran 2
BD - Bangladesh 1
BJ - Benin 1
BO - Bolivia 1
CH - Svizzera 1
CL - Cile 1
DZ - Algeria 1
PK - Pakistan 1
PL - Polonia 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
RU - Federazione Russa 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 3.066
Città #
Ann Arbor 245
Woodbridge 235
Fairfield 195
Houston 184
Jacksonville 155
Ashburn 136
Chandler 104
Dong Ket 85
Seattle 77
Beijing 76
Wilmington 76
Nanjing 67
Cambridge 65
Toronto 47
Boardman 43
Singapore 28
Princeton 26
Nanchang 25
Helsinki 22
Ogden 17
Tianjin 17
Kunming 15
Munich 15
Shenyang 13
Centro 11
New York 11
Hebei 10
Jiaxing 10
Milan 10
Changsha 9
Greymouth 9
Brussels 8
Dublin 8
Hong Kong 8
Hangzhou 7
London 6
Verona 6
Changchun 5
Guangzhou 5
San Diego 5
Bournemouth 4
Campobasso 4
Palmerston North 4
San Francisco 4
Santa Clara 4
Valdagno 4
Buenos Aires 3
Florence 3
Jinan 3
Kocaeli 3
Los Angeles 3
Norwalk 3
Pescara 3
Rome 3
Wageningen 3
Acerra 2
Cassano 2
Castiglion Fibocchi 2
Cesena 2
Cremona 2
Fuquay-Varina 2
Haikou 2
Lanzhou 2
Molise 2
Pune 2
Redmond 2
Redwood City 2
Zhengzhou 2
Auburn Hills 1
Bangkok 1
Bari 1
Berlin 1
Bologna 1
Brentford 1
Brno 1
Capri 1
Ceska 1
Cotonou 1
Des Moines 1
Falkenstein 1
Foggia 1
Formigine 1
Geislingen an der Steige 1
Geneva 1
Giovinazzo 1
Hanoi 1
Hanover 1
Indiana 1
Islington 1
Jinhua 1
Kraków 1
Kundan 1
Maglie 1
Mumbai 1
New Bedfont 1
Ottawa 1
Palermo 1
Perugia 1
Potenza 1
Rawalpindi 1
Totale 2.205
Nome #
Sensory properties affecting acceptability of “Bresaola” from Podolian young bulls 197
Qualitative assessment of dairy cattle welfare. 187
Tenderness, pH and acceptability of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls 184
Qualitative assessment of buffalo behaviour temporal fluctuations 177
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt 167
Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation 160
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE 157
Methodological approach to evaluate the effects of age at slaughter and storage temperature and time on sensory profile of lamb meat. 154
Effect of information about animal welfare and product nutritional properties on acceptability of meat from Podolian cattle 152
Bridging consumer perception and on-farm assessment of animal welfare 140
Qualitative assessment of dairy cattle welfare 137
Sensory evaluation of young goat meat 132
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt 128
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana 111
Valutazione sensoriale della carne bovina: selezione e addestramento del panel 110
Diversity in animal welfare perception 100
Effetto delle proprietà sensoriali sull’accettabilità della bresaola di Podolica 99
Information about animal welfare, product liking and consumer willingness to pay 95
Sensory properties and shelf life of Lucanian sausages 89
Influenza delle informazioni relative al benessere animale e alle caratteristiche nutrizionali del prodotto sull'accettabilità della carne di bovino Podolico 86
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. 86
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls 84
Perceived tenderness and acceptability of Podolian Beef 59
The qualitative assessment of horse temperament 55
L’influenza del sistema di allevamento sulle caratteristiche sensoriali della carne di capretto. 47
Standard di riferimento per l’addestramento alla valutazione sensoriale della carne bovina 42
Totale 3.135
Categoria #
all - tutte 11.490
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 11.490


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020354 0 0 0 0 25 54 45 69 43 59 52 7
2020/2021502 37 37 15 39 57 51 20 40 10 46 46 104
2021/2022234 11 35 46 14 16 6 7 23 9 4 18 45
2022/2023267 42 2 4 32 49 37 1 19 56 7 10 8
2023/2024154 12 8 17 2 20 36 0 4 28 1 4 22
2024/2025106 5 20 64 7 10 0 0 0 0 0 0 0
Totale 3.135