CARLUCCI, Angela
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.854
EU - Europa 675
AS - Asia 382
OC - Oceania 13
SA - Sud America 5
AF - Africa 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 2.935
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.806
CN - Cina 272
UA - Ucraina 182
DE - Germania 143
IT - Italia 105
VN - Vietnam 86
FR - Francia 68
SE - Svezia 58
GB - Regno Unito 55
CA - Canada 48
FI - Finlandia 42
NZ - Nuova Zelanda 13
BE - Belgio 8
HK - Hong Kong 8
IE - Irlanda 8
IN - India 5
AR - Argentina 3
EU - Europa 3
TR - Turchia 3
CZ - Repubblica Ceca 2
IR - Iran 2
BD - Bangladesh 1
BJ - Benin 1
BO - Bolivia 1
CL - Cile 1
DZ - Algeria 1
PK - Pakistan 1
PL - Polonia 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
RU - Federazione Russa 1
SA - Arabia Saudita 1
SG - Singapore 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 2.935
Città #
Ann Arbor 245
Woodbridge 235
Fairfield 195
Houston 184
Jacksonville 155
Ashburn 134
Chandler 104
Dong Ket 85
Seattle 77
Beijing 76
Wilmington 76
Nanjing 67
Cambridge 65
Toronto 47
Princeton 26
Nanchang 25
Boardman 17
Ogden 17
Tianjin 17
Helsinki 16
Kunming 15
Shenyang 13
Centro 11
New York 11
Hebei 10
Jiaxing 10
Changsha 9
Greymouth 9
Brussels 8
Dublin 8
Hong Kong 8
Hangzhou 7
London 6
Milan 6
Verona 6
Changchun 5
Guangzhou 5
San Diego 5
Bournemouth 4
Palmerston North 4
San Francisco 4
Valdagno 4
Buenos Aires 3
Jinan 3
Kocaeli 3
Norwalk 3
Pescara 3
Rome 3
Acerra 2
Cassano 2
Castiglion Fibocchi 2
Cesena 2
Cremona 2
Fuquay-Varina 2
Haikou 2
Lanzhou 2
Los Angeles 2
Molise 2
Pune 2
Redmond 2
Redwood City 2
Zhengzhou 2
Auburn Hills 1
Bangkok 1
Bari 1
Berlin 1
Bologna 1
Brentford 1
Brno 1
Capri 1
Ceska 1
Cotonou 1
Des Moines 1
Falkenstein 1
Florence 1
Foggia 1
Formigine 1
Geislingen an der Steige 1
Giovinazzo 1
Hanoi 1
Hanover 1
Indiana 1
Islington 1
Jinhua 1
Kraków 1
Kundan 1
Maglie 1
Mumbai 1
New Bedfont 1
Ottawa 1
Perugia 1
Potenza 1
Rawalpindi 1
San Vendemiano 1
Santiago 1
Shanghai 1
Singapore 1
Southwark 1
Sucre 1
Tabriz 1
Totale 2.115
Nome #
Sensory properties affecting acceptability of “Bresaola” from Podolian young bulls 195
Qualitative assessment of dairy cattle welfare. 182
Tenderness, pH and acceptability of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls 181
Qualitative assessment of buffalo behaviour temporal fluctuations 172
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt 159
Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation 156
Methodological approach to evaluate the effects of age at slaughter and storage temperature and time on sensory profile of lamb meat. 149
Effect of information about animal welfare and product nutritional properties on acceptability of meat from Podolian cattle 146
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE 146
Bridging consumer perception and on-farm assessment of animal welfare 133
Qualitative assessment of dairy cattle welfare 133
Sensory evaluation of young goat meat 125
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt 123
Valutazione sensoriale della carne bovina: selezione e addestramento del panel 108
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana 104
Diversity in animal welfare perception 97
Effetto delle proprietà sensoriali sull’accettabilità della bresaola di Podolica 96
Information about animal welfare, product liking and consumer willingness to pay 93
Sensory properties and shelf life of Lucanian sausages 84
Influenza delle informazioni relative al benessere animale e alle caratteristiche nutrizionali del prodotto sull'accettabilità della carne di bovino Podolico 82
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls 80
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. 73
Perceived tenderness and acceptability of Podolian Beef 53
The qualitative assessment of horse temperament 52
L’influenza del sistema di allevamento sulle caratteristiche sensoriali della carne di capretto. 43
Standard di riferimento per l’addestramento alla valutazione sensoriale della carne bovina 39
Totale 3.004
Categoria #
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patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 9.223


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019124 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 58 66
2019/2020701 109 59 49 130 25 54 45 69 43 59 52 7
2020/2021502 37 37 15 39 57 51 20 40 10 46 46 104
2021/2022234 11 35 46 14 16 6 7 23 9 4 18 45
2022/2023267 42 2 4 32 49 37 1 19 56 7 10 8
2023/2024129 12 8 17 2 20 36 0 4 28 1 1 0
Totale 3.004