CARLUCCI, Angela
CARLUCCI, Angela
Bridging consumer perception and on-farm assessment of animal welfare
2007-01-01 Napolitano, Fabio; G., De Rosa; G., Caporale; Carlucci, Angela; F., Grasso; Monteleone, Erminio
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE
2015-01-01 Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Carlucci, Angela; Caporale, Gabriella; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada
Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation
2012-01-01 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; E., Monteleone; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Diversity in animal welfare perception
2006-01-01 Napolitano, Fabio; G., Caporale; Braghieri, Ada; Carlucci, Angela; E., Monteleone
Effect of information about animal welfare and product nutritional properties on acceptability of meat from Podolian cattle
2004-01-01 Napolitano, Fabio; G., Caporale; Carlucci, Angela; Musto, Mauro; Monteleone, Erminio
Effetto delle proprietà sensoriali sull’accettabilità della bresaola di Podolica
2008-01-01 Piazzolla, Nicoletta; Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici.
2001-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio
Influenza delle informazioni relative al benessere animale e alle caratteristiche nutrizionali del prodotto sull'accettabilità della carne di bovino Podolico
2003-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; G., Caporale; Musto, Mauro; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio
Information about animal welfare, product liking and consumer willingness to pay
2008-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; M., Caroprese; Braghieri, Ada
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls
2004-01-01 Musto, Mauro; Braghieri, Ada; G., Caporale; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio
L’influenza del sistema di allevamento sulle caratteristiche sensoriali della carne di capretto.
1997-01-01 Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; G., Marsico; N., Montemurro
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt
2008-01-01 Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; E., Monteleone
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt
2009-01-01 Carlucci, Angela; E., Monteleone; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio
Methodological approach to evaluate the effects of age at slaughter and storage temperature and time on sensory profile of lamb meat.
1999-01-01 Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Monteleone, Erminio
Perceived tenderness and acceptability of Podolian Beef
2005-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; F., Grasso; Musto, Mauro; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana
2014-01-01 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio
Qualitative assessment of buffalo behaviour temporal fluctuations
2014-01-01 Serrapica, Maria; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Bragaglio, Andrea; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio
Qualitative assessment of dairy cattle welfare
2005-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Musto, Mauro; M., Caroprese; F., Grasso; G., De Rosa
Qualitative assessment of dairy cattle welfare.
2005-01-01 Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; G., Caporale; Musto, Mauro; Braghieri, Ada
Sensory evaluation of young goat meat
1998-01-01 Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Bridging consumer perception and on-farm assessment of animal welfare | 1-gen-2007 | Napolitano, Fabio; G., De Rosa; G., Caporale; Carlucci, Angela; F., Grasso; Monteleone, Erminio | |
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE | 1-gen-2015 | Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Carlucci, Angela; Caporale, Gabriella; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada | |
Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation | 1-gen-2012 | Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; E., Monteleone; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Diversity in animal welfare perception | 1-gen-2006 | Napolitano, Fabio; G., Caporale; Braghieri, Ada; Carlucci, Angela; E., Monteleone | |
Effect of information about animal welfare and product nutritional properties on acceptability of meat from Podolian cattle | 1-gen-2004 | Napolitano, Fabio; G., Caporale; Carlucci, Angela; Musto, Mauro; Monteleone, Erminio | |
Effetto delle proprietà sensoriali sull’accettabilità della bresaola di Podolica | 1-gen-2008 | Piazzolla, Nicoletta; Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada | |
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. | 1-gen-2001 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio | |
Influenza delle informazioni relative al benessere animale e alle caratteristiche nutrizionali del prodotto sull'accettabilità della carne di bovino Podolico | 1-gen-2003 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; G., Caporale; Musto, Mauro; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio | |
Information about animal welfare, product liking and consumer willingness to pay | 1-gen-2008 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; M., Caroprese; Braghieri, Ada | |
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls | 1-gen-2004 | Musto, Mauro; Braghieri, Ada; G., Caporale; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio | |
L’influenza del sistema di allevamento sulle caratteristiche sensoriali della carne di capretto. | 1-gen-1997 | Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; G., Marsico; N., Montemurro | |
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt | 1-gen-2008 | Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; E., Monteleone | |
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt | 1-gen-2009 | Carlucci, Angela; E., Monteleone; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio | |
Methodological approach to evaluate the effects of age at slaughter and storage temperature and time on sensory profile of lamb meat. | 1-gen-1999 | Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Monteleone, Erminio | |
Perceived tenderness and acceptability of Podolian Beef | 1-gen-2005 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; F., Grasso; Musto, Mauro; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada | |
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana | 1-gen-2014 | Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio | |
Qualitative assessment of buffalo behaviour temporal fluctuations | 1-gen-2014 | Serrapica, Maria; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Bragaglio, Andrea; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio | |
Qualitative assessment of dairy cattle welfare | 1-gen-2005 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Musto, Mauro; M., Caroprese; F., Grasso; G., De Rosa | |
Qualitative assessment of dairy cattle welfare. | 1-gen-2005 | Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; G., Caporale; Musto, Mauro; Braghieri, Ada | |
Sensory evaluation of young goat meat | 1-gen-1998 | Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio |