CARLUCCI, Angela

CARLUCCI, Angela  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 26 (tempo di esecuzione: 0.044 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bridging consumer perception and on-farm assessment of animal welfare 1-gen-2007 Napolitano, Fabio; G., De Rosa; G., Caporale; Carlucci, Angela; F., Grasso; Monteleone, Erminio
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE 1-gen-2015 Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Carlucci, Angela; Caporale, Gabriella; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada
Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation 1-gen-2012 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; E., Monteleone; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Diversity in animal welfare perception 1-gen-2006 Napolitano, Fabio; G., Caporale; Braghieri, Ada; Carlucci, Angela; E., Monteleone
Effect of information about animal welfare and product nutritional properties on acceptability of meat from Podolian cattle 1-gen-2004 Napolitano, Fabio; G., Caporale; Carlucci, Angela; Musto, Mauro; Monteleone, Erminio
Effetto delle proprietà sensoriali sull’accettabilità della bresaola di Podolica 1-gen-2008 Piazzolla, Nicoletta; Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. 1-gen-2001 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio
Influenza delle informazioni relative al benessere animale e alle caratteristiche nutrizionali del prodotto sull'accettabilità della carne di bovino Podolico 1-gen-2003 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; G., Caporale; Musto, Mauro; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio
Information about animal welfare, product liking and consumer willingness to pay 1-gen-2008 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; M., Caroprese; Braghieri, Ada
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls 1-gen-2004 Musto, Mauro; Braghieri, Ada; G., Caporale; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio
L’influenza del sistema di allevamento sulle caratteristiche sensoriali della carne di capretto. 1-gen-1997 Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; G., Marsico; N., Montemurro
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt 1-gen-2009 Carlucci, Angela; E., Monteleone; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio
Mapping the effect of information about animal welfare on consumer liking and willingness to pay for yogurt 1-gen-2008 Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; E., Monteleone
Methodological approach to evaluate the effects of age at slaughter and storage temperature and time on sensory profile of lamb meat. 1-gen-1999 Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Monteleone, Erminio
Perceived tenderness and acceptability of Podolian Beef 1-gen-2005 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; F., Grasso; Musto, Mauro; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana 1-gen-2014 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio
Qualitative assessment of buffalo behaviour temporal fluctuations 1-gen-2014 Serrapica, Maria; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Bragaglio, Andrea; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio
Qualitative assessment of dairy cattle welfare 1-gen-2005 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Musto, Mauro; M., Caroprese; F., Grasso; G., De Rosa
Qualitative assessment of dairy cattle welfare. 1-gen-2005 Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; G., Caporale; Musto, Mauro; Braghieri, Ada
Sensory evaluation of young goat meat 1-gen-1998 Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio