Sfoglia per Autore
Metodi fotometrici per la determinazione di parametri qualitativi dell'olio extravergine di oliva. In: Ricerche e Innovazioni per l'Industria Alimentare, Vol. XI
2014-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Fabio, Favati
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana
2014-01-01 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio
Riassunti dei lavori del III Convegno Nazionale dell'Olivo e dell'Olio
2014-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Corti, S.; Scarpa, T.; Favati, F.
Primi risultati sullo sviluppo di prodotti caseari innovativi: accettabilità del consumatore.
2015-01-01 Valentini, Valeria; Cosentino, Carlo; Galgano, Fernanda; Freschi, Pierangelo; Condelli, Nicola; Musto, Mauro; Paolino, Rosanna; Pecora, Giovanni; D'Adamo, Carmine
Probiotics and prebiotics in fruits and vegetables: technological and sensory aspects
2015-01-01 Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Colangelo, Maria Antonietta; Favati, Fabio
Electrolysed Water in the Food Industry as Supporting of Environmental Sustainability
2015-01-01 Colangelo, Maria Antonietta; Caruso, Marisa Carmela; Favati, Fabio; Scarpa, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda
Innovative Crop Productions for Healthy Food: The Case of Chia (Salvia hispanica L.)
2015-01-01 Bochicchio, Rocco; Philips, Tim D.; Lovelli, Stella; Labella, Rosanna; Galgano, Fernanda; Marisco, Antonio Di; Perniola, Michele; Amato, Mariana
Improvement of Analytical Methods for the Determination of Polyphenolic Bioactive Compounds in Berry Fruits
2015-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Pecora, Maria; Tolve, Roberta; Verrastro, Maria; Favati, Fabio
Application of ozone in fresh-cut iceberg lettuce refrigeration
2015-01-01 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Condelli, Nicola; Stassano, S.; Favati, F.
Nutritional quality of seeds and leaf metabolites of Chia (Salvia hispanica L.) from Southern Italy
2015-01-01 Amato, Mariana; Caruso, Marisa Carmela; Guzzo, Flavia; Galgano, Fernanda; Commisso, Mauro; Bochicchio, Rocco; Labella, Rosanna; Favati, Fabio
Biodegradable packaging and edible coating for fresh-cut fruits and vegetables
2015-01-01 Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Fabio, Favati; Valentina, Di Bianco; Giuseppe, Perretti; Caruso, Marisa Carmela
Prediction of the antioxidant activity of extra virgin olive oils produced in the Mediterranean area
2015-01-01 Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Russo, D.; Milella, Luigi; Favati, F.
Conventional and organic foods: A comparison focused on animal products
2016-01-01 Galgano, Fernanda; Tolve, Roberta; Colangelo, Maria Antonietta; Scarpa, Teresa; Caruso, Marisa Carmela
Effect of preservative addition on sensory and dynamic profile of Lucanian dry-sausages as assessed by quantitative descriptive analysis and temporal dominance of sensations
2016-01-01 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; De Rosa, Giuseppe; Napolitano, Fabio
Encapsulation of health-promoting ingredients: applications in foodstuffs
2016-01-01 Tolve, Roberta; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Tchuenbou Magaia, Fideline; Condelli, Nicola; Favati, Fabio; Zhang, Zhibing
Nutraceutical properties of wild berry fruits from Southern Italy
2016-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Tolve, Roberta; Pecora, Maria; Tedesco, Idolo; Favati, Fabio; Condelli, Nicola
Influence of yeast strain, priming solution and temperature on beer bottle conditioning
2016-01-01 Marconi, Ombretta; Rossi, Serena; Galgano, Fernanda; Sileoni, Valeria; Perretti, Giuseppe
Accelerated shelf-life studies of extra virgin olive oils using the Oxitest method
2017-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Scarpa, Teresa; Ornaghi, Paola; Favati, Fabio
Effects of anti-UV film and protective atmosphere on fresh-cut iceberg lettuce preservation
2017-01-01 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Ventura, N. M.; Magno, C.; Favati, F.
Il Miskiglio di Teana
2017-01-01 Bove, Ettore; Galgano, Fernanda
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Metodi fotometrici per la determinazione di parametri qualitativi dell'olio extravergine di oliva. In: Ricerche e Innovazioni per l'Industria Alimentare, Vol. XI | 1-gen-2014 | Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Fabio, Favati | |
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana | 1-gen-2014 | Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio | |
Riassunti dei lavori del III Convegno Nazionale dell'Olivo e dell'Olio | 1-gen-2014 | Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Corti, S.; Scarpa, T.; Favati, F. | |
Primi risultati sullo sviluppo di prodotti caseari innovativi: accettabilità del consumatore. | 1-gen-2015 | Valentini, Valeria; Cosentino, Carlo; Galgano, Fernanda; Freschi, Pierangelo; Condelli, Nicola; Musto, Mauro; Paolino, Rosanna; Pecora, Giovanni; D'Adamo, Carmine | |
Probiotics and prebiotics in fruits and vegetables: technological and sensory aspects | 1-gen-2015 | Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Colangelo, Maria Antonietta; Favati, Fabio | |
Electrolysed Water in the Food Industry as Supporting of Environmental Sustainability | 1-gen-2015 | Colangelo, Maria Antonietta; Caruso, Marisa Carmela; Favati, Fabio; Scarpa, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda | |
Innovative Crop Productions for Healthy Food: The Case of Chia (Salvia hispanica L.) | 1-gen-2015 | Bochicchio, Rocco; Philips, Tim D.; Lovelli, Stella; Labella, Rosanna; Galgano, Fernanda; Marisco, Antonio Di; Perniola, Michele; Amato, Mariana | |
Improvement of Analytical Methods for the Determination of Polyphenolic Bioactive Compounds in Berry Fruits | 1-gen-2015 | Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Pecora, Maria; Tolve, Roberta; Verrastro, Maria; Favati, Fabio | |
Application of ozone in fresh-cut iceberg lettuce refrigeration | 1-gen-2015 | Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Condelli, Nicola; Stassano, S.; Favati, F. | |
Nutritional quality of seeds and leaf metabolites of Chia (Salvia hispanica L.) from Southern Italy | 1-gen-2015 | Amato, Mariana; Caruso, Marisa Carmela; Guzzo, Flavia; Galgano, Fernanda; Commisso, Mauro; Bochicchio, Rocco; Labella, Rosanna; Favati, Fabio | |
Biodegradable packaging and edible coating for fresh-cut fruits and vegetables | 1-gen-2015 | Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Fabio, Favati; Valentina, Di Bianco; Giuseppe, Perretti; Caruso, Marisa Carmela | |
Prediction of the antioxidant activity of extra virgin olive oils produced in the Mediterranean area | 1-gen-2015 | Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Russo, D.; Milella, Luigi; Favati, F. | |
Conventional and organic foods: A comparison focused on animal products | 1-gen-2016 | Galgano, Fernanda; Tolve, Roberta; Colangelo, Maria Antonietta; Scarpa, Teresa; Caruso, Marisa Carmela | |
Effect of preservative addition on sensory and dynamic profile of Lucanian dry-sausages as assessed by quantitative descriptive analysis and temporal dominance of sensations | 1-gen-2016 | Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; De Rosa, Giuseppe; Napolitano, Fabio | |
Encapsulation of health-promoting ingredients: applications in foodstuffs | 1-gen-2016 | Tolve, Roberta; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Tchuenbou Magaia, Fideline; Condelli, Nicola; Favati, Fabio; Zhang, Zhibing | |
Nutraceutical properties of wild berry fruits from Southern Italy | 1-gen-2016 | Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Tolve, Roberta; Pecora, Maria; Tedesco, Idolo; Favati, Fabio; Condelli, Nicola | |
Influence of yeast strain, priming solution and temperature on beer bottle conditioning | 1-gen-2016 | Marconi, Ombretta; Rossi, Serena; Galgano, Fernanda; Sileoni, Valeria; Perretti, Giuseppe | |
Accelerated shelf-life studies of extra virgin olive oils using the Oxitest method | 1-gen-2017 | Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Scarpa, Teresa; Ornaghi, Paola; Favati, Fabio | |
Effects of anti-UV film and protective atmosphere on fresh-cut iceberg lettuce preservation | 1-gen-2017 | Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Ventura, N. M.; Magno, C.; Favati, F. | |
Il Miskiglio di Teana | 1-gen-2017 | Bove, Ettore; Galgano, Fernanda |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile