MATERA, ATTILIO
MATERA, ATTILIO
SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI
A comparison among innovative plants for high quality extra-virgin olive oil production
2020-01-01 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Di Renzo, Giovanni Carlo
A Low-Temperature and Low-Pressure Distillation Plant for Dairy Wastewater
2022-01-01 Altieri, Giuseppe; De Luca, Vincenzo De; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; Di Renzo, Giovanni Carlo Di
A novel breathable package system to improve the fresh fig (Ficus carica L. 'Dottato') shelf life
2022-01-01 Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Scarano, Luciano; Genovese, Giuseppe; Di Renzo, Giovanni Carlo
An Innovative Smart Device to Control Modified Atmosphere Packaging (MAP) of Fruit and Vegetables
2017-01-01 Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
Characterization of an innovative device controlling gaseous exchange in packages for food products
2018-01-01 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Tauriello, Antonella; Di Renzo, Giovanni Carlo
Donkey breeding and milk production in the context of the development of territory for touristic purposes
2021-01-01 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Boca Gratiela, Dana; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; DI RENZO, Giovanni Carlo
Effect of continuous flow HTST treatments on donkey milk nutritional quality
2022-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Polidori, P.; Vincenzetti, S.; Perna, A. M.; Simonetti, A.; Avei, M. R.; Calbi, A.; Di Renzo, G.
Effect of continuous flow HTST treatments on donkey milk nutritional quality
2021-01-01 Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Polidori, Paolo; Vincenzetti, Silvia; Perna, Annamaria; Simonetti, Amalia; Rashvand Avei, Mahdi; Calbi, Augusto; Di Renzo, Giovanni Carlo
Effect of Materials and Assembly Methods on Gas Selectivity of Blow® Device
2020-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Effect of Respiratory Growth on the Metabolite Production and Stress Robustness of Lactobacillus casei N87 Cultivated in Cheese Whey Permeate Medium
2019-01-01 Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Ianniello, Rocco Gerardo; Boscaino, Floriana; Matera, Attilio; Parente, Eugenio
Effects on Must Quality Produced from Sangiovese and Cabernet Grape Frozen/Withered Using a Forced Air Plant
2017-01-01 Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
Estratti tannici microincapsulati
2021-01-01 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; Genovese, Giuseppe; di renzo, g. c.
Gli impianti di separazione olio / acqua per migliorare la qualità finale degli oli extravergini: valutazione tecnica e risultati sperimentali
2022-01-01 Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Genovese, Giuseppe; Scarano, Luciano; DI RENZO, Giovanni Carlo
I sistemi di raffreddamento
2020-01-01 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; Di Renzo, G. C.
Improved spectrophotometric models and methods for the non-destructive and effective foodstuff parameters forecasting
2021-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Innovative technology for the smart delivery of local food in touristic areas of basilicata region
2020-01-01 Genovese, F.; Altieri, G.; Scarano, L.; Matera, A.; Di Renzo, G. C.
Investigation of factors affecting aerobic and respiratory growth in the oxygen-tolerant strain Lactobacillus casei N87
2016-01-01 Ianniello, Rocco G.; Zotta, Teresa; Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria
La frigoconservazione: metodi e impianti
2020-01-01 Genovese, F.; Altieri, G.; Matera, A.; Di Renzo, G. C.
Microbiological Stability and Overall Quality of Ready-To-Heat Meals Based on Traditional Recipes of the Basilicata Region
2020-01-01 Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda; Genovese, Francesco; DI Renzo, Giovanni
Microwave-assisted heating prototype designed for an interactive ready-to-heat foodstuff delivery system
2021-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A comparison among innovative plants for high quality extra-virgin olive oil production | 1-gen-2020 | Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Di Renzo, Giovanni Carlo | |
A Low-Temperature and Low-Pressure Distillation Plant for Dairy Wastewater | 1-gen-2022 | Altieri, Giuseppe; De Luca, Vincenzo De; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; Di Renzo, Giovanni Carlo Di | |
A novel breathable package system to improve the fresh fig (Ficus carica L. 'Dottato') shelf life | 1-gen-2022 | Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Scarano, Luciano; Genovese, Giuseppe; Di Renzo, Giovanni Carlo | |
An Innovative Smart Device to Control Modified Atmosphere Packaging (MAP) of Fruit and Vegetables | 1-gen-2017 | Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo | |
Characterization of an innovative device controlling gaseous exchange in packages for food products | 1-gen-2018 | Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Tauriello, Antonella; Di Renzo, Giovanni Carlo | |
Donkey breeding and milk production in the context of the development of territory for touristic purposes | 1-gen-2021 | Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Boca Gratiela, Dana; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; DI RENZO, Giovanni Carlo | |
Effect of continuous flow HTST treatments on donkey milk nutritional quality | 1-gen-2022 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Polidori, P.; Vincenzetti, S.; Perna, A. M.; Simonetti, A.; Avei, M. R.; Calbi, A.; Di Renzo, G. | |
Effect of continuous flow HTST treatments on donkey milk nutritional quality | 1-gen-2021 | Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Polidori, Paolo; Vincenzetti, Silvia; Perna, Annamaria; Simonetti, Amalia; Rashvand Avei, Mahdi; Calbi, Augusto; Di Renzo, Giovanni Carlo | |
Effect of Materials and Assembly Methods on Gas Selectivity of Blow® Device | 1-gen-2020 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C. | |
Effect of Respiratory Growth on the Metabolite Production and Stress Robustness of Lactobacillus casei N87 Cultivated in Cheese Whey Permeate Medium | 1-gen-2019 | Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Ianniello, Rocco Gerardo; Boscaino, Floriana; Matera, Attilio; Parente, Eugenio | |
Effects on Must Quality Produced from Sangiovese and Cabernet Grape Frozen/Withered Using a Forced Air Plant | 1-gen-2017 | Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo | |
Estratti tannici microincapsulati | 1-gen-2021 | Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; Genovese, Giuseppe; di renzo, g. c. | |
Gli impianti di separazione olio / acqua per migliorare la qualità finale degli oli extravergini: valutazione tecnica e risultati sperimentali | 1-gen-2022 | Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Genovese, Giuseppe; Scarano, Luciano; DI RENZO, Giovanni Carlo | |
I sistemi di raffreddamento | 1-gen-2020 | Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; Di Renzo, G. C. | |
Improved spectrophotometric models and methods for the non-destructive and effective foodstuff parameters forecasting | 1-gen-2021 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C. | |
Innovative technology for the smart delivery of local food in touristic areas of basilicata region | 1-gen-2020 | Genovese, F.; Altieri, G.; Scarano, L.; Matera, A.; Di Renzo, G. C. | |
Investigation of factors affecting aerobic and respiratory growth in the oxygen-tolerant strain Lactobacillus casei N87 | 1-gen-2016 | Ianniello, Rocco G.; Zotta, Teresa; Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria | |
La frigoconservazione: metodi e impianti | 1-gen-2020 | Genovese, F.; Altieri, G.; Matera, A.; Di Renzo, G. C. | |
Microbiological Stability and Overall Quality of Ready-To-Heat Meals Based on Traditional Recipes of the Basilicata Region | 1-gen-2020 | Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda; Genovese, Francesco; DI Renzo, Giovanni | |
Microwave-assisted heating prototype designed for an interactive ready-to-heat foodstuff delivery system | 1-gen-2021 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C. |