Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 101
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of ozone or carbon dioxide pre-treatment during long-term storage of organic table grapes with modified atmosphere packaging 1-gen-2018 Admane, Naouel; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Verrastro, Vincenzo; Di Renzo, Giovanni Carlo
Nuovi impianti e sistemi per la sedimentazione 1-gen-2018 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo
Recent updates on the use of agro-food waste for biogas production 1-gen-2019 Caruso, Marisa Carmela; Braghieri, Ada; Capece, Angela; Napolitano, Fabio; Romano, Patrizia; Galgano, Fernanda; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco
Preparation and characterization of microencapsulated phytosterols for the formulation of functional foods: Scale up from laboratory to semi-technical production 1-gen-2019 Robertatolve, ; Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo; Mauriello, Gianluigi; Galgano, Fernanda
Optimization of Donkey Milk Pasteurization Process 1-gen-2020 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
La frigoconservazione: metodi e impianti 1-gen-2020 Genovese, F.; Altieri, G.; Matera, A.; Di Renzo, G. C.
Trattamento acque di lavaggio 1-gen-2020 Altieri, G.; Genovese, F.; Matera., A.; Scarano, L.; Genovese, G.; Gioviale, L.; Di Renzo, G. C.
I sistemi di raffreddamento 1-gen-2020 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; Di Renzo, G. C.
Utilizzazione degli scarti vegetali 1-gen-2020 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Scarano, L.; Genovese, G.; Gioviale, L.; Di Renzo, G. C.
A comparison among innovative plants for high quality extra-virgin olive oil production 1-gen-2020 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Di Renzo, Giovanni Carlo
Effect of Materials and Assembly Methods on Gas Selectivity of Blow® Device 1-gen-2020 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Effect of Packaging Technology on the Quality of Pre-cooled Clementine Fruit 1-gen-2020 Genovese, F.; Di Renzo, G. C.; Altieri, G.; Scarano, L.; Strano, M. C.
Innovative technology for the smart delivery of local food in touristic areas of basilicata region 1-gen-2020 Genovese, F.; Altieri, G.; Scarano, L.; Matera, A.; Di Renzo, G. C.
Models for the rapid assessment of water and oil content in olive pomace by near-infrared spectrometry 1-gen-2020 Altieri, Giuseppe; Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Di Renzo, Giovanni Carlo
Microbiological Stability and Overall Quality of Ready-To-Heat Meals Based on Traditional Recipes of the Basilicata Region 1-gen-2020 Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda; Genovese, Francesco; DI Renzo, Giovanni
Estratti tannici microincapsulati 1-gen-2021 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; Genovese, Giuseppe; di renzo, g. c.
Improved spectrophotometric models and methods for the non-destructive and effective foodstuff parameters forecasting 1-gen-2021 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Recovery of agricultural and food waste for compost production and agricultural reuse 1-gen-2021 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; DI RENZO, Giovanni Carlo
Donkey breeding and milk production in the context of the development of territory for touristic purposes 1-gen-2021 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Boca Gratiela, Dana; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; DI RENZO, Giovanni Carlo
Microwave-assisted heating prototype designed for an interactive ready-to-heat foodstuff delivery system 1-gen-2021 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Mostrati risultati da 61 a 80 di 101
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile