Sfoglia per Autore
Effect of ozone or carbon dioxide pre-treatment during long-term storage of organic table grapes with modified atmosphere packaging
2018-01-01 Admane, Naouel; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Verrastro, Vincenzo; Di Renzo, Giovanni Carlo
Nuovi impianti e sistemi per la sedimentazione
2018-01-01 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo
Recent updates on the use of agro-food waste for biogas production
2019-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Braghieri, Ada; Capece, Angela; Napolitano, Fabio; Romano, Patrizia; Galgano, Fernanda; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco
Preparation and characterization of microencapsulated phytosterols for the formulation of functional foods: Scale up from laboratory to semi-technical production
2019-01-01 Robertatolve, ; Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo; Mauriello, Gianluigi; Galgano, Fernanda
Optimization of Donkey Milk Pasteurization Process
2020-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
La frigoconservazione: metodi e impianti
2020-01-01 Genovese, F.; Altieri, G.; Matera, A.; Di Renzo, G. C.
Trattamento acque di lavaggio
2020-01-01 Altieri, G.; Genovese, F.; Matera., A.; Scarano, L.; Genovese, G.; Gioviale, L.; Di Renzo, G. C.
I sistemi di raffreddamento
2020-01-01 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; Di Renzo, G. C.
Utilizzazione degli scarti vegetali
2020-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Scarano, L.; Genovese, G.; Gioviale, L.; Di Renzo, G. C.
A comparison among innovative plants for high quality extra-virgin olive oil production
2020-01-01 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Di Renzo, Giovanni Carlo
Effect of Materials and Assembly Methods on Gas Selectivity of Blow® Device
2020-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Effect of Packaging Technology on the Quality of Pre-cooled Clementine Fruit
2020-01-01 Genovese, F.; Di Renzo, G. C.; Altieri, G.; Scarano, L.; Strano, M. C.
Innovative technology for the smart delivery of local food in touristic areas of basilicata region
2020-01-01 Genovese, F.; Altieri, G.; Scarano, L.; Matera, A.; Di Renzo, G. C.
Models for the rapid assessment of water and oil content in olive pomace by near-infrared spectrometry
2020-01-01 Altieri, Giuseppe; Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Di Renzo, Giovanni Carlo
Microbiological Stability and Overall Quality of Ready-To-Heat Meals Based on Traditional Recipes of the Basilicata Region
2020-01-01 Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda; Genovese, Francesco; DI Renzo, Giovanni
Estratti tannici microincapsulati
2021-01-01 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; Genovese, Giuseppe; di renzo, g. c.
Improved spectrophotometric models and methods for the non-destructive and effective foodstuff parameters forecasting
2021-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Recovery of agricultural and food waste for compost production and agricultural reuse
2021-01-01 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; DI RENZO, Giovanni Carlo
Donkey breeding and milk production in the context of the development of territory for touristic purposes
2021-01-01 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Boca Gratiela, Dana; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; DI RENZO, Giovanni Carlo
Microwave-assisted heating prototype designed for an interactive ready-to-heat foodstuff delivery system
2021-01-01 Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of ozone or carbon dioxide pre-treatment during long-term storage of organic table grapes with modified atmosphere packaging | 1-gen-2018 | Admane, Naouel; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Verrastro, Vincenzo; Di Renzo, Giovanni Carlo | |
Nuovi impianti e sistemi per la sedimentazione | 1-gen-2018 | Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo | |
Recent updates on the use of agro-food waste for biogas production | 1-gen-2019 | Caruso, Marisa Carmela; Braghieri, Ada; Capece, Angela; Napolitano, Fabio; Romano, Patrizia; Galgano, Fernanda; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco | |
Preparation and characterization of microencapsulated phytosterols for the formulation of functional foods: Scale up from laboratory to semi-technical production | 1-gen-2019 | Robertatolve, ; Condelli, Nicola; Caruso, Marisa Carmela; Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo; Mauriello, Gianluigi; Galgano, Fernanda | |
Optimization of Donkey Milk Pasteurization Process | 1-gen-2020 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C. | |
La frigoconservazione: metodi e impianti | 1-gen-2020 | Genovese, F.; Altieri, G.; Matera, A.; Di Renzo, G. C. | |
Trattamento acque di lavaggio | 1-gen-2020 | Altieri, G.; Genovese, F.; Matera., A.; Scarano, L.; Genovese, G.; Gioviale, L.; Di Renzo, G. C. | |
I sistemi di raffreddamento | 1-gen-2020 | Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; Di Renzo, G. C. | |
Utilizzazione degli scarti vegetali | 1-gen-2020 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Scarano, L.; Genovese, G.; Gioviale, L.; Di Renzo, G. C. | |
A comparison among innovative plants for high quality extra-virgin olive oil production | 1-gen-2020 | Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Di Renzo, Giovanni Carlo | |
Effect of Materials and Assembly Methods on Gas Selectivity of Blow® Device | 1-gen-2020 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C. | |
Effect of Packaging Technology on the Quality of Pre-cooled Clementine Fruit | 1-gen-2020 | Genovese, F.; Di Renzo, G. C.; Altieri, G.; Scarano, L.; Strano, M. C. | |
Innovative technology for the smart delivery of local food in touristic areas of basilicata region | 1-gen-2020 | Genovese, F.; Altieri, G.; Scarano, L.; Matera, A.; Di Renzo, G. C. | |
Models for the rapid assessment of water and oil content in olive pomace by near-infrared spectrometry | 1-gen-2020 | Altieri, Giuseppe; Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Di Renzo, Giovanni Carlo | |
Microbiological Stability and Overall Quality of Ready-To-Heat Meals Based on Traditional Recipes of the Basilicata Region | 1-gen-2020 | Matera, Attilio; Altieri, Giuseppe; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda; Genovese, Francesco; DI Renzo, Giovanni | |
Estratti tannici microincapsulati | 1-gen-2021 | Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; Genovese, Giuseppe; di renzo, g. c. | |
Improved spectrophotometric models and methods for the non-destructive and effective foodstuff parameters forecasting | 1-gen-2021 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C. | |
Recovery of agricultural and food waste for compost production and agricultural reuse | 1-gen-2021 | Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; DI RENZO, Giovanni Carlo | |
Donkey breeding and milk production in the context of the development of territory for touristic purposes | 1-gen-2021 | Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Boca Gratiela, Dana; Scarano, Luciano; Matera, Attilio; DI RENZO, Giovanni Carlo | |
Microwave-assisted heating prototype designed for an interactive ready-to-heat foodstuff delivery system | 1-gen-2021 | Matera, A.; Altieri, G.; Genovese, F.; Di Renzo, G. C. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile