Sfoglia per Autore
Podolian bulls: effect of chilling duration on morphometric characteristics of muscle fibres
2004-01-01 Freschi, Pierangelo; Morano, F.; Cosentino, Carlo; Perna, Anna Maria; Gambacorta, Emilio
Podolian bulls meat: I. Colour characteristics
2004-01-01 Gambacorta, Emilio; Cosentino, Egidio; Marsico, D.; Perna, Anna Maria; Freschi, Pierangelo
Fatty acid composition of the intramuscular fat of Podolian breed calves in extensive rearing: II Variations in the product subject to thermic treatments
2004-01-01 Satriani, A.; Marsico, D.; Perna, Anna Maria; Gambacorta, Emilio; WITH TECHNICAL COLLABORATION SANTARSIERE, L. A. AND IULA C.
Performances of Comiso and of Sarda breed ewes in indoor rearing: I. Production and quality of milk.
2005-01-01 Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Cosentino, Egidio; Gambacorta, Emilio
Jersey breed cows: casein genotype and evolution of protein in cheese
2005-01-01 Perna, Anna Maria; Palazzo, M; Cosentino, Carlo; Manchisi, A; Gambacorta, Emilio; WITH THE TECNICAL COLLABORATION OF SANTARSIERE, L. A.
Performances of Comiso and of Sarda breed ewes in indoor rearing:I. Production and quality of milk.
2005-01-01 Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Cosentino, Egidio; Gambacorta, Emilio; c. o. l. t. e. c. Santarsiere L., A.
Podolian breed cows: casein genotype and pasta filata cheese characteristics
2005-01-01 Cosentino, Egidio; Perna, Anna Maria; Marsico, D; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio; WITH THE TECNICAL COLLABORATION OF SANTARSIERE, L. A.
La produzione quanti-qualitativa di latte nel bovino Podolico in allevamento brado
2005-01-01 Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Cosentino, Carlo; Santarsiere, L. A.; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio
Production efficiency in free range goat rearing: II. Meat
2005-01-01 Gambacorta, Emilio; Palazzo, M; Perna, Anna Maria; Gambacorta, M; Freschi, Pierangelo; Cappuccio, A; CON LA COLLABORAZIONE TECNICA DI SANTARSIERE, L. A.
Jersey breed cows: Casein genotype and evolution of chemical composition in cheese
2005-01-01 Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria; Cosentino, Carlo; Freschi, Pierangelo; Cosentino, Egidio; WITH THE TECNICAL COLLABORATION OF SANTARSIERE, L. A.
Podolian breed cows: casein genotype and cheesemaking aptitude in pasta filata and in hard pressed curd cheese
2005-01-01 Gambacorta, Emilio; Cosentino, Carlo; Gambacorta, M; Marsico, D; Perna, Anna Maria; Santarsiere, L. A.
Production efficiency in free range goat rearing: I. Milk
2005-01-01 Palazzo, M; Perna, Anna Maria; Gambacorta, M; Marsico, D; Gambacorta, Emilio; CON LA COLLABORAZIONE TECNICA DI SANTARSIERE, L. A.
Podolian breed cows: casein genotype and pasta filata cheese characteristics.
2005-01-01 Cosentino, Egidio; Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio; Santarsiere, L. A.
Jersey breed cows: casein genotype and evolution of chemical composition in cheese.
2005-01-01 Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria; Cosentino, Carlo; Freschi, Pierangelo; Cosentino, Egidio
Vitelloni Podolici in allevamento brado e semibrado: I Performance in vita
2005-01-01 Gambacorta, Emilio; Cosentino, Carlo; Perna, Anna Maria; Palazzo, M.; Gambacorta, M.; Cosentino, Egidio; CON LA COLLABORAZIONE TECNICA DI SANTARSIERE, L. A.
Production efficiency in free range goat rearing: II. Meat.
2005-01-01 Gambacorta, Emilio; Palazzo, M.; Perna, Anna Maria; Gambacorta, M.; Freschi, Pierangelo; Cappuccio, A.
Vitelloni Podolici in allevamento brado e semibrado: IV Composizione acidica della carne
2005-01-01 Satriani, A.; Perna, Anna Maria; Freschi, Pierangelo; Maiorano, G.; Gambacorta, Emilio
Performances of Comiso and of Sarda Breed ewes in indoor rearing: II. Production and quality of meat
2005-01-01 Gambacorta, Emilio; Marsico, D; Perna, Anna Maria; Cosentino, Carlo; Cosentino, Egidio; CON LA COLLABORAZIONE TECNICA DI SANTARSIERE, L. A.
Vitelloni Podolici in allevamento brado e semibrado: III Utilizzazione alternativa della carne
2005-01-01 Cosentino, Egidio; Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Satriani, A.; Gambacorta, Emilio
Vitelloni Podolici in allevamento brado e semibrado: II Resa alla macellazione e alla sezionatura in carcassa
2005-01-01 Cosentino, Egidio; Perna, Anna Maria; Cosentino, Carlo; Santarsiere, L. A.; Marsico, D.; Gambacorta, Emilio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Podolian bulls: effect of chilling duration on morphometric characteristics of muscle fibres | 1-gen-2004 | Freschi, Pierangelo; Morano, F.; Cosentino, Carlo; Perna, Anna Maria; Gambacorta, Emilio | |
Podolian bulls meat: I. Colour characteristics | 1-gen-2004 | Gambacorta, Emilio; Cosentino, Egidio; Marsico, D.; Perna, Anna Maria; Freschi, Pierangelo | |
Fatty acid composition of the intramuscular fat of Podolian breed calves in extensive rearing: II Variations in the product subject to thermic treatments | 1-gen-2004 | Satriani, A.; Marsico, D.; Perna, Anna Maria; Gambacorta, Emilio; WITH TECHNICAL COLLABORATION SANTARSIERE, L. A. AND IULA C. | |
Performances of Comiso and of Sarda breed ewes in indoor rearing: I. Production and quality of milk. | 1-gen-2005 | Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Cosentino, Egidio; Gambacorta, Emilio | |
Jersey breed cows: casein genotype and evolution of protein in cheese | 1-gen-2005 | Perna, Anna Maria; Palazzo, M; Cosentino, Carlo; Manchisi, A; Gambacorta, Emilio; WITH THE TECNICAL COLLABORATION OF SANTARSIERE, L. A. | |
Performances of Comiso and of Sarda breed ewes in indoor rearing:I. Production and quality of milk. | 1-gen-2005 | Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Cosentino, Egidio; Gambacorta, Emilio; c. o. l. t. e. c. Santarsiere L., A. | |
Podolian breed cows: casein genotype and pasta filata cheese characteristics | 1-gen-2005 | Cosentino, Egidio; Perna, Anna Maria; Marsico, D; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio; WITH THE TECNICAL COLLABORATION OF SANTARSIERE, L. A. | |
La produzione quanti-qualitativa di latte nel bovino Podolico in allevamento brado | 1-gen-2005 | Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Cosentino, Carlo; Santarsiere, L. A.; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio | |
Production efficiency in free range goat rearing: II. Meat | 1-gen-2005 | Gambacorta, Emilio; Palazzo, M; Perna, Anna Maria; Gambacorta, M; Freschi, Pierangelo; Cappuccio, A; CON LA COLLABORAZIONE TECNICA DI SANTARSIERE, L. A. | |
Jersey breed cows: Casein genotype and evolution of chemical composition in cheese | 1-gen-2005 | Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria; Cosentino, Carlo; Freschi, Pierangelo; Cosentino, Egidio; WITH THE TECNICAL COLLABORATION OF SANTARSIERE, L. A. | |
Podolian breed cows: casein genotype and cheesemaking aptitude in pasta filata and in hard pressed curd cheese | 1-gen-2005 | Gambacorta, Emilio; Cosentino, Carlo; Gambacorta, M; Marsico, D; Perna, Anna Maria; Santarsiere, L. A. | |
Production efficiency in free range goat rearing: I. Milk | 1-gen-2005 | Palazzo, M; Perna, Anna Maria; Gambacorta, M; Marsico, D; Gambacorta, Emilio; CON LA COLLABORAZIONE TECNICA DI SANTARSIERE, L. A. | |
Podolian breed cows: casein genotype and pasta filata cheese characteristics. | 1-gen-2005 | Cosentino, Egidio; Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio; Santarsiere, L. A. | |
Jersey breed cows: casein genotype and evolution of chemical composition in cheese. | 1-gen-2005 | Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria; Cosentino, Carlo; Freschi, Pierangelo; Cosentino, Egidio | |
Vitelloni Podolici in allevamento brado e semibrado: I Performance in vita | 1-gen-2005 | Gambacorta, Emilio; Cosentino, Carlo; Perna, Anna Maria; Palazzo, M.; Gambacorta, M.; Cosentino, Egidio; CON LA COLLABORAZIONE TECNICA DI SANTARSIERE, L. A. | |
Production efficiency in free range goat rearing: II. Meat. | 1-gen-2005 | Gambacorta, Emilio; Palazzo, M.; Perna, Anna Maria; Gambacorta, M.; Freschi, Pierangelo; Cappuccio, A. | |
Vitelloni Podolici in allevamento brado e semibrado: IV Composizione acidica della carne | 1-gen-2005 | Satriani, A.; Perna, Anna Maria; Freschi, Pierangelo; Maiorano, G.; Gambacorta, Emilio | |
Performances of Comiso and of Sarda Breed ewes in indoor rearing: II. Production and quality of meat | 1-gen-2005 | Gambacorta, Emilio; Marsico, D; Perna, Anna Maria; Cosentino, Carlo; Cosentino, Egidio; CON LA COLLABORAZIONE TECNICA DI SANTARSIERE, L. A. | |
Vitelloni Podolici in allevamento brado e semibrado: III Utilizzazione alternativa della carne | 1-gen-2005 | Cosentino, Egidio; Perna, Anna Maria; Marsico, D.; Satriani, A.; Gambacorta, Emilio | |
Vitelloni Podolici in allevamento brado e semibrado: II Resa alla macellazione e alla sezionatura in carcassa | 1-gen-2005 | Cosentino, Egidio; Perna, Anna Maria; Cosentino, Carlo; Santarsiere, L. A.; Marsico, D.; Gambacorta, Emilio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile