MASSARI, CARMELA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 476
EU - Europa 199
AS - Asia 182
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 858
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 460
CN - Cina 107
UA - Ucraina 77
SG - Singapore 26
IT - Italia 25
FI - Finlandia 22
HK - Hong Kong 22
GB - Regno Unito 20
VN - Vietnam 20
DE - Germania 18
CA - Canada 16
SE - Svezia 15
BE - Belgio 8
AE - Emirati Arabi Uniti 4
IE - Irlanda 4
FR - Francia 3
LT - Lituania 3
NL - Olanda 2
EU - Europa 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
IN - India 1
IS - Islanda 1
TR - Turchia 1
Totale 858
Città #
Woodbridge 78
Jacksonville 66
Chandler 62
Ann Arbor 36
Beijing 32
Nanjing 32
The Dalles 25
Hong Kong 22
Dong Ket 20
Boardman 18
Ashburn 15
Toronto 15
Singapore 13
Dearborn 12
Helsinki 11
Princeton 11
Wilmington 11
Nanchang 9
Brussels 8
Milan 7
Ogden 6
Fairfield 5
Shenyang 5
Tianjin 5
Dublin 4
Falkenstein 4
Hebei 4
Kunming 4
New York 4
Los Angeles 3
Amsterdam 2
Cambridge 2
Hangzhou 2
Houston 2
Imola 2
Jiaxing 2
Jinan 2
London 2
Matera 2
San Francisco 2
Budapest 1
Changchun 1
Changsha 1
Lanzhou 1
Newark 1
Norwalk 1
Oklahoma City 1
Reykjavik 1
Seattle 1
Secaucus 1
Shaoxing 1
St. Petersburg 1
Stockholm 1
Tel Aviv 1
Venezia 1
Venice 1
Verona 1
Zhengzhou 1
Zhenjiang 1
Ürümqi 1
Totale 587
Nome #
Yeast influence on wine flavour as tool to select indigenous starter cultures. 104
Monitoring of yeast starter culture dominance during wine fermentation process. 94
FYL - Fermenting Yeasts Laboratory: isolation, characterization and genetic stability for selection of starter yeasts for winemaking. 92
Study of natural Saccharomyces cerevisiae strains for the selection of specific starter cultures. 86
Caratterizzazione enzimatica di lieviti vinari come strumento per la rintracciabilità di ceppo in fermentazione. 83
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 82
Validazione del protocollo di fermentazione in cantina per la tracciabilità del ceppo inoculato. 78
Analysis of wild Saccharomyces cerevisiae populations from spontaneous fermentations of Sangiovese grapes from different vineyards in Tuscany region. 76
Vini più sani e tipici con i lieviti autoctoni 67
Influence of isolation habitat on technological characteristics of Saccharomyces cerevisiae grape strains. 60
Tracciabilità del lievito starter inoculato. 55
Totale 877
Categoria #
all - tutte 4.078
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 4.078


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202035 0 0 0 0 0 0 0 0 0 20 15 0
2020/2021107 11 13 0 11 0 15 0 11 2 11 13 20
2021/202279 0 13 12 3 3 1 0 6 8 1 11 21
2022/2023137 20 2 0 15 22 21 0 21 27 1 7 1
2023/202451 7 2 6 0 8 13 0 0 9 0 0 6
2024/2025135 4 3 24 13 13 10 24 28 16 0 0 0
Totale 877