MASSARI, CARMELA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 415
EU - Europa 175
AS - Asia 126
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 717
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 402
CN - Cina 103
UA - Ucraina 77
IT - Italia 20
VN - Vietnam 20
FI - Finlandia 18
GB - Regno Unito 15
DE - Germania 14
SE - Svezia 14
CA - Canada 13
BE - Belgio 8
IE - Irlanda 4
FR - Francia 3
HK - Hong Kong 2
EU - Europa 1
HU - Ungheria 1
IS - Islanda 1
TR - Turchia 1
Totale 717
Città #
Woodbridge 78
Jacksonville 66
Chandler 62
Ann Arbor 36
Beijing 32
Nanjing 32
Dong Ket 20
Ashburn 14
Dearborn 12
Toronto 12
Princeton 11
Wilmington 11
Nanchang 9
Brussels 8
Boardman 7
Helsinki 7
Ogden 6
Fairfield 5
Shenyang 5
Tianjin 5
Dublin 4
Hebei 4
Kunming 4
Milan 4
New York 4
Cambridge 2
Hong Kong 2
Houston 2
Imola 2
Jiaxing 2
Jinan 2
Los Angeles 2
San Francisco 2
Budapest 1
Changchun 1
Changsha 1
Hangzhou 1
Lanzhou 1
Norwalk 1
Oklahoma City 1
Reykjavik 1
Seattle 1
Shaoxing 1
St. Petersburg 1
Venezia 1
Venice 1
Verona 1
Zhengzhou 1
Ürümqi 1
Totale 490
Nome #
Yeast influence on wine flavour as tool to select indigenous starter cultures. 88
FYL - Fermenting Yeasts Laboratory: isolation, characterization and genetic stability for selection of starter yeasts for winemaking. 80
Monitoring of yeast starter culture dominance during wine fermentation process. 78
Study of natural Saccharomyces cerevisiae strains for the selection of specific starter cultures. 75
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 67
Validazione del protocollo di fermentazione in cantina per la tracciabilità del ceppo inoculato. 66
Analysis of wild Saccharomyces cerevisiae populations from spontaneous fermentations of Sangiovese grapes from different vineyards in Tuscany region. 64
Caratterizzazione enzimatica di lieviti vinari come strumento per la rintracciabilità di ceppo in fermentazione. 64
Vini più sani e tipici con i lieviti autoctoni 58
Influence of isolation habitat on technological characteristics of Saccharomyces cerevisiae grape strains. 51
Tracciabilità del lievito starter inoculato. 45
Totale 736
Categoria #
all - tutte 2.618
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.618


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201921 0 0 0 0 0 0 0 0 0 14 7 0
2019/2020137 33 2 0 11 3 22 9 17 5 20 15 0
2020/2021107 11 13 0 11 0 15 0 11 2 11 13 20
2021/202279 0 13 12 3 3 1 0 6 8 1 11 21
2022/2023137 20 2 0 15 22 21 0 21 27 1 7 1
2023/202445 7 2 6 0 8 13 0 0 9 0 0 0
Totale 736