MASSARI, CARMELA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 593
AS - Asia 273
EU - Europa 240
SA - Sud America 15
AF - Africa 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 1.125
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 570
CN - Cina 136
UA - Ucraina 77
SG - Singapore 56
VN - Vietnam 37
FI - Finlandia 29
IT - Italia 26
GB - Regno Unito 25
DE - Germania 22
HK - Hong Kong 22
RU - Federazione Russa 20
CA - Canada 19
SE - Svezia 16
BR - Brasile 12
BE - Belgio 8
AE - Emirati Arabi Uniti 5
IN - India 5
IE - Irlanda 4
NL - Olanda 4
FR - Francia 3
JP - Giappone 3
LT - Lituania 3
MX - Messico 3
TR - Turchia 3
AR - Argentina 2
BD - Bangladesh 2
IL - Israele 2
ZA - Sudafrica 2
BG - Bulgaria 1
BZ - Belize 1
EU - Europa 1
HU - Ungheria 1
ID - Indonesia 1
IS - Islanda 1
JO - Giordania 1
TN - Tunisia 1
VE - Venezuela 1
Totale 1.125
Città #
Woodbridge 78
Jacksonville 66
Chandler 62
Beijing 54
Ann Arbor 36
Nanjing 32
Ashburn 31
Singapore 25
The Dalles 25
Hong Kong 22
Dong Ket 20
Boardman 18
Toronto 15
Dallas 14
Los Angeles 14
Dearborn 12
Helsinki 12
Kent 11
Princeton 11
Wilmington 11
Nanchang 9
New York 9
Brussels 8
Buffalo 8
Ho Chi Minh City 7
Milan 7
Ogden 6
Turku 6
Fairfield 5
Shenyang 5
Tianjin 5
Amsterdam 4
Dublin 4
Falkenstein 4
Hanoi 4
Hebei 4
Kunming 4
Munich 4
Atlanta 3
London 3
Poplar 3
San Francisco 3
São Paulo 3
Tokyo 3
Ankara 2
Brooklyn 2
Cambridge 2
Chennai 2
Chicago 2
Denver 2
Hangzhou 2
Houston 2
Imola 2
Jiaxing 2
Jinan 2
Johannesburg 2
Matera 2
Montreal 2
Moscow 2
Querétaro 2
Redondo Beach 2
Stockholm 2
Tel Aviv 2
Ahmedabad 1
Alfenas 1
Amman 1
Ananindeua 1
Augusta 1
Belmopan 1
Boston 1
Budapest 1
Bến Tre 1
Canoas 1
Changchun 1
Changsha 1
Da Nang 1
Greensboro 1
Haiphong 1
Jackson 1
Juru 1
La Plata 1
Lanzhou 1
Limeira 1
Lomas de Zamora 1
Mahdia 1
Mairiporã 1
Manchester 1
Mexico City 1
Milwaukee 1
Mumbai 1
Newark 1
Norwalk 1
Oklahoma City 1
Orem 1
Ouro Preto do Oeste 1
Podolsk 1
Providence 1
Punto Fijo 1
Reykjavik 1
Santa Clara 1
Totale 765
Nome #
Yeast influence on wine flavour as tool to select indigenous starter cultures. 127
FYL - Fermenting Yeasts Laboratory: isolation, characterization and genetic stability for selection of starter yeasts for winemaking. 116
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 115
Analysis of wild Saccharomyces cerevisiae populations from spontaneous fermentations of Sangiovese grapes from different vineyards in Tuscany region. 114
Caratterizzazione enzimatica di lieviti vinari come strumento per la rintracciabilità di ceppo in fermentazione. 109
Study of natural Saccharomyces cerevisiae strains for the selection of specific starter cultures. 108
Monitoring of yeast starter culture dominance during wine fermentation process. 108
Validazione del protocollo di fermentazione in cantina per la tracciabilità del ceppo inoculato. 100
Vini più sani e tipici con i lieviti autoctoni 89
Influence of isolation habitat on technological characteristics of Saccharomyces cerevisiae grape strains. 85
Tracciabilità del lievito starter inoculato. 73
Totale 1.144
Categoria #
all - tutte 5.350
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 5.350


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202172 0 0 0 0 0 15 0 11 2 11 13 20
2021/202279 0 13 12 3 3 1 0 6 8 1 11 21
2022/2023137 20 2 0 15 22 21 0 21 27 1 7 1
2023/202451 7 2 6 0 8 13 0 0 9 0 0 6
2024/2025175 4 3 24 13 13 10 24 28 16 0 26 14
2025/2026227 31 11 3 77 63 42 0 0 0 0 0 0
Totale 1.144