GALGANO, Fernanda

GALGANO, Fernanda  

SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 115 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A green process for nutraceuticals recovery from grape seeds using SC-CO2 and Subcritical Water 1-gen-2010 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Caruso, Marisa Carmela
A survey of yeasts in traditional sausages of southern Italy. 1-gen-2001 Gardini, F.; Suzzi, G.; Lombardi, A.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Andrighetto, C.; Schirone, M.; Tofalo, R.
A survey on bacteriological and chemical characteristics in Pecorino cheese manufactured in the Basilicata area (Italy) 1-gen-1994 Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Rosi, I; Sinigaglia, M.
Accelerated shelf-life studies of extra virgin olive oils using the Oxitest method 1-gen-2017 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Scarpa, Teresa; Ornaghi, Paola; Favati, Fabio
Analysis of trace elements in southern italian wines and their classification according to provenance. 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, T; Palma, A.
Antioxidant properties of methanolic extracts obtained from blackberries and elderberry 1-gen-2013 Tedesco, I.; Caruso, Marisa Carmela; Moccia, S.; Spagnuolo, C.; Russo, G. L.; Galgano, Fernanda
Antioxydants in organic and traditional sunflower seed oils. 1-gen-2002 Favati, Fabio; Perretti, G; Galgano, Fernanda; Pietrafesa, A; Montanari, L.
Application of bio-based polymers for fresh meat packaging 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; F., Favati; M. M., Russo; Romano, Patrizia; Braghieri, Ada; A., Girolami
Application of ozone in fresh-cut iceberg lettuce refrigeration 1-gen-2015 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Condelli, Nicola; Stassano, S.; Favati, F.
Approccio metodologico per la caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano. 1-gen-2001 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lencioni, L.; Bertuccioli, M.
Aspetti salutistici legati al consumo del vino: studio dei polifenoli e delle amine biogene in vini del Sud Italia 1-gen-2004 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DE GIORGIO, A; Caruso, Marisa Carmela; Lacertosa, G.
Assay of healthful properties of wild blackberry and elderberry fruits grown in Mediterranean area 1-gen-2019 Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Grippo, Assunta; Condelli, Nicola; DI CAIRANO, Maria; Tolve, Roberta
Assessment of brewing attitude of unmalted cereals and pseudocereals for gluten free beer production 1-gen-2022 Cela, Nazarena; Galgano, Fernanda; Perretti, Giuseppe; DI CAIRANO, Maria; Tolve, Roberta; Condelli, Nicola
Authentication of Italian red wines on the basis of the polyphenols and biogenic amines 1-gen-2011 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Perretti, G; Favati, F.
Biodegradable packaging and edible coating for fresh-cut fruits and vegetables 1-gen-2015 Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Fabio, Favati; Valentina, Di Bianco; Giuseppe, Perretti; Caruso, Marisa Carmela
Biogenic Amines in Wines: A Review. 1-gen-2009 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Favati, F.
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. 1-gen-1999 Suzzi, G; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, Giovanni
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. 1-gen-2001 Galgano, Fernanda; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M.; Gardini, F.; Salzano, Giovanni
Birre gluten-free: un mondo da scoprire 1-gen-2020 Perretti, Giuseppe; DE FRANCESCO, Giovanni; Galgano, Fernanda; Cela, Nazarena; Pretti, Luca; Fanari, Mauro; Sanna, Manuela; CRISTINA PORCU, Maria
Brewing By-Product Upcycling Potential: Nutritionally Valuable Compounds and Antioxidant Activity Evaluation 1-gen-2021 Bravi, Elisabetta; De Francesco, Giovanni; Sileoni, Valeria; Perretti, Giuseppe; Galgano, Fernanda; Marconi, Ombretta