POETA, CINZIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 504
EU - Europa 185
AS - Asia 179
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 869
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 489
CN - Cina 105
UA - Ucraina 70
IT - Italia 27
SG - Singapore 27
VN - Vietnam 25
DE - Germania 18
HK - Hong Kong 16
FI - Finlandia 15
GB - Regno Unito 15
CA - Canada 14
SE - Svezia 14
BE - Belgio 8
IE - Irlanda 6
AE - Emirati Arabi Uniti 4
LT - Lituania 3
FR - Francia 2
NL - Olanda 2
PT - Portogallo 2
DK - Danimarca 1
EU - Europa 1
IL - Israele 1
IS - Islanda 1
JP - Giappone 1
PA - Panama 1
PL - Polonia 1
Totale 869
Città #
Jacksonville 60
Woodbridge 53
Chandler 47
Ashburn 40
Ann Arbor 38
Houston 35
Beijing 33
Nanjing 33
Dong Ket 25
Fairfield 21
The Dalles 19
Hong Kong 16
Boardman 14
Singapore 14
Wilmington 14
Dearborn 12
Toronto 12
Cambridge 10
Princeton 10
Seattle 9
Brussels 8
Kunming 7
Dublin 6
Milan 6
Ogden 6
Tianjin 6
Helsinki 5
Hebei 4
Nanchang 4
New York 4
Norwalk 4
Shenyang 4
Falkenstein 3
Los Angeles 3
Amsterdam 2
Changchun 2
Frankfurt am Main 2
Imola 2
Jiaxing 2
Jinan 2
Matera 2
San Francisco 2
Secaucus 2
Verona 2
Changsha 1
Chicago 1
Copenhagen 1
Gniewino 1
Hangzhou 1
Hanover 1
Lanzhou 1
London 1
Newark 1
Ottawa 1
Reykjavik 1
Shanghai 1
Tel Aviv 1
Tokyo 1
Venezia 1
Venice 1
Vila Real 1
Wandsworth 1
Zhenjiang 1
Totale 624
Nome #
Biodiversity of wild strains of Saccharomyces cerevisiae as tool to complement and optimize wine quality 170
Monitoring of yeast starter culture dominance during wine fermentation process. 94
FYL - Fermenting Yeasts Laboratory: isolation, characterization and genetic stability for selection of starter yeasts for winemaking. 92
Selection of starter cultures for specific grapevine: the case of Sangiovese from “Podere Forte” in Tuscany. 90
Biogenic amine formation in alcoholic fermentation 85
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 82
Validazione del protocollo di fermentazione in cantina per la tracciabilità del ceppo inoculato. 78
Yeast population of old vineyards in “Cinque Terre” area in Italy: preliminary results of species evolution and dominant phenotypes for some technological traits. 72
Vini più sani e tipici con i lieviti autoctoni 67
Tracciabilità del lievito starter inoculato. 55
Totale 885
Categoria #
all - tutte 3.955
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.955


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202036 0 0 0 0 0 0 0 0 0 16 20 0
2020/2021132 12 12 4 10 11 14 5 10 5 10 14 25
2021/202279 2 13 11 4 3 1 2 6 7 1 11 18
2022/2023112 15 2 0 10 20 18 0 14 24 1 8 0
2023/202462 4 1 8 0 8 12 1 8 12 0 0 8
2024/2025108 3 2 22 12 12 9 16 19 13 0 0 0
Totale 885