POETA, CINZIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 519
EU - Europa 193
AS - Asia 186
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
SA - Sud America 1
Totale 900
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 503
CN - Cina 110
UA - Ucraina 70
SG - Singapore 28
IT - Italia 27
VN - Vietnam 25
DE - Germania 20
FI - Finlandia 17
GB - Regno Unito 17
HK - Hong Kong 16
CA - Canada 15
SE - Svezia 14
BE - Belgio 8
IE - Irlanda 6
AE - Emirati Arabi Uniti 4
LT - Lituania 3
PL - Polonia 3
FR - Francia 2
NL - Olanda 2
PT - Portogallo 2
DK - Danimarca 1
EU - Europa 1
IL - Israele 1
IN - India 1
IS - Islanda 1
JP - Giappone 1
PA - Panama 1
VE - Venezuela 1
Totale 900
Città #
Jacksonville 60
Woodbridge 53
Chandler 47
Ashburn 40
Ann Arbor 38
Beijing 37
Houston 35
Nanjing 33
Dong Ket 25
Fairfield 21
The Dalles 19
Hong Kong 16
Singapore 15
Boardman 14
Wilmington 14
Dearborn 12
Toronto 12
Cambridge 10
Kent 10
Princeton 10
Seattle 9
Brussels 8
Kunming 7
Dublin 6
Milan 6
Ogden 6
Tianjin 6
Helsinki 5
Hebei 4
Nanchang 4
New York 4
Norwalk 4
Shenyang 4
Falkenstein 3
Los Angeles 3
San Francisco 3
Amsterdam 2
Changchun 2
Frankfurt am Main 2
Imola 2
Jiaxing 2
Jinan 2
London 2
Matera 2
Munich 2
Secaucus 2
Turku 2
Verona 2
Warsaw 2
Changsha 1
Chennai 1
Chicago 1
Copenhagen 1
Denver 1
Gniewino 1
Hangzhou 1
Hanover 1
Lanzhou 1
Manchester 1
Newark 1
Ottawa 1
Punto Fijo 1
Reykjavik 1
Shanghai 1
Tel Aviv 1
Tokyo 1
Venezia 1
Venice 1
Vila Real 1
Wandsworth 1
Zhenjiang 1
Totale 651
Nome #
Biodiversity of wild strains of Saccharomyces cerevisiae as tool to complement and optimize wine quality 172
FYL - Fermenting Yeasts Laboratory: isolation, characterization and genetic stability for selection of starter yeasts for winemaking. 98
Monitoring of yeast starter culture dominance during wine fermentation process. 97
Selection of starter cultures for specific grapevine: the case of Sangiovese from “Podere Forte” in Tuscany. 93
Biogenic amine formation in alcoholic fermentation 88
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 85
Validazione del protocollo di fermentazione in cantina per la tracciabilità del ceppo inoculato. 82
Yeast population of old vineyards in “Cinque Terre” area in Italy: preliminary results of species evolution and dominant phenotypes for some technological traits. 75
Vini più sani e tipici con i lieviti autoctoni 69
Tracciabilità del lievito starter inoculato. 57
Totale 916
Categoria #
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curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 4.174


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021132 12 12 4 10 11 14 5 10 5 10 14 25
2021/202279 2 13 11 4 3 1 2 6 7 1 11 18
2022/2023112 15 2 0 10 20 18 0 14 24 1 8 0
2023/202462 4 1 8 0 8 12 1 8 12 0 0 8
2024/2025139 3 2 22 12 12 9 16 19 13 0 20 11
Totale 916