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Metodi per la caratterizzazione fenotipica di lieviti 1-gen-2005 Romano, Patrizia; Fiore, C.; Capece, Angela
The use of AFLP for detecting DNA polymorphism, genotype identification and genetic diversity between yeasts isolated from Mexican agave distilled beverages and from grape musts. 1-gen-2005 Berrios, E. P. F.; Alba, G. J. F.; Arrison, G. J. P.; Romano, Patrizia; Capece, Angela; Gschaedler, A. M.
Valutazione della diversità genetica di Saccharomyces cerevisiae e della cultivar “Aglianico del Vulture” utilizzando strumenti molecolari. 1-gen-2005 Sunseri, Francesco; Capece, Angela; D., Centonze; Romano, Patrizia
La specie Hanseniaspora uvarum come esempio di biodiversità naturale nell’ecosistema vino. 1-gen-2005 Capece, Angela; C., Fiore; Romano, Patrizia
Ceppi vinari di Saccharomyces cerevisiae: variabilità genetica e tecnologica per la selezione di starter 1-gen-2005 Capece, Angela; Serafino, V.; Fiore, C.; Romano, Patrizia
L’impronta del ceppo di Saccharomyces cerevisiae sulla qualità organolettica del vino 1-gen-2005 Romano, Patrizia; M., Paraggio; Capece, Angela; C., Fiore
MOLECULAR AND TECHNOLOGICAL APPROACHES TO EVALUATE STRAIN BIODIVERSITY IN HANSENIASPORA UVARUM OF WINE ORIGIN 1-gen-2005 Capece, Angela; C., Fiore; A., Maraz; Romano, Patrizia
Characterization of yeast microflora associated with a typical cheese of Southern Italy. 1-gen-2005 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Molecular approach to print food yeasts at strain level. 1-gen-2005 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Application of molecular techniques to fingerprint Saccharomyces cerevisiae strains. 1-gen-2006 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Romano, Patrizia
Intraspecific diversity of Saccharomyces cerevisiae isolates from two italian wine-producing areas 1-gen-2006 L., Granchi; S., Augruso; Capece, Angela; C., Fiore; Romaniello, Rossana; C., Sani; Romano, Patrizia; M., Vincenzini
Starter microbici e valorizzazione della qualità organolettica e salutistica dei prodotti fermentati: il caso del vino. 1-gen-2006 Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore
The genetic polymorphism in Saccharomyces cerevisiae wild strains is correlated to their isolation area: the case of Nero d'Avola 1-gen-2006 Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Romano, Patrizia
Taxonomic and ecological diversity of food and beverage yeasts 1-gen-2006 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Jespersen, L.
A polyphasic approach to identify yeast starter culture in function to the grape variety. 1-gen-2006 Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore; E., Serafino; Romaniello, Rossana
The habitat “vineyard” influences the genetic patrimony of wild Saccharomyces cerevisiae strains. 1-gen-2006 Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Romano, Patrizia
Analisi RAPD-PCR per valutare l’influenza dell’habitat sul polimorfismo genetico in lieviti di origine alimentare. 1-gen-2006 Capece, Angela; V., Serafino; J., Arizon; Romano, Patrizia
Lievito starter e qualità aromatica del vino 1-gen-2006 Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela
Technological and molecular tools to discriminate a natural population of Saccharomyces cerevisiae. 1-gen-2006 Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela; E., Serafino
Isolation and identification of yeast microflora for the control of spontaneous fermentation. 1-gen-2006 Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela; Romaniello, Rossana
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