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Metodi per la caratterizzazione fenotipica di lieviti
2005-01-01 Romano, Patrizia; Fiore, C.; Capece, Angela
The use of AFLP for detecting DNA polymorphism, genotype identification and genetic diversity between yeasts isolated from Mexican agave distilled beverages and from grape musts.
2005-01-01 Berrios, E. P. F.; Alba, G. J. F.; Arrison, G. J. P.; Romano, Patrizia; Capece, Angela; Gschaedler, A. M.
Valutazione della diversità genetica di Saccharomyces cerevisiae e della cultivar “Aglianico del Vulture” utilizzando strumenti molecolari.
2005-01-01 Sunseri, Francesco; Capece, Angela; D., Centonze; Romano, Patrizia
La specie Hanseniaspora uvarum come esempio di biodiversità naturale nell’ecosistema vino.
2005-01-01 Capece, Angela; C., Fiore; Romano, Patrizia
Ceppi vinari di Saccharomyces cerevisiae: variabilità genetica e tecnologica per la selezione di starter
2005-01-01 Capece, Angela; Serafino, V.; Fiore, C.; Romano, Patrizia
L’impronta del ceppo di Saccharomyces cerevisiae sulla qualità organolettica del vino
2005-01-01 Romano, Patrizia; M., Paraggio; Capece, Angela; C., Fiore
MOLECULAR AND TECHNOLOGICAL APPROACHES TO EVALUATE STRAIN BIODIVERSITY IN HANSENIASPORA UVARUM OF WINE ORIGIN
2005-01-01 Capece, Angela; C., Fiore; A., Maraz; Romano, Patrizia
Characterization of yeast microflora associated with a typical cheese of Southern Italy.
2005-01-01 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Molecular approach to print food yeasts at strain level.
2005-01-01 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Application of molecular techniques to fingerprint Saccharomyces cerevisiae strains.
2006-01-01 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Romano, Patrizia
Intraspecific diversity of Saccharomyces cerevisiae isolates from two italian wine-producing areas
2006-01-01 L., Granchi; S., Augruso; Capece, Angela; C., Fiore; Romaniello, Rossana; C., Sani; Romano, Patrizia; M., Vincenzini
Starter microbici e valorizzazione della qualità organolettica e salutistica dei prodotti fermentati: il caso del vino.
2006-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore
The genetic polymorphism in Saccharomyces cerevisiae wild strains is correlated to their isolation area: the case of Nero d'Avola
2006-01-01 Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Romano, Patrizia
Taxonomic and ecological diversity of food and beverage yeasts
2006-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Jespersen, L.
A polyphasic approach to identify yeast starter culture in function to the grape variety.
2006-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore; E., Serafino; Romaniello, Rossana
The habitat “vineyard” influences the genetic patrimony of wild Saccharomyces cerevisiae strains.
2006-01-01 Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Romano, Patrizia
Analisi RAPD-PCR per valutare l’influenza dell’habitat sul polimorfismo genetico in lieviti di origine alimentare.
2006-01-01 Capece, Angela; V., Serafino; J., Arizon; Romano, Patrizia
Lievito starter e qualità aromatica del vino
2006-01-01 Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela
Technological and molecular tools to discriminate a natural population of Saccharomyces cerevisiae.
2006-01-01 Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela; E., Serafino
Isolation and identification of yeast microflora for the control of spontaneous fermentation.
2006-01-01 Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela; Romaniello, Rossana
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