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Isolation and identification of yeast microflora for the control of spontaneous fermentation.
2006-01-01 Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela; Romaniello, Rossana
Valutazione della microflora di lieviti in fermentazioni spontanee di Nero d’Avola mediante analisi molecolare.
2006-01-01 V., Serafino; R., Romaniello; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Diversità genetica e tecnologica per la selezione di ceppi starter da utilizzare in fermentazione guidata di specifiche varietà d’uva.
2006-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore; V., Serafino; Romaniello, Rossana
Il vino
2007-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela
Molecular typing of Saccharomyces cerevisiae isolated from “Hamei”- a traditional starter used for rice wine production in Manipur, India.
2007-01-01 K., Jeyaram; W., Mohendro Singh; Capece, Angela; Romano, Patrizia; N., Sivadutta Singh; N., C: Talukdar; M., Rohinikumar Singh
Selection of starter cultures for specific grapevine: the case of Sangiovese from “Podere Forte” in Tuscany.
2007-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Poeta, Cinzia; M., De Stasi
Biogenic amine formation in alcoholic fermentation
2007-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia
Microbiologia degli alimenti: I microrganismi come agenti di trasformazione e produzione di alimenti
2007-01-01 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Molecular characterization of Saccharomyces cerevisiae isolated from different grape varieties.
2007-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina
Lieviti e aromi
2007-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela
Traceability of wine microorganisms by biochemical and molecular markers.
2007-01-01 Romano, Patrizia; L., Granchi; V., Brandolini; M., Budroni; Capece, Angela; S., Augruso; A., Maietti; A., Angioni
Variability of Saccharomyces cerevisiae strain in determining the total antioxidant capacity.
2007-01-01 V., Brandolini; Capece, Angela; A., Maietti; P., Tedeschi; Romano, Patrizia
Determinazione dell’attività antiossidante di vini mediante fotochemioluminescenza
2007-01-01 A., Maietti; P., Tedeschi; V., Brandolini; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Principal factors that affect tequila fermentation.
2007-01-01 J., Arrizon; A., Gschaedler Mathis; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Anthocyanin profile of red wine as affected by Saccharomyces cerevisiae strains.
2007-01-01 S., Mangani; C., Favilli; Capece, Angela; M., Vincenzini
Molecular and technological biodiversity in apiculate yeasts of wine origin.
2007-01-01 Capece, Angela; C., Fiore; Romano, Patrizia
Yeast/vine interaction as selection tool to optimize wine typicality.
2007-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela
Analysis of wild Saccharomyces cerevisiae populations from spontaneous fermentations of Sangiovese grapes from different vineyards in Tuscany region.
2008-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela
Study of natural Saccharomyces cerevisiae strains for the selection of specific starter cultures.
2008-01-01 Capece, Angela; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes.
2008-01-01 Capece, Angela; Massari, Carmela; A., Pepe; Pietrafesa, Rocchina; Poeta, Cinzia; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Isolation and identification of yeast microflora for the control of spontaneous fermentation. | 1-gen-2006 | Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela; Romaniello, Rossana | |
Valutazione della microflora di lieviti in fermentazioni spontanee di Nero d’Avola mediante analisi molecolare. | 1-gen-2006 | V., Serafino; R., Romaniello; Capece, Angela; Romano, Patrizia | |
Diversità genetica e tecnologica per la selezione di ceppi starter da utilizzare in fermentazione guidata di specifiche varietà d’uva. | 1-gen-2006 | Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore; V., Serafino; Romaniello, Rossana | |
Il vino | 1-gen-2007 | Romano, Patrizia; Capece, Angela | |
Molecular typing of Saccharomyces cerevisiae isolated from “Hamei”- a traditional starter used for rice wine production in Manipur, India. | 1-gen-2007 | K., Jeyaram; W., Mohendro Singh; Capece, Angela; Romano, Patrizia; N., Sivadutta Singh; N., C: Talukdar; M., Rohinikumar Singh | |
Selection of starter cultures for specific grapevine: the case of Sangiovese from “Podere Forte” in Tuscany. | 1-gen-2007 | Romano, Patrizia; Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Poeta, Cinzia; M., De Stasi | |
Biogenic amine formation in alcoholic fermentation | 1-gen-2007 | Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia | |
Microbiologia degli alimenti: I microrganismi come agenti di trasformazione e produzione di alimenti | 1-gen-2007 | Capece, Angela; Romano, Patrizia | |
Molecular characterization of Saccharomyces cerevisiae isolated from different grape varieties. | 1-gen-2007 | Romano, Patrizia; Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina | |
Lieviti e aromi | 1-gen-2007 | Romano, Patrizia; Capece, Angela | |
Traceability of wine microorganisms by biochemical and molecular markers. | 1-gen-2007 | Romano, Patrizia; L., Granchi; V., Brandolini; M., Budroni; Capece, Angela; S., Augruso; A., Maietti; A., Angioni | |
Variability of Saccharomyces cerevisiae strain in determining the total antioxidant capacity. | 1-gen-2007 | V., Brandolini; Capece, Angela; A., Maietti; P., Tedeschi; Romano, Patrizia | |
Determinazione dell’attività antiossidante di vini mediante fotochemioluminescenza | 1-gen-2007 | A., Maietti; P., Tedeschi; V., Brandolini; Capece, Angela; Romano, Patrizia | |
Principal factors that affect tequila fermentation. | 1-gen-2007 | J., Arrizon; A., Gschaedler Mathis; Capece, Angela; Romano, Patrizia | |
Anthocyanin profile of red wine as affected by Saccharomyces cerevisiae strains. | 1-gen-2007 | S., Mangani; C., Favilli; Capece, Angela; M., Vincenzini | |
Molecular and technological biodiversity in apiculate yeasts of wine origin. | 1-gen-2007 | Capece, Angela; C., Fiore; Romano, Patrizia | |
Yeast/vine interaction as selection tool to optimize wine typicality. | 1-gen-2007 | Romano, Patrizia; Capece, Angela | |
Analysis of wild Saccharomyces cerevisiae populations from spontaneous fermentations of Sangiovese grapes from different vineyards in Tuscany region. | 1-gen-2008 | Romano, Patrizia; Capece, Angela; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela | |
Study of natural Saccharomyces cerevisiae strains for the selection of specific starter cultures. | 1-gen-2008 | Capece, Angela; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia | |
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. | 1-gen-2008 | Capece, Angela; Massari, Carmela; A., Pepe; Pietrafesa, Rocchina; Poeta, Cinzia; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia |
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