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Isolation and identification of yeast microflora for the control of spontaneous fermentation. 1-gen-2006 Romano, Patrizia; C., Fiore; Capece, Angela; Romaniello, Rossana
Valutazione della microflora di lieviti in fermentazioni spontanee di Nero d’Avola mediante analisi molecolare. 1-gen-2006 V., Serafino; R., Romaniello; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Diversità genetica e tecnologica per la selezione di ceppi starter da utilizzare in fermentazione guidata di specifiche varietà d’uva. 1-gen-2006 Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore; V., Serafino; Romaniello, Rossana
Il vino 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela
Molecular typing of Saccharomyces cerevisiae isolated from “Hamei”- a traditional starter used for rice wine production in Manipur, India. 1-gen-2007 K., Jeyaram; W., Mohendro Singh; Capece, Angela; Romano, Patrizia; N., Sivadutta Singh; N., C: Talukdar; M., Rohinikumar Singh
Selection of starter cultures for specific grapevine: the case of Sangiovese from “Podere Forte” in Tuscany. 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Poeta, Cinzia; M., De Stasi
Biogenic amine formation in alcoholic fermentation 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia
Microbiologia degli alimenti: I microrganismi come agenti di trasformazione e produzione di alimenti 1-gen-2007 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Molecular characterization of Saccharomyces cerevisiae isolated from different grape varieties. 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina
Lieviti e aromi 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela
Traceability of wine microorganisms by biochemical and molecular markers. 1-gen-2007 Romano, Patrizia; L., Granchi; V., Brandolini; M., Budroni; Capece, Angela; S., Augruso; A., Maietti; A., Angioni
Variability of Saccharomyces cerevisiae strain in determining the total antioxidant capacity. 1-gen-2007 V., Brandolini; Capece, Angela; A., Maietti; P., Tedeschi; Romano, Patrizia
Determinazione dell’attività antiossidante di vini mediante fotochemioluminescenza 1-gen-2007 A., Maietti; P., Tedeschi; V., Brandolini; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Principal factors that affect tequila fermentation. 1-gen-2007 J., Arrizon; A., Gschaedler Mathis; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Anthocyanin profile of red wine as affected by Saccharomyces cerevisiae strains. 1-gen-2007 S., Mangani; C., Favilli; Capece, Angela; M., Vincenzini
Molecular and technological biodiversity in apiculate yeasts of wine origin. 1-gen-2007 Capece, Angela; C., Fiore; Romano, Patrizia
Yeast/vine interaction as selection tool to optimize wine typicality. 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela
Analysis of wild Saccharomyces cerevisiae populations from spontaneous fermentations of Sangiovese grapes from different vineyards in Tuscany region. 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela
Study of natural Saccharomyces cerevisiae strains for the selection of specific starter cultures. 1-gen-2008 Capece, Angela; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 1-gen-2008 Capece, Angela; Massari, Carmela; A., Pepe; Pietrafesa, Rocchina; Poeta, Cinzia; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
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