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Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. 1-gen-2001 Galgano, Fernanda; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M.; Gardini, F.; Salzano, Giovanni
Effect of pH and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis. 1-gen-2001 Gardini, F.; Martuscelli, M.; Caruso, M. C.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Favati, Fabio; Guerzoni, M. E.; Suzzi, G.
Aspetti qualitativi del pomodoro “cherry” coltivato con agrotecniche di fuori suolo 1-gen-2001 Bisignano, A.; Candido, Vincenzo; Favati, Fabio; Miccolis, Vito
Approccio metodologico per la caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano. 1-gen-2001 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lencioni, L.; Bertuccioli, M.
Nutritional quality of vegetables: effect of chilling on the ascorbic acid content of fennel. 1-gen-2002 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lapelosa, L; Albanese, D; Montanari, L.
Studio di sistemi di conservazione per il prolungamento della shellf-life di finocchi freschi. 1-gen-2002 Galgano, Fernanda; DI MATTEO, M; Favati, Fabio; LA PELOSA, L; Lanorte, M. T.; Orilio, P.
Selfcontrol for food hygiene and traditional products: a possible coexistence. 1-gen-2002 Perretti, G.; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; Montanari, L.
Prolungamento della shelf-life di finocchi IV gamma. 1-gen-2002 Albanese, D; DI MATTEO, M; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lanorte, Maria Teresa; Orilio, P.
Antioxydants in organic and traditional sunflower seed oils. 1-gen-2002 Favati, Fabio; Perretti, G; Galgano, Fernanda; Pietrafesa, A; Montanari, L.
Extraction of natural antioxidants (carotenoids and tocopherols) from by-products of the tomato processing industry 1-gen-2003 Favati, Fabio; Pietrafesa, A.; Galgano, Fernanda
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. 1-gen-2003 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A.
HPLC determination of agmatine and other amines in wine. 1-gen-2003 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Favati, Fabio; Romano, Patrizia; Caruso, M.
Aspetti salutistici legati al consumo del vino: studio dei polifenoli e delle amine biogene in vini del Sud Italia 1-gen-2004 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DE GIORGIO, A; Caruso, Marisa Carmela; Lacertosa, G.
Produzione, qualità ed efficienza d’uso dell’acqua nel pomodoro da industria in relazione alle variabili irrigue 1-gen-2005 Candido, Vincenzo; Lovelli, Stella; Favati, Fabio; Miccolis, Vito
Subcritical Water Extraction of Phenolics from Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts 1-gen-2005 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; D'Antuono, Isabella; Perretti, G.; Galgano, Fernanda
Supercritical Carbon Dioxide Fractionation of Fish Oil Free Fatty Acid Ethyl Esters 1-gen-2005 Perretti, G.; Motori, A.; Bravi, E.; Favati, Fabio; Montanari, L.; Fantozzi, P.
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content 1-gen-2006 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
Influenza di imballaggi commerciali sulla shelf-life e sulla qualità dei pomodorini cherry (CV Shiren) 1-gen-2006 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI DONNA, V; Pietrafesa, Angiolina
Shelf-life monitoring of broccoli packed with different films 1-gen-2006 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DI DONNA, V; Caruso, Marisa Carmela
The Olive Oil Chain in the Basilicata Region 1-gen-2006 Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
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