PIAZZOLLA, NICOLETTA

PIAZZOLLA, NICOLETTA  

SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 28 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Comportamento al pascolo di bovine autoctone in aree mediterranee 1-gen-2011 Braghieri, Ada; L., Santamaria; P., Calbi; Pacelli, Corrado; Piazzolla, Nicoletta; DI BELLO, Gerardo; Napolitano, Fabio
Comportamento alimentare di vitelloni Podolici al pascolo 1-gen-2008 Braghieri, Ada; Sabia, Emilio; Pacelli, Corrado; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE 1-gen-2015 Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Carlucci, Angela; Caporale, Gabriella; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada
Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation 1-gen-2012 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; E., Monteleone; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Drivers of overall liking for organic and conventional rabbit 1-gen-2011 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; A., Dal Bosco; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; C., Castellini
Eating quality of beef from free-range and confined Podolian young bulls 1-gen-2013 Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Effect of preservative addition on sensory and dynamic profile of Lucanian dry-sausages as assessed by quantitative descriptive analysis and temporal dominance of sensations 1-gen-2016 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; De Rosa, Giuseppe; Napolitano, Fabio
Effetto delle proprietà sensoriali sull’accettabilità della bresaola di Podolica 1-gen-2008 Piazzolla, Nicoletta; Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada
Feeding, Nutrition and Sustainability in Dairy Enterprises: The Case of Mediterranean Buffaloes (Bubalus bubalis) 1-gen-2015 Sabia, Emilio; Napolitano, Fabio; Claps, Salvatore; Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Pacelli, Corrado
Genetyc type and ageing effects on textural and sensory properties of beef. 1-gen-2009 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; A., Muscio; R., Marino
Impiego del favino per la produzione di carne bovina biologica: colore e potere di ritenzione idrica 1-gen-2007 Sodo, Antonella; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Pacelli, Corrado; Sabia, Emilio; Piazzolla, Nicoletta; Braghieri, Ada
Liking of traditional cheese and consumer willingness to pay 1-gen-2014 Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Riviezzi, Amelia Maria; Piazzolla, Nicoletta; Napolitano, Fabio
Podolian cattle. The “nature” of the product 1-gen-2009 Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; G., Marsico; Riviezzi, Amelia Maria; Piazzolla, Nicoletta; Napolitano, Fabio
Profilo sensoriale e accettabilità del caciocavallo 1-gen-2010 Napolitano, Fabio; A., Di Francia; Riviezzi, Amelia Maria; F., Masucci; Piazzolla, Nicoletta; Faraone, Daniela; Braghieri, Ada
Profilo sensoriale e accettabilità di salsicce suine e salsicce prodotte con carne bovina Podolica 1-gen-2010 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; G., Marsico; S., Tarricone; DI BELLO, Gerardo; Napolitano, Fabio
Profilo sensoriale e dinamico della salsiccia lucana 1-gen-2014 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio
Proprietà sensoriali del caciocavallo Silano prodotto con differenti colture starter 1-gen-2014 Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Romaniello, Assunta; Riviezzi, Amelia Maria; Paladino, Francesco; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada
Sensory properties affecting acceptability of “Bresaola” from Podolian young bulls 1-gen-2009 Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Napolitano, Fabio
Sensory properties and shelf life of Lucanian sausages 1-gen-2013 Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Sensory properties of mozzarella cheese as affected by starter cultures and preservation liquid 1-gen-2015 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Claps, Salvatore; Matera, Attilio; Morone, Giuseppe; Napolitano, Fabio