PERNA, Anna Maria
PERNA, Anna Maria
Dipartimento di Scienze Agrarie, Forestali, Alimentari e Ambientali
A comparative study on phenolic profile, vitamin C content and antioxidant activity of Italian honeys of different botanical origin
2013-01-01 Perna, Anna Maria; Intaglietta, Immacolata; Simonetti, Amalia; Gambacorta, Emilio
Acidic composition in italian local pigs backfat: comparison between indoor and outdoor rearing
2003-01-01 Cosentino, Carlo; Poiana, M.; Iula, C.; Perna, Anna Maria
Alcuni aspetti qualitativi del latte di bovine Podoloche allevate in Basilicata
2000-01-01 E., Cosentino; Perna, Anna Maria; M. C., Larocca; D., Marsico; Gambacorta, Emilio
Alimentazione e profilo metabolico in ovini di razza Comisana.
1994-01-01 Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria; Freschi, Pierangelo; E., Cosentino
Antioxidant Activity of Beef, Pork and Chicken Burgers before and after Cooking and after In Vitro Intestinal Digestion
2023-01-01 Grassi, Giulia; Capasso, Giambattista; Rando, Andrea; Perna, Anna Maria
Antioxidant activity of different cheese-honey combinations before and after in vitro gastrointestinal digestion
2020-01-01 Simonetti, Amalia; Perna, Anna Maria; Grassi, Giulia; Gambacorta, Emilio
Antioxidant activity of yogurt made from milk characterized by different casein haplotypes and fortified with chestnut and sulla honeys
2014-01-01 Perna, Anna Maria; Intaglietta, Immacolata; Simonetti, Amalia; Gambacorta, Emilio
Antioxidant and anti-inflammatory effects of leaves cauliflower powder-enriched diet against LPS induced toxicity in rabbits
2017-01-01 Larocca, Marilena; Perna, Anna Maria; Simonetti, Amalia; Gambacorta, Emilio; Iannuzzi, A; Perucatti, A; Rossano, Rocco
Antioxidant properties and phenolic content of sulla (Hedysarum spp.) honeys from Southern Italy
2014-01-01 Gambacorta, Emilio; Simonetti, Amalia; Garrisi, Nunzia; Intaglietta, Immacolata; Perna, Anna Maria
Antioxidant Properties, Polyphenol Content and Colorimetric Characteristics of Different Floral Origin Honeys from Different Areas of Southern Italy.
2013-01-01 Perna, Anna Maria; Simonetti, Amalia; Intaglietta, Immacolata; Gambacorta, Emilio
Antioxidative and antihypertensive activities of pig meat before and after cooking and in vitro gastrointestinal digestion: Comparison between Italian autochthonous pig Suino Nero Lucano and a modern crossbred pig
2016-01-01 Simonetti, Amalia; Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria
Attitudine alla caseificazione del latte di bovine Jersey in funzione del genotipo ai loci alfas1 - beta - k - Cn.
1994-01-01 Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria; E., Cosentino
Attitudine alla caseificazione di latti caprini ottenuti da allevamenti a conduzione ‘biologica’.
2000-01-01 M., Massari; Perna, Anna Maria; E., Cosentino; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio
Attività antiossidante dei mieli prodotti in diverse zone del Mezzogiorno Continentale.
2010-01-01 Perna, Anna Maria; Intaglietta, I.; Simonetti, A.; Gambacorta, Emilio
Attività antiossidante dello yogurt ottenuto da Bruna e Frisona : andamento in funzione dell'aplotipo.
2010-01-01 Perna, Anna Maria; Intaglietta, I.; Gambacorta, Emilio
Bovine Jersey allevate in Basilicata: II. Caratteristiche lattodinamografiche e resa in formaggio.
1993-01-01 Gambacorta, Emilio; D., Santoro; Perna, Anna Maria; E., Cosentino
Bovine Jersey allevate in Basilicata: III. Caratteristiche colorimetriche del formaggio.
1993-01-01 E., Cosentino; Perna, Anna Maria; Gambacorta, Emilio
Bovini Jersey allevati in Basilicata: profilo metabolico
1993-01-01 E., Cosentino; Perna, Anna Maria; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio
CACIOCAVALLO DI BRUNA E DI FRISONA: ANDAMENTO DELLA PROTEOLISI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE
2012-01-01 Perna, Anna Maria; Simonetti, Amalia; Cosentino, Carlo; Gambacorta, Emilio
Caciocavallo di Bruna e Frisona: andamento della proteolisi nel corso della maturazione
In corso di stampa Perna, Anna Maria; A., Simonetti; Cosentino, Carlo; Gambacorta, Emilio