PERNA, Anna Maria

PERNA, Anna Maria  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Forestali, Alimentari e Ambientali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 152 (tempo di esecuzione: 0.049 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparative study on phenolic profile, vitamin C content and antioxidant activity of Italian honeys of different botanical origin 1-gen-2013 Perna, Anna Maria; Intaglietta, Immacolata; Simonetti, Amalia; Gambacorta, Emilio
Acidic composition in italian local pigs backfat: comparison between indoor and outdoor rearing 1-gen-2003 Cosentino, Carlo; Poiana, M.; Iula, C.; Perna, Anna Maria
Alcuni aspetti qualitativi del latte di bovine Podoloche allevate in Basilicata 1-gen-2000 E., Cosentino; Perna, Anna Maria; M. C., Larocca; D., Marsico; Gambacorta, Emilio
Alimentazione e profilo metabolico in ovini di razza Comisana. 1-gen-1994 Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria; Freschi, Pierangelo; E., Cosentino
Antioxidant Activity of Beef, Pork and Chicken Burgers before and after Cooking and after In Vitro Intestinal Digestion 1-gen-2023 Grassi, Giulia; Capasso, Giambattista; Rando, Andrea; Perna, Anna Maria
Antioxidant activity of different cheese-honey combinations before and after in vitro gastrointestinal digestion 1-gen-2020 Simonetti, Amalia; Perna, Anna Maria; Grassi, Giulia; Gambacorta, Emilio
Antioxidant activity of yogurt made from milk characterized by different casein haplotypes and fortified with chestnut and sulla honeys 1-gen-2014 Perna, Anna Maria; Intaglietta, Immacolata; Simonetti, Amalia; Gambacorta, Emilio
Antioxidant and anti-inflammatory effects of leaves cauliflower powder-enriched diet against LPS induced toxicity in rabbits 1-gen-2017 Larocca, Marilena; Perna, Anna Maria; Simonetti, Amalia; Gambacorta, Emilio; Iannuzzi, A; Perucatti, A; Rossano, Rocco
Antioxidant properties and phenolic content of sulla (Hedysarum spp.) honeys from Southern Italy 1-gen-2014 Gambacorta, Emilio; Simonetti, Amalia; Garrisi, Nunzia; Intaglietta, Immacolata; Perna, Anna Maria
Antioxidant Properties, Polyphenol Content and Colorimetric Characteristics of Different Floral Origin Honeys from Different Areas of Southern Italy. 1-gen-2013 Perna, Anna Maria; Simonetti, Amalia; Intaglietta, Immacolata; Gambacorta, Emilio
Antioxidative and antihypertensive activities of pig meat before and after cooking and in vitro gastrointestinal digestion: Comparison between Italian autochthonous pig Suino Nero Lucano and a modern crossbred pig 1-gen-2016 Simonetti, Amalia; Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria
Attitudine alla caseificazione del latte di bovine Jersey in funzione del genotipo ai loci alfas1 - beta - k - Cn. 1-gen-1994 Gambacorta, Emilio; Perna, Anna Maria; E., Cosentino
Attitudine alla caseificazione di latti caprini ottenuti da allevamenti a conduzione ‘biologica’. 1-gen-2000 M., Massari; Perna, Anna Maria; E., Cosentino; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio
Attività antiossidante dei mieli prodotti in diverse zone del Mezzogiorno Continentale. 1-gen-2010 Perna, Anna Maria; Intaglietta, I.; Simonetti, A.; Gambacorta, Emilio
Attività antiossidante dello yogurt ottenuto da Bruna e Frisona : andamento in funzione dell'aplotipo. 1-gen-2010 Perna, Anna Maria; Intaglietta, I.; Gambacorta, Emilio
Bovine Jersey allevate in Basilicata: II. Caratteristiche lattodinamografiche e resa in formaggio. 1-gen-1993 Gambacorta, Emilio; D., Santoro; Perna, Anna Maria; E., Cosentino
Bovine Jersey allevate in Basilicata: III. Caratteristiche colorimetriche del formaggio. 1-gen-1993 E., Cosentino; Perna, Anna Maria; Gambacorta, Emilio
Bovini Jersey allevati in Basilicata: profilo metabolico 1-gen-1993 E., Cosentino; Perna, Anna Maria; Freschi, Pierangelo; Gambacorta, Emilio
CACIOCAVALLO DI BRUNA E DI FRISONA: ANDAMENTO DELLA PROTEOLISI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE 1-gen-2012 Perna, Anna Maria; Simonetti, Amalia; Cosentino, Carlo; Gambacorta, Emilio
Caciocavallo di Bruna e Frisona: andamento della proteolisi nel corso della maturazione In corso di stampa Perna, Anna Maria; A., Simonetti; Cosentino, Carlo; Gambacorta, Emilio