CIFUNI, Giulia Francesca

CIFUNI, Giulia Francesca  

Mostra records
Risultati 1 - 18 di 18 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Allevamento biologico e benessere degli agnelli lattanti. 1-gen-2000 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Montemurro, Nicola; Girolami, Antonio
Artificial rearing and intramuscular fatty acid composition of unweaned lambs 1-gen-2003 Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Behaviour and meat production of organically farmed unweaned lambs 1-gen-2002 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter. 1-gen-2001 Girolami, Antonio; D'Andrea, Gianluca; Marsico, Isabella; Riviezzi, Amelia Maria; Cifuni, Giulia Francesca
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs 1-gen-1999 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs 1-gen-2000 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of ageing on physical and sensory properties of meat from Podolian and Limousine x Podolian crossbred young bulls. 1-gen-2002 Braghieri, Ada; Giordano, Domenico; Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Marsico, Isabella
Effect of artificial rearing on lamb welfare and meat quality 1-gen-2002 Napolitano, Fabio; Cifuni, Giulia Francesca; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of cooking oxidation and fatty acid profile in meat from Apulian Lambs. 1-gen-2000 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effetto del periodo di frollatura e di congelamento sulla composizione in acidi grassi e sul grado di ossidazione lipidica della carne di bovino podolico. 1-gen-2000 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle. 1-gen-2002 Marsico, Isabella; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls. 1-gen-2004 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of ostrich meat as influenced by age at slaughter and muscle type. 1-gen-2003 Girolami, Antonio; Marsico, Isabella; D'Andrea, Gianluca; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Cifuni, Giulia Francesca
Influence of storage conditions and age at slaughter on lipid oxidation and fatty acid profile of Apulian lamb. 1-gen-2001 Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. 1-gen-2001 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio
Relationship among diet botanical composition, milk fatty acids and herbage fatty acids content in grazing goats 1-gen-2005 DI TRANA, Adriana Carmen; V., Fedele; Cifuni, Giulia Francesca; Impemba, Giuseppina; Braghieri, Ada; S., Claps; R., Rubino
Shelf life of meat from Podolian young bulls in relation to the ageing method. 1-gen-2004 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; F., Grasso; Girolami, Antonio
Shelf life of meat from podolian young bulls in relation to the aging method 1-gen-2007 Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Napolitano, Fabio