RIVIEZZI, Amelia Maria
RIVIEZZI, Amelia Maria
SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI
Allattamento artificiale: benessere degli agnelli e qualità della carne
2000-01-01 Napolitano, Fabio; G. F., Cifuni; Montemurro, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Allevamento biologico: qualità dei lipidi della carne in agnelli di razza Sarda.
2001-01-01 G. F., Cifuni; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Artificial rearing and intramuscular fatty acid composition of unweaned lambs
2003-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Caratteristiche fisiche e sensoriali della carne di Podolica.
2002-01-01 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; I., Marsico; D., Giordano; Girolami, Antonio
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter.
2001-01-01 Girolami, Antonio; D'Andrea, Gianluca; Marsico, Isabella; Riviezzi, Amelia Maria; Cifuni, Giulia Francesca
Definizione delle caratteristiche qualitative della carne di “Agnello delle Dolomiti Lucane”.
2008-01-01 Sodo, Antonella; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE
2015-01-01 Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Carlucci, Angela; Caporale, Gabriella; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs
1999-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs
2000-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of artificial rearing on lamb welfare and meat quality
2002-01-01 Napolitano, Fabio; Cifuni, Giulia Francesca; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effect of cooking oxidation and fatty acid profile in meat from Apulian Lambs.
2000-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effetto del periodo di frollatura e di congelamento sulla composizione in acidi grassi e sul grado di ossidazione lipidica della carne di bovino podolico.
2000-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Effetto del rapporto foraggio/concentrato su alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni podolici.
2002-01-01 A., Sevi; R., Marino; Marsico, Isabella; Giordano, Domenico; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle.
2002-01-01 Marsico, Isabella; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls.
2004-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio
Housing system and meat quality in organic Podolian young bulls
2009-01-01 Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Sodo, Antonella; Riviezzi, Amelia Maria; G., Marsico; Napolitano, Fabio
Influence of storage conditions and age at slaughter on lipid oxidation and fatty acid profile of Apulian lamb.
2001-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Influence of the age at slaughter on carcass traits and fatty acid composition of Gentile di Puglia lambs
1998-01-01 G. f., Cifuni; Napolitano, Fabio; N., Montemurro; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici.
2001-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio
La valutazione del rapporto uomo animale nella specie ovina.
2010-01-01 Braghieri, Ada; M., Scavone; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Allattamento artificiale: benessere degli agnelli e qualità della carne | 1-gen-2000 | Napolitano, Fabio; G. F., Cifuni; Montemurro, Nicola; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Allevamento biologico: qualità dei lipidi della carne in agnelli di razza Sarda. | 1-gen-2001 | G. F., Cifuni; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Artificial rearing and intramuscular fatty acid composition of unweaned lambs | 1-gen-2003 | Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Caratteristiche fisiche e sensoriali della carne di Podolica. | 1-gen-2002 | Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia Maria; I., Marsico; D., Giordano; Girolami, Antonio | |
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter. | 1-gen-2001 | Girolami, Antonio; D'Andrea, Gianluca; Marsico, Isabella; Riviezzi, Amelia Maria; Cifuni, Giulia Francesca | |
Definizione delle caratteristiche qualitative della carne di “Agnello delle Dolomiti Lucane”. | 1-gen-2008 | Sodo, Antonella; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada | |
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE | 1-gen-2015 | Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Carlucci, Angela; Caporale, Gabriella; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada | |
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs | 1-gen-1999 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effect of age at slaughter on carcass traits, fatty acid composition and lipid oxidation of Apulian lambs | 1-gen-2000 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effect of artificial rearing on lamb welfare and meat quality | 1-gen-2002 | Napolitano, Fabio; Cifuni, Giulia Francesca; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effect of cooking oxidation and fatty acid profile in meat from Apulian Lambs. | 1-gen-2000 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effetto del periodo di frollatura e di congelamento sulla composizione in acidi grassi e sul grado di ossidazione lipidica della carne di bovino podolico. | 1-gen-2000 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Effetto del rapporto foraggio/concentrato su alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni podolici. | 1-gen-2002 | A., Sevi; R., Marino; Marsico, Isabella; Giordano, Domenico; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle. | 1-gen-2002 | Marsico, Isabella; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio | |
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls. | 1-gen-2004 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio | |
Housing system and meat quality in organic Podolian young bulls | 1-gen-2009 | Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Sodo, Antonella; Riviezzi, Amelia Maria; G., Marsico; Napolitano, Fabio | |
Influence of storage conditions and age at slaughter on lipid oxidation and fatty acid profile of Apulian lamb. | 1-gen-2001 | Cifuni, Giulia Francesca; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Influence of the age at slaughter on carcass traits and fatty acid composition of Gentile di Puglia lambs | 1-gen-1998 | G. f., Cifuni; Napolitano, Fabio; N., Montemurro; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio | |
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. | 1-gen-2001 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio | |
La valutazione del rapporto uomo animale nella specie ovina. | 1-gen-2010 | Braghieri, Ada; M., Scavone; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio |