Sfoglia per Autore
Una proposta di gestione sostenibile dell'oliveto: una analisi economica, energetica ed ambientale
2013-01-01 Pergola, Maria; Celano, Giuseppe; Favia, Mariafara; Perretti, Biagio; Xiloyannis, Cristos; Palese, A. M.
FROM BREAD TO BREAD. THE LIFE CYCLE OF A CEREALS INDUSTRY CLUSTER IN THE SOUTH OF ITALY
2013-01-01 Perretti, Biagio; Favia, Mariafara
A sustainable model for the management of olive orchards located in semi-arid marginal areas: some remarks and indications for policy makers
2013-01-01 Palese, Assunta Maria; Pergola, Maria; Favia, Mariafara; Xiloyannis, Cristos; Celano, Giuseppe
Alternative management for olive orchards grown in semi-arid environments: an energy, economic and environmental analysis
2013-01-01 Pergola, Maria; Favia, Mariafara; Palese, Assunta Maria; Perretti, Biagio; Xiloyannis, Cristos; Celano, Giuseppe
Matera. Una riforma post-agraria?
2014-01-01 Mininni, Mariavaleria; Favia, Mariafara; Roland, Vidal; Dicillo, Cristina
Come aumentare la redditività degli oliveti marginali
2014-01-01 Pergola, Maria; Favia, Mariafara; Palese, Assunta Maria; Xiloyannis, Cristos; Celano, Giuseppe
Optimization of organic and conventional olive agricultural practices from a Life Cycle Assessment and Life Cycle Costing perspectives
2014-01-01 R. S., Mohamad; V., Verrastro; G., Cardone; M. R., Bteich; Favia, Mariafara; M., Moretti; R., Roma
Matera. Cultura del cibo, green soft power e politiche agrourbane
2015-01-01 Mininni, Mariavaleria; Dicillo, Cristina; Favia, Mariafara
Matera. Una nuova frontiera? Prime riflessioni.
2016-01-01 Favia, Mariafara; Dicillo, Cristina; Bisciglia, Sergio
Matera: la cultura dei patrimoni e quella delle persone.
2016-01-01 Mininni, Mariavaleria; Favia, Mariafara; Bisciglia, Sergio
Matera, Water and Tourism: Heritage in Balance
2022-01-01 Vadini, Ettore; Dell'Aglio, Monica; Favia, Mariafara.; Giannandrea, Paolo
A comparison of Costs and Benefits of conventional and organic table grapes productions in Southern Italy.
In corso di stampa Perretti, Biagio; Favia, Mariafara; M., Pergola
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Una proposta di gestione sostenibile dell'oliveto: una analisi economica, energetica ed ambientale | 1-gen-2013 | Pergola, Maria; Celano, Giuseppe; Favia, Mariafara; Perretti, Biagio; Xiloyannis, Cristos; Palese, A. M. | |
FROM BREAD TO BREAD. THE LIFE CYCLE OF A CEREALS INDUSTRY CLUSTER IN THE SOUTH OF ITALY | 1-gen-2013 | Perretti, Biagio; Favia, Mariafara | |
A sustainable model for the management of olive orchards located in semi-arid marginal areas: some remarks and indications for policy makers | 1-gen-2013 | Palese, Assunta Maria; Pergola, Maria; Favia, Mariafara; Xiloyannis, Cristos; Celano, Giuseppe | |
Alternative management for olive orchards grown in semi-arid environments: an energy, economic and environmental analysis | 1-gen-2013 | Pergola, Maria; Favia, Mariafara; Palese, Assunta Maria; Perretti, Biagio; Xiloyannis, Cristos; Celano, Giuseppe | |
Matera. Una riforma post-agraria? | 1-gen-2014 | Mininni, Mariavaleria; Favia, Mariafara; Roland, Vidal; Dicillo, Cristina | |
Come aumentare la redditività degli oliveti marginali | 1-gen-2014 | Pergola, Maria; Favia, Mariafara; Palese, Assunta Maria; Xiloyannis, Cristos; Celano, Giuseppe | |
Optimization of organic and conventional olive agricultural practices from a Life Cycle Assessment and Life Cycle Costing perspectives | 1-gen-2014 | R. S., Mohamad; V., Verrastro; G., Cardone; M. R., Bteich; Favia, Mariafara; M., Moretti; R., Roma | |
Matera. Cultura del cibo, green soft power e politiche agrourbane | 1-gen-2015 | Mininni, Mariavaleria; Dicillo, Cristina; Favia, Mariafara | |
Matera. Una nuova frontiera? Prime riflessioni. | 1-gen-2016 | Favia, Mariafara; Dicillo, Cristina; Bisciglia, Sergio | |
Matera: la cultura dei patrimoni e quella delle persone. | 1-gen-2016 | Mininni, Mariavaleria; Favia, Mariafara; Bisciglia, Sergio | |
Matera, Water and Tourism: Heritage in Balance | 1-gen-2022 | Vadini, Ettore; Dell'Aglio, Monica; Favia, Mariafara.; Giannandrea, Paolo | |
A comparison of Costs and Benefits of conventional and organic table grapes productions in Southern Italy. | In corso di stampa | Perretti, Biagio; Favia, Mariafara; M., Pergola |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile