MARSICO, Isabella
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 494
AS - Asia 219
EU - Europa 186
SA - Sud America 13
Totale 912
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 471
CN - Cina 85
VN - Vietnam 68
DE - Germania 49
UA - Ucraina 49
SG - Singapore 37
IT - Italia 22
CA - Canada 21
HK - Hong Kong 21
SE - Svezia 19
GB - Regno Unito 11
BR - Brasile 9
FI - Finlandia 9
RU - Federazione Russa 9
FR - Francia 7
TR - Turchia 4
IE - Irlanda 3
PL - Polonia 3
BE - Belgio 2
IN - India 2
AR - Argentina 1
BD - Bangladesh 1
CO - Colombia 1
ES - Italia 1
GT - Guatemala 1
LB - Libano 1
LT - Lituania 1
MX - Messico 1
NL - Olanda 1
PE - Perù 1
PY - Paraguay 1
Totale 912
Città #
Dong Ket 61
Houston 54
Ann Arbor 48
Woodbridge 43
Jacksonville 42
Chandler 38
Ashburn 31
Beijing 28
Nanjing 22
Hong Kong 21
Singapore 17
Toronto 16
Fairfield 15
Boardman 9
Cambridge 9
Munich 9
Wilmington 9
Nanchang 8
New York 8
Seattle 8
Kent 7
Princeton 7
The Dalles 7
Buffalo 4
Dallas 4
Jiaxing 4
Kocaeli 4
Boston 3
Dublin 3
Los Angeles 3
Milan 3
Ottawa 3
Paris 3
Tianjin 3
Zhengzhou 3
Amantea 2
Auburn Hills 2
Brussels 2
Campobasso 2
Changchun 2
Changsha 2
Charlotte 2
Hebei 2
Helsinki 2
Ho Chi Minh City 2
Jinan 2
London 2
Moscow 2
Ogden 2
Shenyang 2
Warsaw 2
Acerra 1
Araruama 1
Atlanta 1
Borås 1
Brooklyn 1
Cartagena 1
Centro 1
Charleston 1
Charlottesville 1
Chennai 1
Da Nang 1
Diadema 1
Euclides da Cunha 1
Foggia 1
Hangzhou 1
Hanover 1
Kunming 1
Lanzhou 1
Las Vegas 1
Lima 1
Loma Plata 1
Montreal 1
Natal 1
Ningbo 1
Ninh Bình 1
Norwalk 1
Oberá 1
Orem 1
Orenburg 1
Ouroeste 1
Pune 1
Richmond 1
Rio das Ostras 1
San Francisco 1
San Nicolás de los Garza 1
Santa Clara 1
Scottsdale 1
Stockholm 1
São Paulo 1
Thanh Hóa 1
Thái Nguyên 1
Torino 1
Uberlândia 1
Verona 1
Viçosa 1
Wroclaw 1
Totale 635
Nome #
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of ostrich meat as influenced by age at slaughter and muscle type. 203
Fatty acid composition and cholesterol content of beef from Podolian and Limousine x Podolian cattle. 161
Effect of ageing on physical and sensory properties of meat from Podolian and Limousine x Podolian crossbred young bulls. 127
Performance and meat quality of grazing Podolian young bulls: effects of different forage/concentrate supplementation 122
Impiego di integratori a base di erbe officinali nella specie bufalina 109
Effetto del rapporto foraggio/concentrato su alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni podolici. 109
Cholesterol content and fatty acid profile of ostrich meat as influenced by age at slaughter. 96
Totale 927
Categoria #
all - tutte 3.911
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.911


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021107 0 0 0 0 0 7 3 7 1 15 12 62
2021/202251 1 6 14 6 2 1 0 3 5 1 0 12
2022/202375 10 0 2 10 10 14 0 9 14 2 4 0
2023/202439 5 0 2 3 3 6 0 0 12 0 0 8
2024/2025100 2 2 15 3 17 3 7 15 3 1 10 22
2025/2026111 16 5 3 38 40 9 0 0 0 0 0 0
Totale 927