MONTELEONE, Erminio
MONTELEONE, Erminio
Bridging consumer perception and on-farm assessment of animal welfare
2007-01-01 Napolitano, Fabio; G., De Rosa; G., Caporale; Carlucci, Angela; F., Grasso; Monteleone, Erminio
Effect of information about animal welfare and product nutritional properties on acceptability of meat from Podolian cattle
2004-01-01 Napolitano, Fabio; G., Caporale; Carlucci, Angela; Musto, Mauro; Monteleone, Erminio
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici.
2001-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls
2004-01-01 Musto, Mauro; Braghieri, Ada; G., Caporale; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio
Methodological approach to evaluate the effects of age at slaughter and storage temperature and time on sensory profile of lamb meat.
1999-01-01 Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Monteleone, Erminio
Profili qualitativi di uve Aglianico del Vulture: effetto della disponibilita’ idrica e termica sulla risposta agronomica e sulla qualita’ dell’uva.
2004-01-01 Condelli, Nicola; Baffari, Tiziana; Dinnella, Caterina; Monteleone, Erminio; Nuzzo, Vitale
Sensory evaluation of young goat meat
1998-01-01 Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Bridging consumer perception and on-farm assessment of animal welfare | 1-gen-2007 | Napolitano, Fabio; G., De Rosa; G., Caporale; Carlucci, Angela; F., Grasso; Monteleone, Erminio | |
Effect of information about animal welfare and product nutritional properties on acceptability of meat from Podolian cattle | 1-gen-2004 | Napolitano, Fabio; G., Caporale; Carlucci, Angela; Musto, Mauro; Monteleone, Erminio | |
Influenza della lunghezza del periodo di frollatura su alcune caratteristiche sensoriali della carne di vitelloni podolici. | 1-gen-2001 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; Braghieri, Ada; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; Monteleone, Erminio; Girolami, Antonio | |
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls | 1-gen-2004 | Musto, Mauro; Braghieri, Ada; G., Caporale; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio | |
Methodological approach to evaluate the effects of age at slaughter and storage temperature and time on sensory profile of lamb meat. | 1-gen-1999 | Carlucci, Angela; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Monteleone, Erminio | |
Profili qualitativi di uve Aglianico del Vulture: effetto della disponibilita’ idrica e termica sulla risposta agronomica e sulla qualita’ dell’uva. | 1-gen-2004 | Condelli, Nicola; Baffari, Tiziana; Dinnella, Caterina; Monteleone, Erminio; Nuzzo, Vitale | |
Sensory evaluation of young goat meat | 1-gen-1998 | Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio |