TAURIELLO, ANTONELLA

TAURIELLO, ANTONELLA  

SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 26 (tempo di esecuzione: 0.033 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization of an innovative device controlling gaseous exchange in packages for food products 1-gen-2018 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Tauriello, Antonella; Di Renzo, Giovanni Carlo
Effect of a simultaneous CO2/Ethylene treatment on quality properties of persimmon fruit: preliminary results. 1-gen-2014 DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella
Effect of ozone or carbon dioxide pre-treatment during long-term storage of organic table grapes with modified atmosphere packaging 1-gen-2018 Admane, Naouel; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Verrastro, Vincenzo; Di Renzo, Giovanni Carlo
Effect of postharvest pretreatments and MAP on phenolic compounds of organic late-season table grapes Scarlotta seedless® “Sugranineteen” assigned to medium and long term storage. 1-gen-2014 N., Admane; V., Verrastro; L., Tarricone; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
Effectiveness of thin film application of imazalil fungicide on decay control of Tarocco orange fruit 1-gen-2016 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo; Strano, Maria C.; Romeo, Flora V.
Effects on Must Quality Produced from Sangiovese and Cabernet Grape Frozen/Withered Using a Forced Air Plant 1-gen-2017 Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
Effetto dei trattamenti postraccolta su uva Early Superior Seedless “Sugraone” biologica destinata alla lunga conservazione. 1-gen-2014 N., Admane; V., Verrastro; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
Innovative cyclone to improve olive oil quality: preliminary results. 1-gen-2014 DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella
Innovative plant for the separation of high quality virgin olive oil (VOO) at industrial scale 1-gen-2015 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
An Innovative Smart Device to Control Modified Atmosphere Packaging (MAP) of Fruit and Vegetables 1-gen-2017 Matera, Attilio; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
Investigation of the Effects of Virgin Olive Oil Cleaning Systems on the Secoiridoid Aglycone Content Using High Performance Liquid Chromatography-Mass Spectrometry 1-gen-2018 Pascale, Raffaella; Bianco, Giuliana; Cataldi, Tommaso R. I.; Buchicchio, Alessandro; Losito, Ilario; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; Di Renzo, Giovanni C.; Lafiosca, MARIA CRISTINA
Messa a punto di un modello predittivo della qualità dei frutti di kaki (Diospyros kaki) con l'uso della spettroscopia VIS/NIR. 1-gen-2014 DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella
MICROWAVE-ASSISTED HEATING PROTOTYPE DESIGNED FOR AN INTERACTIVE READY-TO-HEAT FOODSTUFFS DELIVERY SYSTEM 1-gen-2018 Matera, A.; Genovese, F.; Altieri, G.; Tauriello, A; Di Renzo, G. C.
Mild separation system for olive oil: quality evaluation and pilot plant design 1-gen-2013 Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella
Models to improve the non-destructive analysis of persimmon fruit properties by VIS/NIR spectrometry 1-gen-2017 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
Olive oil quality improvement using a natural sedimentation plant at industrial scale 1-gen-2014 Altieri, Giuseppe; DI RENZO, Giovanni Carlo; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; D'Auria, Maurizio; Racioppi, Rocco; Viggiani, Felicia
Ottimizzazione degli impianti per la prerefrigerazione e per il cold treatment di frutti di agrume destinati all’esportazione [Research on pre-cooling and cold treatment technology for the export of fresh cut citrus fruit] 1-gen-2013 DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Strano, M. C.; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella
Preliminary Results on the Effect of a Simultaneous CO2/Ethylene Treatment on Some Quality Properties of Persimmon Fruit 1-gen-2015 DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella
Progettazione e controllo di una colonna di distillazione a piatti per substrati agricoli fermentati [Planning and control of a plates distillation column for agricultural fermented by-products] 1-gen-2011 DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella
Realizzazione e controllo di un impianto di prerefrigerazione ad aria in depressione per gli agrumi [Building and control of a pre-cooling unit operating below the atmospheric pressure for citrus fruit] 1-gen-2011 DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella