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Determinazione dei componenti volatili dei tartufi lucani. 1-gen-2001 Mauriello, Giacomo; Marino, Rocco; D'Auria, Maurizio; Cerone, Giuseppina; Rana, Gian Luigi
The use of SPME-GC-MS in the analysis of flavor of virgin olive oil 1-gen-2001 Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; DE LUCA, E; DE BONA, A; Mauriello, Giacomo
On the flavor of virgin olive oil 1-gen-2002 Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; DE BONA, A; Mauriello, Giacomo
A GC-MS analysis of methanol-water extracts of olive oils 1-gen-2002 D'Auria, Maurizio; DE LUCA, E; Mauriello, Giacomo
On the origin of "Gout de Lumiere" in champagne 1-gen-2003 D'Auria, Maurizio; Emanuele, L; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco
SPME-GC-MS analysis of horseradish (Armoracia rusticana) 1-gen-2004 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco
Volatile organic compounds from saffron 1-gen-2004 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Rana, Gian Luigi
Characterization of virgin olive oils from Basilicata by using 1H-NMR and SPME-GC-MS 1-gen-2004 Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Viggiani, L.
Composition of volatile fraction from Thymus, Origanum, Lavandula and Acinos species 1-gen-2005 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Marino, Rosanna; Racioppi, Rocco
Evoluzione nel tempo dell'aroma dello zafferano. Uno studio SPME-GC-MS 1-gen-2005 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Rana, Gian Luigi
Use of SPME-GC-MS in the Study of Time Evolution of the Constituents of Saffron Aroma: Modifications of the Composition During Storage 1-gen-2006 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Rana, Gian Luigi
Composition and seasonal variation of soluble cuticolar waxes in Actinidia deliciosa leaves 1-gen-2006 Celano, Giuseppe; D'Auria, Maurizio; Xiloyannis, Cristos; Mauriello, Giacomo; Baldassarre, Margherita Domenica
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