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Determinazione dei componenti volatili dei tartufi lucani.
2001-01-01 Mauriello, Giacomo; Marino, Rocco; D'Auria, Maurizio; Cerone, Giuseppina; Rana, Gian Luigi
The use of SPME-GC-MS in the analysis of flavor of virgin olive oil
2001-01-01 Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; DE LUCA, E; DE BONA, A; Mauriello, Giacomo
On the flavor of virgin olive oil
2002-01-01 Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; DE BONA, A; Mauriello, Giacomo
A GC-MS analysis of methanol-water extracts of olive oils
2002-01-01 D'Auria, Maurizio; DE LUCA, E; Mauriello, Giacomo
On the origin of "Gout de Lumiere" in champagne
2003-01-01 D'Auria, Maurizio; Emanuele, L; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco
SPME-GC-MS analysis of horseradish (Armoracia rusticana)
2004-01-01 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco
Volatile organic compounds from saffron
2004-01-01 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Rana, Gian Luigi
Characterization of virgin olive oils from Basilicata by using 1H-NMR and SPME-GC-MS
2004-01-01 Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Viggiani, L.
Composition of volatile fraction from Thymus, Origanum, Lavandula and Acinos species
2005-01-01 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Marino, Rosanna; Racioppi, Rocco
Evoluzione nel tempo dell'aroma dello zafferano. Uno studio SPME-GC-MS
2005-01-01 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Rana, Gian Luigi
Use of SPME-GC-MS in the Study of Time Evolution of the Constituents of Saffron Aroma: Modifications of the Composition During Storage
2006-01-01 D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Rana, Gian Luigi
Composition and seasonal variation of soluble cuticolar waxes in Actinidia deliciosa leaves
2006-01-01 Celano, Giuseppe; D'Auria, Maurizio; Xiloyannis, Cristos; Mauriello, Giacomo; Baldassarre, Margherita Domenica
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Determinazione dei componenti volatili dei tartufi lucani. | 1-gen-2001 | Mauriello, Giacomo; Marino, Rocco; D'Auria, Maurizio; Cerone, Giuseppina; Rana, Gian Luigi | |
The use of SPME-GC-MS in the analysis of flavor of virgin olive oil | 1-gen-2001 | Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; DE LUCA, E; DE BONA, A; Mauriello, Giacomo | |
On the flavor of virgin olive oil | 1-gen-2002 | Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; DE BONA, A; Mauriello, Giacomo | |
A GC-MS analysis of methanol-water extracts of olive oils | 1-gen-2002 | D'Auria, Maurizio; DE LUCA, E; Mauriello, Giacomo | |
On the origin of "Gout de Lumiere" in champagne | 1-gen-2003 | D'Auria, Maurizio; Emanuele, L; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco | |
SPME-GC-MS analysis of horseradish (Armoracia rusticana) | 1-gen-2004 | D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco | |
Volatile organic compounds from saffron | 1-gen-2004 | D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Rana, Gian Luigi | |
Characterization of virgin olive oils from Basilicata by using 1H-NMR and SPME-GC-MS | 1-gen-2004 | Bentivenga, G; D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Viggiani, L. | |
Composition of volatile fraction from Thymus, Origanum, Lavandula and Acinos species | 1-gen-2005 | D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Marino, Rosanna; Racioppi, Rocco | |
Evoluzione nel tempo dell'aroma dello zafferano. Uno studio SPME-GC-MS | 1-gen-2005 | D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Rana, Gian Luigi | |
Use of SPME-GC-MS in the Study of Time Evolution of the Constituents of Saffron Aroma: Modifications of the Composition During Storage | 1-gen-2006 | D'Auria, Maurizio; Mauriello, Giacomo; Racioppi, Rocco; Rana, Gian Luigi | |
Composition and seasonal variation of soluble cuticolar waxes in Actinidia deliciosa leaves | 1-gen-2006 | Celano, Giuseppe; D'Auria, Maurizio; Xiloyannis, Cristos; Mauriello, Giacomo; Baldassarre, Margherita Domenica |
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