Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 181
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Inhibition of Listeria in buffer, broth, and milk by enterocin 1146, a bacteriocin produced by Enterococcus faecium 1-gen-1992 Parente, Eugenio; Hill, C.
Effect of stirring rate and neutralising agent on fumaric acid production by Rhizopus arrhizus 1-gen-1993 Federici, F.; Moresi, M.; Parente, Eugenio; Petruccioli, M.; Piccioni, P.
Produzione di etanolo con lieviti immobilizzati in un bioreattore a letto fluidizzato trifasico 1-gen-1993 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Sinesi, S.
Produzione di acido citrico da Yarrowia lipolytica 1-gen-1993 Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria; Clementi, F.; Moresi, M.
Produzione in semicontinuo di acido gluconico con miceli immobilizzati di Aspergillus niger 1-gen-1993 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria
Use of commercial starter cultures in the production of Soppressa Lucana, a fermented sausage from Basilicata 1-gen-1994 Parente, Eugenio; Di Matteo, M.; Spagna Musso, S.; Crudele, M. A.
Influence of pH on the production of enterocin 1146 during batch fermentation 1-gen-1994 Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria
Influence of pH on growth and bacteriocin production by Lactococcus lactis subsp. lactis 140NWC during batch fermentation 1-gen-1994 Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria; G., Addario
Antagonistic activity of lactic acid bacteria isolated from natural whey starter for water-buffalo mozzarella cheese manufacture 1-gen-1995 Villani, F.; Pepe, O.; Maschetti, G.; Salzano, Giovanni; Parente, Eugenio; Coppola, S.
Produzione di acido citrico da Yarrowia lipolytica con riciclo di biomassa per centrifugazione asettica 1-gen-1995 Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria; Mancino, M.; Moresi, M.
Types of starters 1-gen-1995 Limsowtin, G. K. Y.; Powell, I. B.; Parente, Eugenio
A comparison of methods for the measurement of bacteriocin activity 1-gen-1995 Parente, Eugenio; C., Brienza; M., Moles; Ricciardi, Annamaria
Heat resistance of Escherichia coli in goat milk: a comparison between the sealed capillary tube technique and laboratory slug flow heat exchanger 1-gen-1995 F., Clementi; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria; G., Addario; M., Moresi
Leucocin F10, a bacteriocin produced from Leuconostoc carnosum 1-gen-1996 Parente, Eugenio; Moles, M.; Ricciardi, Annamaria
Effect of dissolved oxygen concentration on pH-controlled fed-batch gluconate production by immobilised Aspergillus niger 1-gen-1996 Moresi, M.; Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria; Lanorte, M.
Produzione di acido citrico da glucosio con Aspergillus niger immobilizzato in schiuma di poliuretano 1-gen-1997 Ricciardi, Annamaria; Parente, Eugenio; Volpe, F.; Clementi, F.
A simple method for the screening of lactic acid bacteria for the production of exopolysaccharides. 1-gen-1997 Ricciardi, Annamaria; Parente, Eugenio; Clementi, F.
Characterization of natural starter cultures used in the manifacture of Pasta Filata cheese in Basilicata (Southern Italy). 1-gen-1997 Parente, Eugenio; Ricciardi, Annamaria; Rota, M.; Clementi, F.
Growth and bacteriocin production by Enterococcus faecium DPC1146 in batch and continuous culture. 1-gen-1997 Parente, Eugenio; Brienza, C.; Ricciardi, Annamaria; Addario, G.
A simple method for detection and dosage of nisin in milk 1-gen-1998 Rossano, Rocco; Del Fiore, A.; D’Elia, A.; Pesole, G.; Parente, Eugenio; Riccio, Paolo
Mostrati risultati da 21 a 40 di 181
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile