Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 259
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Preliminary characterization of Zygosaccharomyces for oenological purpose 1-gen-1992 Romano, Patrizia; Suzzi, G.
Volatile metabolites produced in wine by mixed and sequential cultures of Hanseniaspora guilliermondii or Kloeckera apiculata and Saccharomyces cerevisiae 1-gen-1993 Zironi, R.; Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Battistutta, F.; Comi, G.
Biometric study of acetoin production in Hanseniaspora guilliermondii and Kloeckera apiculata 1-gen-1993 Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Zironi, R.; Comi, G.
Higher alcohol and acetoin production by Zygosaccharomyces wine yeasts 1-gen-1993 Romano, Patrizia; Suzzi, G.
Potential use for Zygosaccharomyces species in winemaking 1-gen-1993 Romano, Patrizia; Suzzi, G.
Acetoin production by Saccharomyces cerevisiae wine yeasts 1-gen-1993 Romano, Patrizia; Suzzi, G.
Sulfur dioxide and wine microorganisms 1-gen-1993 Romano, Patrizia; Suzzi, G.
Cell surface hydrophobicity and flocculence in Saccharomyces cerevisiae 1-gen-1994 Suzzi, G.; Romano, Patrizia; Vannini, L.
Acetaldehyde production in Saccharomyces cerevisiae wine yeasts 1-gen-1994 Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Turbanti, L.; Polsinelli, M.
Genome renewal: a new phenomenon revealed from a genetic study of 43 strains of Saccharomyces cerevisiae derived from natural fermentation of grape musts. 1-gen-1994 Mortimer, R.; Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Polsinelli, M.
Produzione di composti secondari in ceppi di Saccharomyces cerevisiae alti produttori di anidride solforosa 1-gen-1994 De Simone, G.; Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Norscia, P.
Relationship between foaming and flocculence in Saccharomyces cerevisae wine yeasts 1-gen-1994 Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Vannini, L.
Relazione tra ceppi selezionati di Saccharomyces cerevisiae e variabilità compositiva dei mosti d'uva 1-gen-1994 De Simone, G.; Norscia, P.; Suzzi, G.; Romano, Patrizia
Production of high levels of acetoin in Saccharomyces cerevisiae wine yeasts is a recessive trait 1-gen-1995 Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Mortimer, R.; Polsinelli, M.
Natural wine yeasts as biocontrol agents. 1-gen-1995 Suzzi, G.; Romano, Patrizia; Ponti, I.; Montuschi, C.
Saccharomyces cerevisiae is present on the grapes and is introduced into the fermentation must at the time of crushing 1-gen-1995 Mortimer, R. K.; Torok, T.; Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Polsinelli, M.
Role of sulphur dioxide and its minimization in winemaking 1-gen-1995 Suzzi, G.; Romano, Patrizia
The flocculation of wine yeasts: biochemical and morphological characteristics in Kloeckera apiculata 1-gen-1996 Suzzi, G.; Romano, Patrizia; Westall, F.; Vannini, L.
Multiple strains of Saccharomyces cerevisiae on a single grape vine 1-gen-1996 Polsinelli, M.; Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Mortimer, R.
Quest for wine yeasts - an old story revisited 1-gen-1996 Torok, T.; Mortimer, R. K.; Romano, Patrizia; Suzzi, G.; Polsinelli, M.
Mostrati risultati da 41 a 60 di 259
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile