Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 39
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Molecular characterization of Saccharomyces cerevisiae isolated from different grape varieties. 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina
Selection of starter cultures for specific grapevine: the case of Sangiovese from “Podere Forte” in Tuscany. 1-gen-2007 Romano, Patrizia; Capece, Angela; V., Serafino; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Poeta, Cinzia; M., De Stasi
Study of natural Saccharomyces cerevisiae strains for the selection of specific starter cultures. 1-gen-2008 Capece, Angela; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Tracciabilità del lievito starter inoculato. 1-gen-2008 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Caratterizzazione enzimatica di lieviti vinari come strumento per la rintracciabilità di ceppo in fermentazione. 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina; Siesto, Gabriella
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 1-gen-2008 Capece, Angela; Massari, Carmela; A., Pepe; Pietrafesa, Rocchina; Poeta, Cinzia; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Analysis of wild Saccharomyces cerevisiae populations from spontaneous fermentations of Sangiovese grapes from different vineyards in Tuscany region. 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela
Molecular biodiversity and variability for urea production in Saccharomyces cerevisiae wine strains of different origin. 1-gen-2009 Siesto, Gabriella; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Validazione del protocollo di fermentazione in cantina per la tracciabilità del ceppo inoculato. 1-gen-2009 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Pietrafesa, Rocchina; Siesto, Gabriella; Romaniello, Rossana
Restriction analysis of rDNA regions to differentiatenon-Saccharomyces wine species in mixed cultures 1-gen-2009 Capece, Angela; Siesto, Gabriella; Romaniello, Rossana; Romano, Patrizia
FYL - Fermenting Yeasts Laboratory: isolation, characterization and genetic stability for selection of starter yeasts for winemaking. 1-gen-2009 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella
Monitoring of yeast starter culture dominance during wine fermentation process. 1-gen-2009 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Starter vinari: selezione per l'influenza sul contenuto di urea nel vino e tecniche per il monitoraggio della fermentazione inoculata 1-gen-2010 Siesto, Gabriella; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Molecular biodiversity in Saccharomyces cerevisiae wine strains of different origin. 1-gen-2010 Siesto, Gabriella; Capece, Angela; Romano, Patrizia
Control of inoculated fermentations in wine cellars by mitochondrial DNA analysis of starter yeast 1-gen-2011 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; C., Poeta; Siesto, Gabriella; C., Massari; Pietrafesa, Rocchina; Romano, Patrizia
Diversity of Saccharomyces cerevisiae yeasts associated to spontaneously fermenting grapes from an Italian “heroic vine-growing area” 1-gen-2012 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Polymorphism detection among wild Saccharomyces cerevisiae strains of different wine origin 1-gen-2013 Siesto, Gabriella; Capece, Angela; Sipiczki, M.; Csoma, H.; Romano, Patrizia
Indigenous yeast population from Georgian aged wines produced by traditional “Kakhetian” method 1-gen-2013 Capece, Angela; Siesto, Gabriella; Cinzia, Poeta; Pietrafesa, Rocchina; Romano, Patrizia
Assessment of competition in wine fermentation among wild Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Sangiovese grapes in Tuscany region 1-gen-2013 Capece, Angela; Siesto, Gabriella; Romaniello, Rossana; V. M., Lagreca; Pietrafesa, Rocchina; A., Calabretti; Romano, Patrizia
ceppo di lievito della specie saccharomyces cerevisiae 1-gen-2014 Capece, Angela; Romano, Patrizia; Siesto, Gabriella
Mostrati risultati da 1 a 20 di 39
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile