PUCCIARELLI, VALENTINA

PUCCIARELLI, VALENTINA  

DIPARTIMENTO di SCIENZE  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Glance into the Near Future: Cultivated Meat from Mammalian and Insect Cells 1-gen-2024 Giglio, Fabiana; Scieuzo, Carmen; Ouazri, Sofia; Pucciarelli, Valentina; Ianniciello, Dolores; Letcher, Sophia; Salvia, Rosanna; Laginestra, Ambrogio; Kaplan, David L.; Falabella, Patrizia
Antimicrobial activity of lipids extracted from Hermetia illucens reared on different substrates 1-gen-2024 Franco, A.; Scieuzo, C.; Salvia, R.; Pucciarelli, V.; Borrelli, L.; Addeo, N. F.; Bovera, F.; Laginestra, A.; Schmitt, E.; Falabella, P.
Bioconversion of Meat and Fish-Based Former Foodstuffs by Black Soldier Fly Larvae: A Sustainable Pathway for Reducing Food Waste, Enhancing Nutrient Recovery, with a Circular Economy Approach 1-gen-2025 Franco, A.; Pucciarelli, V.; Hosseini, S. A.; Schmitt, E.; Bovera, F.; Scieuzo, C.; Falabella, P.
From insect lipids to biodiesel through the bioconversion process of vegetable by-products 1-gen-2025 Caivano, I; Pucciarelli, V; Franco, A; Lomonaco, G; Chiummiento, L; Rossano, R; Bovera, F; De Bonis, A; Scieuzo, C; Falabella, P.
Valutazione dell'attività antimicrobica dei lipidi estratti da Hermetia illucens allevata su diversi substrati 1-gen-2023 Franco, Antonio; Scieuzo, Carmen; Salvia, Rosanna; Pucciarelli, Valentina; Ouazri, Sofia; Iannielli, Francesco; Borrelli, Luca; Bovera, Fulvia; Schmitt, Eric; Falabella, Patrizia