LOMONACO, ANGELA
LOMONACO, ANGELA
SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI
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Agri-Food By-Products as Ingredients: Exploring Purchase Intentions Among a Sample of Italian Consumers
2025-01-01 Di Cairano, Maria; Condelli, Nicola; Lomonaco, Angela; Galgano, Fernanda
Caratterizzazione di farine per la produzione di pane a ridotto contenuto di FODMAPs
2024-01-01 Galgano, F.; Tramutola, A.; Scarpa, T.; Di Cairano, M.; Lomonaco, A.; Condelli, N.; Reale, A.
Influence of processing on the technological and sensory quality of bread: an overview
2025-01-01 Lomonaco, Angela; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Paganoni, Cristiano; Carmela Mecca, Lucia; Di Cairano, Maria
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Agri-Food By-Products as Ingredients: Exploring Purchase Intentions Among a Sample of Italian Consumers | 1-gen-2025 | Di Cairano, Maria; Condelli, Nicola; Lomonaco, Angela; Galgano, Fernanda | |
| Caratterizzazione di farine per la produzione di pane a ridotto contenuto di FODMAPs | 1-gen-2024 | Galgano, F.; Tramutola, A.; Scarpa, T.; Di Cairano, M.; Lomonaco, A.; Condelli, N.; Reale, A. | |
| Influence of processing on the technological and sensory quality of bread: an overview | 1-gen-2025 | Lomonaco, Angela; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Paganoni, Cristiano; Carmela Mecca, Lucia; Di Cairano, Maria |