PIETRAFESA, ANGELA
PIETRAFESA, ANGELA
DIPARTIMENTO delle CULTURE EUROPEE e del MEDITERRANEO, ARCHITETTURA, AMBIENTE, PATRIMONI CULTURALI
Mostra
records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Evaluation of Contaminants of Emerging Concern (CECs) absorption and accumulation in plant irrigated with treated municipal wastewater: preliminary results
2023-01-01 Mininni, A. N.; Pietrafesa, A.; De Mastro, F.; Casale, B.; Marino, G.; Masi, S.; Caniani, D.; Dichio, B.
Fermentazioni miste controllate per migliorare il profilo analitico e sensoriale dei vini
2020-01-01 Pietrafesa, Angela
Non-Saccharomyces yeasts for reduction of ethanol content in wine
2021-02-25 Pietrafesa, Angela
Saccharomyces cerevisiae and Hanseniaspora uvarum mixed starter cultures: Influence of microbial/physical interactions on wine characteristics
2020-01-01 Pietrafesa, A.; Capece, A.; Pietrafesa, R.; Bely, M.; Romano, P.
Use of Saccharomyces cerevisiae var. boulardii in co-fermentations with S. cerevisiae for the production of craft beers with potential healthy value-added
2018-01-01 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Pietrafesa, Angela; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Zambuto, Marianna; Romano, Patrizia