PIETRAFESA, ANGELA

PIETRAFESA, ANGELA  

DIPARTIMENTO delle CULTURE EUROPEE e del MEDITERRANEO, ARCHITETTURA, AMBIENTE, PATRIMONI CULTURALI  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Evaluation of Contaminants of Emerging Concern (CECs) absorption and accumulation in plant irrigated with treated municipal wastewater: preliminary results 1-gen-2023 Mininni, A. N.; Pietrafesa, A.; De Mastro, F.; Casale, B.; Marino, G.; Masi, S.; Caniani, D.; Dichio, B.
Fermentazioni miste controllate per migliorare il profilo analitico e sensoriale dei vini 1-gen-2020 Pietrafesa, Angela
Non-Saccharomyces yeasts for reduction of ethanol content in wine 25-feb-2021 Pietrafesa, Angela
Saccharomyces cerevisiae and Hanseniaspora uvarum mixed starter cultures: Influence of microbial/physical interactions on wine characteristics 1-gen-2020 Pietrafesa, A.; Capece, A.; Pietrafesa, R.; Bely, M.; Romano, P.
Use of Saccharomyces cerevisiae var. boulardii in co-fermentations with S. cerevisiae for the production of craft beers with potential healthy value-added 1-gen-2018 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Pietrafesa, Angela; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Zambuto, Marianna; Romano, Patrizia