GIAVALISCO, MARILISA
GIAVALISCO, MARILISA
SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI
Effect of oil-born yeasts on the quality of extra-virgin olive oils of Basilicata region
2023-01-01 Giavalisco, Marilisa; Zotta, Teresa; Parente, Eugenio; Siesto, Gabriella; Capece, Angela; Ricciardi, Annamaria
Growth fitness, heme uptake and genomic variants in mutants of oxygen-tolerant Lacticaseibacillus casei and Lactiplantibacillus plantarum strains
2022-01-01 Ricciardi, Annamaria; Parente, Eugenio; Ianniello, Rocco G; Radovic, Slobodanka; Giavalisco, Marilisa; Zotta, Teresa
Impact of diet supplemented with microencapsulated condensed tannins on cow milk nutritional profile
2023-01-01 Matera, Attilio; Sepe, Lucia; Vincenzetti, Silvia; Tolve, Roberta; Condelli, Nicola; Claps, Salvatore; Genovese, Francesco; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Scarpa, Teresa; Di Napoli, Maria Antonietta; Cifuni, Giulia Francesca; Polidori, Paolo; Santini, Giuseppe; Scarano, Luciano; Altieri, Giuseppe; Di Renzo, Giovanni Carlo; Renzi, Sofia; Giavalisco, Marilisa; Galgano, Fernanda
Metataxonomic insights in the distribution of Lactobacillaceae in foods and food environments
2023-01-01 Parente, Eugenio; Zotta, Teresa; Giavalisco, Marilisa; Ricciardi, Annamaria
Progetto Milkbioactincaps Utilizzo di microincapsulati di composti bioattivi da scarti dell’industria alimentare come integratori di mangimi per il miglioramento dell’attitudine fermentativa e della valenza nutraceutica del latte
2021-01-01 Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; DI RENZO, Giovanni Carlo; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Tolve, Roberta; Scarpa, Teresa; Caruso, Marisa Carmela; Polidori, Paolo; Claps, Salvatore; Paolino, Rosanna; Sepe, Lucia; Zotta, Teresa; Parente, Eugenio; Lavanga, Emanuela; Giavalisco, Marilisa; Ricciardi, Annamaria; Matera, Attilio; Paolino, Rosanna; Francesca Cifuni, Giulia; Antonietta Di Napoli, Maria; Morone, Giuseppe; Giannattiempo, Erica
Selection of Lactiplantibacillus Strains for the Production of Fermented Table Olives.
2022-01-01 Zotta, T.; Giavalisco, M.; Parente, E.; Picariello, G.; Siano, F.; Ricciardi, A.
The Effect of Respiration, pH, and Citrate Co-Metabolism on the Growth, Metabolite Production and Enzymatic Activities of Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris E30
2022-01-01 Ricciardi, A.; Storti, L. V.; Giavalisco, M.; Parente, E.; Zotta, T.
The Production of γ-Aminobutyric Acid from Free and Immobilized Cells of Levilactobacillus brevis Cultivated in Anaerobic and Aerobic Conditions
2022-01-01 Zotta, Teresa; Faraone, Immacolata; Giavalisco, Marilisa; Parente, Eugenio; Lela, Ludovica; Storti, LIVIA VANESSA; Ricciardi, Annamaria
Use of Lactiplantibacillus strains and yeasts for the production of fermented table olives and extra virgin olive oil
2023-04-28 Giavalisco, Marilisa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of oil-born yeasts on the quality of extra-virgin olive oils of Basilicata region | 1-gen-2023 | Giavalisco, Marilisa; Zotta, Teresa; Parente, Eugenio; Siesto, Gabriella; Capece, Angela; Ricciardi, Annamaria | |
Growth fitness, heme uptake and genomic variants in mutants of oxygen-tolerant Lacticaseibacillus casei and Lactiplantibacillus plantarum strains | 1-gen-2022 | Ricciardi, Annamaria; Parente, Eugenio; Ianniello, Rocco G; Radovic, Slobodanka; Giavalisco, Marilisa; Zotta, Teresa | |
Impact of diet supplemented with microencapsulated condensed tannins on cow milk nutritional profile | 1-gen-2023 | Matera, Attilio; Sepe, Lucia; Vincenzetti, Silvia; Tolve, Roberta; Condelli, Nicola; Claps, Salvatore; Genovese, Francesco; Ricciardi, Annamaria; Zotta, Teresa; Scarpa, Teresa; Di Napoli, Maria Antonietta; Cifuni, Giulia Francesca; Polidori, Paolo; Santini, Giuseppe; Scarano, Luciano; Altieri, Giuseppe; Di Renzo, Giovanni Carlo; Renzi, Sofia; Giavalisco, Marilisa; Galgano, Fernanda | |
Metataxonomic insights in the distribution of Lactobacillaceae in foods and food environments | 1-gen-2023 | Parente, Eugenio; Zotta, Teresa; Giavalisco, Marilisa; Ricciardi, Annamaria | |
Progetto Milkbioactincaps Utilizzo di microincapsulati di composti bioattivi da scarti dell’industria alimentare come integratori di mangimi per il miglioramento dell’attitudine fermentativa e della valenza nutraceutica del latte | 1-gen-2021 | Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Genovese, Giuseppe; Matera, Attilio; Scarano, Luciano; DI RENZO, Giovanni Carlo; Galgano, Fernanda; Condelli, Nicola; Tolve, Roberta; Scarpa, Teresa; Caruso, Marisa Carmela; Polidori, Paolo; Claps, Salvatore; Paolino, Rosanna; Sepe, Lucia; Zotta, Teresa; Parente, Eugenio; Lavanga, Emanuela; Giavalisco, Marilisa; Ricciardi, Annamaria; Matera, Attilio; Paolino, Rosanna; Francesca Cifuni, Giulia; Antonietta Di Napoli, Maria; Morone, Giuseppe; Giannattiempo, Erica | |
Selection of Lactiplantibacillus Strains for the Production of Fermented Table Olives. | 1-gen-2022 | Zotta, T.; Giavalisco, M.; Parente, E.; Picariello, G.; Siano, F.; Ricciardi, A. | |
The Effect of Respiration, pH, and Citrate Co-Metabolism on the Growth, Metabolite Production and Enzymatic Activities of Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris E30 | 1-gen-2022 | Ricciardi, A.; Storti, L. V.; Giavalisco, M.; Parente, E.; Zotta, T. | |
The Production of γ-Aminobutyric Acid from Free and Immobilized Cells of Levilactobacillus brevis Cultivated in Anaerobic and Aerobic Conditions | 1-gen-2022 | Zotta, Teresa; Faraone, Immacolata; Giavalisco, Marilisa; Parente, Eugenio; Lela, Ludovica; Storti, LIVIA VANESSA; Ricciardi, Annamaria | |
Use of Lactiplantibacillus strains and yeasts for the production of fermented table olives and extra virgin olive oil | 28-apr-2023 | Giavalisco, Marilisa |