Sfoglia per Autore
Effect of rearing system and homeopathy on milk production of Merino derived ewes
2003-01-01 Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Verdone, Marco; Surianello, Francesca; Girolami, Antonio
Impiego di integratori a base di erbe officinali nella specie bufalina
2003-01-01 Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada; Surianello, Francesca; Marsico, Isabella; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio
Influenza dell'alimentazione su alcune caratteristiche quanti-qualitative della carne di struzzo
2003-01-01 D'Andrea, Gianluca; Pacelli, Corrado; Surianello, Francesca; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio
Influenza delle informazioni relative al benessere animale e alle caratteristiche nutrizionali del prodotto sull'accettabilità della carne di bovino Podolico
2003-01-01 Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; G., Caporale; Musto, Mauro; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio
Shelf life of meat from Podolian young bulls in relation to the ageing method.
2004-01-01 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; F., Grasso; Girolami, Antonio
Il sistema alimentare e la stagione influenzano il contenuto di CLA, omega-3 e acidi grassi trans nel latte di capra
2004-01-01 DI TRANA, Adriana Carmen; Cifuni, G. F.; Fedele, V.; Braghieri, Ada; Claps, S.; Rubino, R.
Dietary supplementation of n–3 fatty acids and milk quality of Italian Holstein cows
2004-01-01 Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Surianello, Francesca; G., De Rosa; Girolami, Antonio
Supplementation of n–3 fatty acids and immune competence of Italian Friesian cows
2004-01-01 Pacelli, Corrado; Napolitano, Fabio; G., De Rosa; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Surianello, Francesca; F., Grasso
pH and tenderness of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls
2004-01-01 Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; F., Grasso; Girolami, Antonio
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls
2004-01-01 Musto, Mauro; Braghieri, Ada; G., Caporale; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio
Performance and meat quality of grazing Podolian young bulls: effects of different forage/concentrate supplementation
2004-01-01 R., Marino; Marsico, Isabella; A., Sevi; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada
Razionamento e produzione quanti-qualitativa del latte in pecore di razza Sarda.
2004-01-01 M. L., Varricchio; G., De Rosa; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; F., Grasso; Pacelli, Corrado; A., Bordi
Diet and ageing effect on instrumental and sensory characteristics of meat from Podolian young bulls.
2004-01-01 R., Marino; M., Caroprese; A., Santillo; S., Pelosi; Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada
Social hierarchy in unweaned buffalo calves
2004-01-01 F., Grasso; Napolitano, Fabio; G., De Rosa; Braghieri, Ada; G., Migliori; A., Bordi
Influenza del tipo di integrazione sul contenuto di CLA e di altri acidi grassi nel latte caprino
2004-01-01 DI TRANA, Adriana Carmen; Cifuni, G. F.; Fedele, V; Impemba, G; Braghieri, Ada; Claps, S; Rubino, R.
CLA content and fatty acid profile in goat milk during lactation and at different feeding systems
2004-01-01 DI TRANA, Adriana Carmen; Cifuni, G. F.; Impemba, G.; Braghieri, Ada; Fedele, V.; Claps, S.; Rubino, R.
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls.
2004-01-01 Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio
Animal related variables for on-farm assessment of beef cattle welfare
2005-01-01 Braghieri, Ada; Adduci, Francesco; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Relationship among diet botanical composition, milk fatty acids and herbage fatty acids content in grazing goats
2005-01-01 DI TRANA, Adriana Carmen; V., Fedele; Cifuni, Giulia Francesca; Impemba, Giuseppina; Braghieri, Ada; S., Claps; R., Rubino
Tenderness of meat from Podolian young bulls: an objective to be achieved
2005-01-01 Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; R., Marino; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of rearing system and homeopathy on milk production of Merino derived ewes | 1-gen-2003 | Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Verdone, Marco; Surianello, Francesca; Girolami, Antonio | |
Impiego di integratori a base di erbe officinali nella specie bufalina | 1-gen-2003 | Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada; Surianello, Francesca; Marsico, Isabella; Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio | |
Influenza dell'alimentazione su alcune caratteristiche quanti-qualitative della carne di struzzo | 1-gen-2003 | D'Andrea, Gianluca; Pacelli, Corrado; Surianello, Francesca; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio | |
Influenza delle informazioni relative al benessere animale e alle caratteristiche nutrizionali del prodotto sull'accettabilità della carne di bovino Podolico | 1-gen-2003 | Napolitano, Fabio; Carlucci, Angela; G., Caporale; Musto, Mauro; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio | |
Shelf life of meat from Podolian young bulls in relation to the ageing method. | 1-gen-2004 | Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Cifuni, Giulia Francesca; Riviezzi, Amelia Maria; F., Grasso; Girolami, Antonio | |
Il sistema alimentare e la stagione influenzano il contenuto di CLA, omega-3 e acidi grassi trans nel latte di capra | 1-gen-2004 | DI TRANA, Adriana Carmen; Cifuni, G. F.; Fedele, V.; Braghieri, Ada; Claps, S.; Rubino, R. | |
Dietary supplementation of n–3 fatty acids and milk quality of Italian Holstein cows | 1-gen-2004 | Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Surianello, Francesca; G., De Rosa; Girolami, Antonio | |
Supplementation of n–3 fatty acids and immune competence of Italian Friesian cows | 1-gen-2004 | Pacelli, Corrado; Napolitano, Fabio; G., De Rosa; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Surianello, Francesca; F., Grasso | |
pH and tenderness of meat from Podolian and Limousine x Podolian young bulls | 1-gen-2004 | Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; F., Grasso; Girolami, Antonio | |
Information and acceptability of meat from Podolian young bulls | 1-gen-2004 | Musto, Mauro; Braghieri, Ada; G., Caporale; Carlucci, Angela; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio; Monteleone, Erminio | |
Performance and meat quality of grazing Podolian young bulls: effects of different forage/concentrate supplementation | 1-gen-2004 | R., Marino; Marsico, Isabella; A., Sevi; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada | |
Razionamento e produzione quanti-qualitativa del latte in pecore di razza Sarda. | 1-gen-2004 | M. L., Varricchio; G., De Rosa; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; F., Grasso; Pacelli, Corrado; A., Bordi | |
Diet and ageing effect on instrumental and sensory characteristics of meat from Podolian young bulls. | 1-gen-2004 | R., Marino; M., Caroprese; A., Santillo; S., Pelosi; Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada | |
Social hierarchy in unweaned buffalo calves | 1-gen-2004 | F., Grasso; Napolitano, Fabio; G., De Rosa; Braghieri, Ada; G., Migliori; A., Bordi | |
Influenza del tipo di integrazione sul contenuto di CLA e di altri acidi grassi nel latte caprino | 1-gen-2004 | DI TRANA, Adriana Carmen; Cifuni, G. F.; Fedele, V; Impemba, G; Braghieri, Ada; Claps, S; Rubino, R. | |
CLA content and fatty acid profile in goat milk during lactation and at different feeding systems | 1-gen-2004 | DI TRANA, Adriana Carmen; Cifuni, G. F.; Impemba, G.; Braghieri, Ada; Fedele, V.; Claps, S.; Rubino, R. | |
Fatty acid profile, cholesterol content and tenderness of meat from Podolian young bulls. | 1-gen-2004 | Cifuni, Giulia Francesca; Napolitano, Fabio; Riviezzi, Amelia Maria; Braghieri, Ada; Girolami, Antonio | |
Animal related variables for on-farm assessment of beef cattle welfare | 1-gen-2005 | Braghieri, Ada; Adduci, Francesco; Pacelli, Corrado; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Relationship among diet botanical composition, milk fatty acids and herbage fatty acids content in grazing goats | 1-gen-2005 | DI TRANA, Adriana Carmen; V., Fedele; Cifuni, Giulia Francesca; Impemba, Giuseppina; Braghieri, Ada; S., Claps; R., Rubino | |
Tenderness of meat from Podolian young bulls: an objective to be achieved | 1-gen-2005 | Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Riviezzi, Amelia Maria; R., Marino; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile