RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE
2015-01-01 Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Carlucci, Angela; Caporale, Gabriella; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada
Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation
2012-01-01 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; E., Monteleone; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Development of affinity to the stockperson in lambs from two breeds
2011-01-01 Caroprese, M; Napolitano, Fabio; Boivin, X; Albenzio, M; Annicchiarico, G; Sevi, A.
Dietary preferences in adult and juvenile goats.
1997-01-01 G., De Rosa; V., Fedele; Napolitano, Fabio; L., Gubitosi; A., Bordi; R., Rubino
Dietary preferences in goats with or without grazing experience.
1997-01-01 G., De Rosa; Napolitano, Fabio; V., Marino; R., Rubino; E., Cosentino; A., Bordi
Different assessment systems fail to agree on the evaluation of dairy cattle welfare at farm level
2019-01-01 De Rosa, G.; Di Palo, R.; Serafini, R.; Grasso, F.; Bragaglio, A.; Braghieri, A.; Napolitano, F.
Drivers of overall liking for organic and conventional rabbit
2011-01-01 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; A., Dal Bosco; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; C., Castellini
Eating quality of beef from free-range and confined Podolian young bulls
2013-01-01 Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Effect of adjuncts on microbiological and chemical properties of Scamorza cheese
2015-01-01 Guidone, Angela; Braghieri, Ada; Silvia, Cioffi; Salvatore, Claps; Genovese, Francesco; Giuseppe, Morone; Napolitano, Fabio; Parente, Eugenio
Effect of adjuncts on sensory properties and consumer liking of Scamorza cheese
2015-01-01 Braghieri, Ada; N., Piazzolla; A., Romaniello; F., Paladino; Ricciardi, Annamaria; Napolitano, Fabio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
DETERMINANTS OF CONSUMER CHOICE FOR MOZZARELLA CHEESE | 1-gen-2015 | Napolitano, Fabio; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Pacelli, Corrado; Carlucci, Angela; Caporale, Gabriella; Bragaglio, Andrea; Braghieri, Ada | |
Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation | 1-gen-2012 | Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; E., Monteleone; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Development of affinity to the stockperson in lambs from two breeds | 1-gen-2011 | Caroprese, M; Napolitano, Fabio; Boivin, X; Albenzio, M; Annicchiarico, G; Sevi, A. | |
Dietary preferences in adult and juvenile goats. | 1-gen-1997 | G., De Rosa; V., Fedele; Napolitano, Fabio; L., Gubitosi; A., Bordi; R., Rubino | |
Dietary preferences in goats with or without grazing experience. | 1-gen-1997 | G., De Rosa; Napolitano, Fabio; V., Marino; R., Rubino; E., Cosentino; A., Bordi | |
Different assessment systems fail to agree on the evaluation of dairy cattle welfare at farm level | 1-gen-2019 | De Rosa, G.; Di Palo, R.; Serafini, R.; Grasso, F.; Bragaglio, A.; Braghieri, A.; Napolitano, F. | |
Drivers of overall liking for organic and conventional rabbit | 1-gen-2011 | Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; A., Dal Bosco; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; C., Castellini | |
Eating quality of beef from free-range and confined Podolian young bulls | 1-gen-2013 | Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Effect of adjuncts on microbiological and chemical properties of Scamorza cheese | 1-gen-2015 | Guidone, Angela; Braghieri, Ada; Silvia, Cioffi; Salvatore, Claps; Genovese, Francesco; Giuseppe, Morone; Napolitano, Fabio; Parente, Eugenio | |
Effect of adjuncts on sensory properties and consumer liking of Scamorza cheese | 1-gen-2015 | Braghieri, Ada; N., Piazzolla; A., Romaniello; F., Paladino; Ricciardi, Annamaria; Napolitano, Fabio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1. Contributo in Rivista 187
- 1. Contributo in Rivista::1.1 Art... 187
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 18
- 2010 - 2019 74
- 2000 - 2009 74
- 1994 - 1999 21
Editore
- PAvia: PAGE Press - MeditGroup B... 8
- Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 7
- American Society of Animal Scienc... 4
- Universities Federation for Anima... 4
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 3
- Durrant Periodicals:33 Whitehaugh... 2
- Edagricole Spa:PO Box 2157, 40100... 2
- Elsevier 2
- Cambridge : Cambridge University ... 1
- Cremona: S.C.I.V.A.C.. 1
Rivista
- ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 22
- ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 14
- MEAT SCIENCE 14
- APPLIED ANIMAL BEHAVIOUR SCIENCE 10
- LARGE ANIMALS REVIEW 10
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 9
- SMALL RUMINANT RESEARCH 9
- ANIMALS 8
- TAURUS 7
- ANIMAL 4
Keyword
- Animal Science and Zoology 6
- Animal welfare 5
- animal welfare 5
- Sheep 5
- Animals 3
- sensory properties 3
- Animal 2
- Bubalus bubalis 2
- Buffalo heifer 2
- Buffalo welfare 2
Lingua
- eng 152
- ita 27
Accesso al fulltext
- no fulltext 132
- reserved 23
- open 18
- restricted 14