TEDESCO, FRANCESCO
TEDESCO, FRANCESCO
SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Chemical Methods for Microbiological Control of Winemaking: An Overview of Current and Future Applications
2022-01-01 Tedesco, Francesco; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Romano, Patrizia; Salvia, Rosanna; Scieuzo, Carmen; Falabella, Patrizia; Capece, Angela
Culturable yeast community associated with grape must and honey bees sampled from apiaries located in the vineyards
2024-01-01 Siesto, G.; Pietrafesa, R.; Alberico, G.; Tedesco, F.; Cardinale, M.; Romano, P.; Capece, A.
Impact of Starmerella bacillaris and Zygosaccharomyces bailii on ethanol reduction and Saccharomyces cerevisiae metabolism during mixed wine fermentations
2022-01-01 Capece, A.; Pietrafesa, A.; Pietrafesa, R.; Garrigos, V.; Tedesco, F.; Romano, P.; Matallana, E.; Siesto, G.; Aranda, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Chemical Methods for Microbiological Control of Winemaking: An Overview of Current and Future Applications | 1-gen-2022 | Tedesco, Francesco; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Romano, Patrizia; Salvia, Rosanna; Scieuzo, Carmen; Falabella, Patrizia; Capece, Angela | |
Culturable yeast community associated with grape must and honey bees sampled from apiaries located in the vineyards | 1-gen-2024 | Siesto, G.; Pietrafesa, R.; Alberico, G.; Tedesco, F.; Cardinale, M.; Romano, P.; Capece, A. | |
Impact of Starmerella bacillaris and Zygosaccharomyces bailii on ethanol reduction and Saccharomyces cerevisiae metabolism during mixed wine fermentations | 1-gen-2022 | Capece, A.; Pietrafesa, A.; Pietrafesa, R.; Garrigos, V.; Tedesco, F.; Romano, P.; Matallana, E.; Siesto, G.; Aranda, A. |