VERRASTRO, VINCENZO
VERRASTRO, VINCENZO
SCUOLA di SCIENZE AGRARIE, FORESTALI, ALIMENTARI ed AMBIENTALI
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Application of High Carbon Dioxide or Ozone Combined with MAP on Organic Late-Season Table Grapes Scarlotta Seedless®.
2015-01-01 Admane, N.; Verrastro, V.; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tarricone, L.; Ippolito, A.; DI RENZO, Giovanni Carlo
Effect of ozone or carbon dioxide pre-treatment during long-term storage of organic table grapes with modified atmosphere packaging
2018-01-01 Admane, Naouel; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Verrastro, Vincenzo; Di Renzo, Giovanni Carlo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Application of High Carbon Dioxide or Ozone Combined with MAP on Organic Late-Season Table Grapes Scarlotta Seedless®. | 1-gen-2015 | Admane, N.; Verrastro, V.; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tarricone, L.; Ippolito, A.; DI RENZO, Giovanni Carlo | |
Effect of ozone or carbon dioxide pre-treatment during long-term storage of organic table grapes with modified atmosphere packaging | 1-gen-2018 | Admane, Naouel; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Verrastro, Vincenzo; Di Renzo, Giovanni Carlo |