GIANNICO, FRANCESCO
GIANNICO, FRANCESCO
Universita' degli Studi della BASILICATA (PZ)
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Effects of Dietary Extruded Linseed (Linum usitatissimum) and Oregano (Origanum vulgare) on Growth Traits, Carcass Composition and Meat Quality of Grigia di Potenza Suckling Kids
2021-01-01 Tarricone, S.; Giannico, F.; Ragni, M.; Colonna, M. A.; Rotondi, P.; Cosentino, C.; Seidavi, A.; Tufarelli, V.; Laudadio, V.
Meat quality and lipid fatty acid profile from wild thrush (Turdus philomelos), woodcock (Scolopax rusticola) and starling (Sturnus vulgaris): A preliminary comparative study
2020-01-01 Tarricone, S.; Colonna, M. A.; Cosentino, C.; Giannico, F.; Ragni, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effects of Dietary Extruded Linseed (Linum usitatissimum) and Oregano (Origanum vulgare) on Growth Traits, Carcass Composition and Meat Quality of Grigia di Potenza Suckling Kids | 1-gen-2021 | Tarricone, S.; Giannico, F.; Ragni, M.; Colonna, M. A.; Rotondi, P.; Cosentino, C.; Seidavi, A.; Tufarelli, V.; Laudadio, V. | |
Meat quality and lipid fatty acid profile from wild thrush (Turdus philomelos), woodcock (Scolopax rusticola) and starling (Sturnus vulgaris): A preliminary comparative study | 1-gen-2020 | Tarricone, S.; Colonna, M. A.; Cosentino, C.; Giannico, F.; Ragni, M. |