CARRIERI, GABRIELLA
CARRIERI, GABRIELLA
Evaluation of acrylamide formation in potatoes during deep-frying: The effect of operation and configuration
2010-01-01 Carrieri, Gabriella; M., Anese; B., Quarta; DE BONIS, MARIA VALERIA; Ruocco, Gianpaolo
Innovative computational fluid dynamics modeling of thermal treating to liquid food: bridging transport and kinetics
2007-01-01 DE BONIS, MARIA VALERIA; Carrieri, Gabriella; Ruocco, Gianpaolo
La modellazione come strumento di analisied otimizzazione dello stoccaggio di bevande carbonate
2011-01-01 Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; Ruocco, Gianpaolo
Modeling and experimental validation of local acrylamide formation in fried food
2007-01-01 Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; Lupattelli, Paolo; Ruocco, Gianpaolo
Modeling and experimental validation of mass transfer from carbonated beverages in polyethylene terephthalate bottles
2012-01-01 Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; Ruocco, Gianpaolo
Modeling and validation of local acrylamide formation in a model food during frying
2009-01-01 Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; C., Pacella; A., Pucciarelli; Ruocco, Gianpaolo
Predizione dei processi di conservazione di vegetali in atmosfera modificata
2009-01-01 DE BONIS, MARIA VALERIA; Carrieri, Gabriella; Ruocco, Gianpaolo; M., Cefola; S., Vanadia
Strumento computazionale per la verifica della formazione di acrilammide
2008-01-01 Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; Ruocco, Gianpaolo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Evaluation of acrylamide formation in potatoes during deep-frying: The effect of operation and configuration | 1-gen-2010 | Carrieri, Gabriella; M., Anese; B., Quarta; DE BONIS, MARIA VALERIA; Ruocco, Gianpaolo | |
Innovative computational fluid dynamics modeling of thermal treating to liquid food: bridging transport and kinetics | 1-gen-2007 | DE BONIS, MARIA VALERIA; Carrieri, Gabriella; Ruocco, Gianpaolo | |
La modellazione come strumento di analisied otimizzazione dello stoccaggio di bevande carbonate | 1-gen-2011 | Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; Ruocco, Gianpaolo | |
Modeling and experimental validation of local acrylamide formation in fried food | 1-gen-2007 | Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; Lupattelli, Paolo; Ruocco, Gianpaolo | |
Modeling and experimental validation of mass transfer from carbonated beverages in polyethylene terephthalate bottles | 1-gen-2012 | Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; Ruocco, Gianpaolo | |
Modeling and validation of local acrylamide formation in a model food during frying | 1-gen-2009 | Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; C., Pacella; A., Pucciarelli; Ruocco, Gianpaolo | |
Predizione dei processi di conservazione di vegetali in atmosfera modificata | 1-gen-2009 | DE BONIS, MARIA VALERIA; Carrieri, Gabriella; Ruocco, Gianpaolo; M., Cefola; S., Vanadia | |
Strumento computazionale per la verifica della formazione di acrilammide | 1-gen-2008 | Carrieri, Gabriella; DE BONIS, MARIA VALERIA; Ruocco, Gianpaolo |