Sfoglia per Rivista BEVERAGES
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Antimicrobial Activity of Chitosan from Different Sources Against Non-Saccharomyces Wine Yeasts as a Tool for Producing Low-Sulphite Wine
2024-01-01 Tedesco, F.; Pietrafesa, R.; Siesto, G.; Scieuzo, C.; Salvia, R.; Falabella, P.; Capece, A.
Chemical Methods for Microbiological Control of Winemaking: An Overview of Current and Future Applications
2022-01-01 Tedesco, Francesco; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Romano, Patrizia; Salvia, Rosanna; Scieuzo, Carmen; Falabella, Patrizia; Capece, Angela
A Comprehensive Comparison of Gluten-Free Brewing Techniques: Differences in Gluten Reduction Ability, Analytical Attributes, and Hedonic Perception
2023-01-01 Cela, Nazarena; Condelli, Nicola; Perretti, Giuseppe; DI CAIRANO, Maria; De Clippeleer, Jessika; Galgano, Fernanda; De Rouck, Gert
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antimicrobial Activity of Chitosan from Different Sources Against Non-Saccharomyces Wine Yeasts as a Tool for Producing Low-Sulphite Wine | 1-gen-2024 | Tedesco, F.; Pietrafesa, R.; Siesto, G.; Scieuzo, C.; Salvia, R.; Falabella, P.; Capece, A. | |
Chemical Methods for Microbiological Control of Winemaking: An Overview of Current and Future Applications | 1-gen-2022 | Tedesco, Francesco; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Romano, Patrizia; Salvia, Rosanna; Scieuzo, Carmen; Falabella, Patrizia; Capece, Angela | |
A Comprehensive Comparison of Gluten-Free Brewing Techniques: Differences in Gluten Reduction Ability, Analytical Attributes, and Hedonic Perception | 1-gen-2023 | Cela, Nazarena; Condelli, Nicola; Perretti, Giuseppe; DI CAIRANO, Maria; De Clippeleer, Jessika; Galgano, Fernanda; De Rouck, Gert |
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile