Sfoglia per Rivista
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Detailed peptide profiling of “Scotta”: from a dairy waste to a source of potential health-promoting compound
2016-01-01 Sommella, Eduardo; Pepe, Giacomo; Ventre, Giovanni; Pagano, Francesco; Conte, Giulio Maria; Ostacolo, Carmine; Manfra, Michele; Tenore, Gian Carlo; Russo, Mariateresa; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro
Donkey milk powder production and properties compared to other milk powders
2013-01-01 DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco
Use of dairy and non-dairy Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paraplantarum and Lactobacillus pentosus strains as adjuncts in cheddar cheese
2013-01-01 Ciocia, Felicia; P. L. H., Mcsweeney; Piraino, Paolo; Parente, Eugenio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Detailed peptide profiling of “Scotta”: from a dairy waste to a source of potential health-promoting compound | 1-gen-2016 | Sommella, Eduardo; Pepe, Giacomo; Ventre, Giovanni; Pagano, Francesco; Conte, Giulio Maria; Ostacolo, Carmine; Manfra, Michele; Tenore, Gian Carlo; Russo, Mariateresa; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro | |
Donkey milk powder production and properties compared to other milk powders | 1-gen-2013 | DI RENZO, Giovanni Carlo; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco | |
Use of dairy and non-dairy Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paraplantarum and Lactobacillus pentosus strains as adjuncts in cheddar cheese | 1-gen-2013 | Ciocia, Felicia; P. L. H., Mcsweeney; Piraino, Paolo; Parente, Eugenio |
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile