Sfoglia per Autore
Caratteristiche nutrizionali di alcuni pesci dei fondi batiali del basso Adriatico.
2005-01-01 Ettorre, M.; Dell’Erba, F.; D’Ambrosio, A.; Riccio, Paolo; Rossano, Rocco; Marano, C. A.; Ungaro, N.
Proteolysis in miniature cheddar-type cheeses manufactured using extracts from the crustacean Munida as coagulant.
2005-01-01 Rossano, Rocco; Piraino, P; D'Ambrosio, A; O'Connell, Of; Ungaro, N; Mcsweeney, Pl; Riccio, Paolo
Proteins, fatty acids and nutritional value in the muscle of the fish species Mora moro (Risso, 1810)
2005-01-01 Rossano, Rocco; Caggiano, Ma; Mastrangelo, L; DI LAURO, R; Ungaro, N; Ettorre, M; Riccio, Paolo
Effect of cryopreservation on sea bass sperm proteins
2005-01-01 Zilli, L; Schiavone, R; Zonno, V; Rossano, Rocco; Storelli, V; Vilella, S.
Prodotto lattiero-caseario. Yogurt, latte, o prodotto lattiero-caseario, ipoallergenico, adatto a rallentare l'invecchiamento e a prevenire le malattie degenerative e l'obesità nell'uomo. Brevetto concesso il 24/05/2010
2006-01-01 Riccio, Paolo; Rossano, Rocco
Influence of temperature and freezing time on histamine level in the European anchovy- Engraulis encrasicholus (L., 1758) -: A study by capillary electrophoresis
2006-01-01 Rossano, Rocco; Mastrangelo, L; Ungaro, N; Riccio, Paolo
Zymoproteomics: A new tool in agricultural and biomedical research for the detection of isoforms and isomers of proteolytic enzymes
2007-01-01 Rossano, Rocco; M., Larocca; T., Latronico; G., Coniglio; G. M., Liuzzi; Riccio, Paolo
Zymografia bidimensionale: una nuova tecnica per l’analisi degli enzimi proteolitici presenti in campioni di ananas, kiwi e broccoli
2007-01-01 Larocca, Marilena; Rossano, Rocco; S., Viggiani; Riccio, Paolo
Fare i formaggi con enzimi estratti da crostacei
2007-01-01 Rossano, Rocco; Larocca, Marilena; S., Viggiani; Riccio, Paolo
Influenza della tecnica di pesca sulla produzione di ammine biogene
2007-01-01 S., Viggiani; Rossano, Rocco; Larocca, Marilena; Riccio, Paolo
Inhibitory Effect of Polyunsaturated Fatty Acids on MMP-9 Release from Microglial Cells – Implications for Complementary Multiple Sclerosis Treatment
2007-01-01 Liuzzi, G. M.; Latronico, T; Rossano, Rocco; Viggiani, S; Fasano, A.; Riccio, Paolo
Use of mass spectrometry to characterize proteolysis in cheese
2007-01-01 Piraino, Paolo; Upadhyay, V. K.; Rossano, Rocco; Riccio, Paolo; Parente, Eugenio; Kelly, A. L.; Mcsweeney, P. L. H.
L’alimentazione nella sclerosi multipla.
2008-01-01 Riccio, Paolo; Rossano, Rocco; Liuzzi, G. M.
New diagnostic and therapeutic options for the treatment of multiple sclerosis.
2008-01-01 Riccio, Paolo; Haas, H; Liuzzi, G. M.; Rossano, Rocco
Making cheese with crustacean enzymes.
2008-01-01 Rossano, Rocco; Riccio, Paolo
Diversity of stress responses in dairy thermophilic streptococci
2008-01-01 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Ciocia, F; Rossano, Rocco; Parente, Eugenio
The different forms of pns myelin p0 protein within and outside lipid rafts
2008-01-01 Fasano, A; Amoresano, A; Rossano, Rocco; Carlone, G; Carpentieri, A; Liuzzi, G. M.; Pucci, P; Riccio, Paolo
Urease production by Streptococcus thermophilus
2008-01-01 Zotta, Teresa; Ricciardi, Annamaria; Rossano, Rocco; Parente, Eugenio
Effect of inactivation of stress response regulators on the growth and survival of Streptococcus thermophilus Sfi39
2009-01-01 Zotta, Teresa; Asterinou, K; Rossano, Rocco; Ricciardi, Annamaria; Varcamonti, M; Parente, Eugenio
Inhibitory effect of immunomodulatory and immunosuppressive therapies on the activity of gelatinases and urokinase-type plasminogen activator in peripheral blood mononuclear cells from patients with multiple sclerosis.
2009-01-01 M. T., Branà; T., Latronico; M. G., Coniglio; P., Gramegna; Rossano, Rocco; Riccio, Paolo; G. M., Liuzzi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile