Sfoglia per Rivista LAIT
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
A multiple strain starter for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture
1989-01-01 Parente, Eugenio; Villani, F.; Coppola, R.; Coppola, S.
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese
2005-01-01 R., Coppola; M., Succi; P., Tremonte; A., Reale; Salzano, Giovanni; E., Sorrentino
Comparison of different starter systems for water-buffalo Mozzarella cheese manufac-ture
1990-01-01 Coppola, S.; Villani, F.; Coppola, R.; Parente, Eugenio
The microflora of natural whey cultures utilized as starters in the manufacture of Mozzarella cheese from water-buffalo milk
1988-01-01 Coppola, S.; Parente, Eugenio; Dumontet, S.; La Peccerella, A.
The nature of beta-casein heterogeneity in caprine milk.
1993-01-01 L., Chianese; G., Garro; M. A., Nicolai; R., Mauriello; P., Ferranti; R., Pizzano; U., Cappuccio; P., Laezza; F., Addeo; L., Ramunno; Rando, Andrea; R., Rubino
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A multiple strain starter for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture | 1-gen-1989 | Parente, Eugenio; Villani, F.; Coppola, R.; Coppola, S. | |
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese | 1-gen-2005 | R., Coppola; M., Succi; P., Tremonte; A., Reale; Salzano, Giovanni; E., Sorrentino | |
Comparison of different starter systems for water-buffalo Mozzarella cheese manufac-ture | 1-gen-1990 | Coppola, S.; Villani, F.; Coppola, R.; Parente, Eugenio | |
The microflora of natural whey cultures utilized as starters in the manufacture of Mozzarella cheese from water-buffalo milk | 1-gen-1988 | Coppola, S.; Parente, Eugenio; Dumontet, S.; La Peccerella, A. | |
The nature of beta-casein heterogeneity in caprine milk. | 1-gen-1993 | L., Chianese; G., Garro; M. A., Nicolai; R., Mauriello; P., Ferranti; R., Pizzano; U., Cappuccio; P., Laezza; F., Addeo; L., Ramunno; Rando, Andrea; R., Rubino |
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile