Sfoglia per Autore
Sensory properties affecting acceptability of “Bresaola” from Podolian young bulls
2009-01-01 Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Napolitano, Fabio
Effect of rearing system and of dietary protein level on leptin, growth, and carcass composition in Podolian young bulls
2009-01-01 R., Marino; Braghieri, Ada; M., Albenzio; M., Caroprese; Girolami, Antonio; A., Santillo; A., Sevi
Behaviour and meat quality of Podolian young bulls
2009-01-01 Braghieri, Ada; G., De Rosa; Spadetta, Marcella; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
La valutazione del rapporto uomo animale nella specie ovina.
2010-01-01 Braghieri, Ada; M., Scavone; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Profilo sensoriale e accettabilità del caciocavallo
2010-01-01 Napolitano, Fabio; A., Di Francia; Riviezzi, Amelia Maria; F., Masucci; Piazzolla, Nicoletta; Faraone, Daniela; Braghieri, Ada
Profilo sensoriale e accettabilità di salsicce suine e salsicce prodotte con carne bovina Podolica
2010-01-01 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; G., Marsico; S., Tarricone; DI BELLO, Gerardo; Napolitano, Fabio
Standard di riferimento per l’addestramento alla valutazione sensoriale della carne bovina
2010-01-01 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; E., Monteleone; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay
2010-01-01 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; E., Piasentier; S., Favotto; S., Naspetti; R., Zanoli
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production
2010-01-01 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; E., Piasentier; S., Favotto; S., Naspetti; R., Zanoli
Consumer liking and willingness to pay high welfare animal based products
2010-01-01 Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada
Image analysis using computer vision system for meat colour evaluation
2011-01-01 Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; Girolami, Antonio
Drivers of overall liking for organic and conventional rabbit
2011-01-01 Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; A., Dal Bosco; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; C., Castellini
Behaviour expressed by native cows
2011-01-01 Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; L., Santamaria; P., Calbi; Braghieri, Ada
Activity budgets and forage selection of Podolian cattle, a semiwild bovine breed. ISRN Zoology, 2011, 1-8 (Article ID 972804, doi:10.5402/2011/972804).
2011-01-01 Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada
Comportamento al pascolo di bovine autoctone in aree mediterranee
2011-01-01 Braghieri, Ada; L., Santamaria; P., Calbi; Pacelli, Corrado; Piazzolla, Nicoletta; DI BELLO, Gerardo; Napolitano, Fabio
Organic meat: Market development and consumer willingness to pay
2011-01-01 Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada
Validation of standards for beef sensory evaluation
2011-01-01 Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; Riviezzi, Amelia Maria; Napolitano, Fabio
Avoidance distance in sheep: Test-retest reliability and relationship with stockmen attitude
2011-01-01 Napolitano, Fabio; G., De Rosa; Girolami, Antonio; M., Scavone; Braghieri, Ada
Effect of grazing and dietary protein on eating quality of Podolian beef
2011-01-01 M., Marino; M., Albenzio; M., Caroprese; Napolitano, Fabio; A., Santillo; Braghieri, Ada
Podolian beef production on pasture and in confinement
2011-01-01 Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; G., De Rosa; Girolami, Antonio; P., De Palo; Napolitano, Fabio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Sensory properties affecting acceptability of “Bresaola” from Podolian young bulls | 1-gen-2009 | Braghieri, Ada; Girolami, Antonio; Carlucci, Angela; Piazzolla, Nicoletta; Riviezzi, Amelia Maria; Napolitano, Fabio | |
Effect of rearing system and of dietary protein level on leptin, growth, and carcass composition in Podolian young bulls | 1-gen-2009 | R., Marino; Braghieri, Ada; M., Albenzio; M., Caroprese; Girolami, Antonio; A., Santillo; A., Sevi | |
Behaviour and meat quality of Podolian young bulls | 1-gen-2009 | Braghieri, Ada; G., De Rosa; Spadetta, Marcella; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
La valutazione del rapporto uomo animale nella specie ovina. | 1-gen-2010 | Braghieri, Ada; M., Scavone; Riviezzi, Amelia Maria; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Profilo sensoriale e accettabilità del caciocavallo | 1-gen-2010 | Napolitano, Fabio; A., Di Francia; Riviezzi, Amelia Maria; F., Masucci; Piazzolla, Nicoletta; Faraone, Daniela; Braghieri, Ada | |
Profilo sensoriale e accettabilità di salsicce suine e salsicce prodotte con carne bovina Podolica | 1-gen-2010 | Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; G., Marsico; S., Tarricone; DI BELLO, Gerardo; Napolitano, Fabio | |
Standard di riferimento per l’addestramento alla valutazione sensoriale della carne bovina | 1-gen-2010 | Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Carlucci, Angela; E., Monteleone; Girolami, Antonio; Napolitano, Fabio | |
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay | 1-gen-2010 | Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; E., Piasentier; S., Favotto; S., Naspetti; R., Zanoli | |
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production | 1-gen-2010 | Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; E., Piasentier; S., Favotto; S., Naspetti; R., Zanoli | |
Consumer liking and willingness to pay high welfare animal based products | 1-gen-2010 | Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada | |
Image analysis using computer vision system for meat colour evaluation | 1-gen-2011 | Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Faraone, Daniela; Girolami, Antonio | |
Drivers of overall liking for organic and conventional rabbit | 1-gen-2011 | Napolitano, Fabio; Braghieri, Ada; A., Dal Bosco; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; C., Castellini | |
Behaviour expressed by native cows | 1-gen-2011 | Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; L., Santamaria; P., Calbi; Braghieri, Ada | |
Activity budgets and forage selection of Podolian cattle, a semiwild bovine breed. ISRN Zoology, 2011, 1-8 (Article ID 972804, doi:10.5402/2011/972804). | 1-gen-2011 | Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Pacelli, Corrado; Braghieri, Ada | |
Comportamento al pascolo di bovine autoctone in aree mediterranee | 1-gen-2011 | Braghieri, Ada; L., Santamaria; P., Calbi; Pacelli, Corrado; Piazzolla, Nicoletta; DI BELLO, Gerardo; Napolitano, Fabio | |
Organic meat: Market development and consumer willingness to pay | 1-gen-2011 | Napolitano, Fabio; Girolami, Antonio; Braghieri, Ada | |
Validation of standards for beef sensory evaluation | 1-gen-2011 | Braghieri, Ada; Piazzolla, Nicoletta; Girolami, Antonio; Riviezzi, Amelia Maria; Napolitano, Fabio | |
Avoidance distance in sheep: Test-retest reliability and relationship with stockmen attitude | 1-gen-2011 | Napolitano, Fabio; G., De Rosa; Girolami, Antonio; M., Scavone; Braghieri, Ada | |
Effect of grazing and dietary protein on eating quality of Podolian beef | 1-gen-2011 | M., Marino; M., Albenzio; M., Caroprese; Napolitano, Fabio; A., Santillo; Braghieri, Ada | |
Podolian beef production on pasture and in confinement | 1-gen-2011 | Braghieri, Ada; Pacelli, Corrado; G., De Rosa; Girolami, Antonio; P., De Palo; Napolitano, Fabio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile