Sfoglia per Rivista
Saccharomyces cerevisiae wine strains differing in copper resistance exhibit different capability to reduce copper content in wine
2002-01-01 Brandolini, V.; Tedeschi, P.; Capece, Angela; Maietti, A.; Mazzotta, D.; Salzano, Giovanni; Paparella, A.; Romano, Patrizia
The production of 2,3-butanediol as a differentiating character in wine yeasts
1998-01-01 Romano, Patrizia; Brandolini, V.; Ansaloni, C.; Menziani, E.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Saccharomyces cerevisiae wine strains differing in copper resistance exhibit different capability to reduce copper content in wine | 1-gen-2002 | Brandolini, V.; Tedeschi, P.; Capece, Angela; Maietti, A.; Mazzotta, D.; Salzano, Giovanni; Paparella, A.; Romano, Patrizia | |
The production of 2,3-butanediol as a differentiating character in wine yeasts | 1-gen-1998 | Romano, Patrizia; Brandolini, V.; Ansaloni, C.; Menziani, E. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile