Sfoglia per Rivista  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 14 a 17 di 17
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Metabolic diversity of Saccharomyces cerevisiae strains from spontaneously fermented grape must 1-gen-2003 Romano, Patrizia; Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela; Lipani, G; Paraggio, M; Fiore, C.
Optimization of cell-recycle batch fermentation (CRBF) by using immobilized cells of flocculent Saccharomyces cerevisiae wine strains 1-gen-1996 Suzzi, G.; Romano, Patrizia; Vannini, L.; Turbanti, L.
Saccharomyces cerevisiae wine strains differing in copper resistance exhibit different capability to reduce copper content in wine 1-gen-2002 Brandolini, V.; Tedeschi, P.; Capece, Angela; Maietti, A.; Mazzotta, D.; Salzano, Giovanni; Paparella, A.; Romano, Patrizia
The production of 2,3-butanediol as a differentiating character in wine yeasts 1-gen-1998 Romano, Patrizia; Brandolini, V.; Ansaloni, C.; Menziani, E.
Mostrati risultati da 14 a 17 di 17
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile