Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 21 a 26 di 26
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Models to improve the non-destructive analysis of persimmon fruit properties by VIS/NIR spectrometry 1-gen-2017 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; DI RENZO, Giovanni Carlo
Rotased - A patented innovative system for the clarification of olive oil 1-gen-2017 Altieri, Giuseppe; Matera, Attilio; Tauriello, Antonella; Genovese, Francesco; DI RENZO, Giovanni Carlo
MICROWAVE-ASSISTED HEATING PROTOTYPE DESIGNED FOR AN INTERACTIVE READY-TO-HEAT FOODSTUFFS DELIVERY SYSTEM 1-gen-2018 Matera, A.; Genovese, F.; Altieri, G.; Tauriello, A; Di Renzo, G. C.
Characterization of an innovative device controlling gaseous exchange in packages for food products 1-gen-2018 Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Matera, Attilio; Tauriello, Antonella; Di Renzo, Giovanni Carlo
Investigation of the Effects of Virgin Olive Oil Cleaning Systems on the Secoiridoid Aglycone Content Using High Performance Liquid Chromatography-Mass Spectrometry 1-gen-2018 Pascale, Raffaella; Bianco, Giuliana; Cataldi, Tommaso R. I.; Buchicchio, Alessandro; Losito, Ilario; Altieri, Giuseppe; Genovese, Francesco; Tauriello, Antonella; Di Renzo, Giovanni C.; Lafiosca, MARIA CRISTINA
Effect of ozone or carbon dioxide pre-treatment during long-term storage of organic table grapes with modified atmosphere packaging 1-gen-2018 Admane, Naouel; Genovese, Francesco; Altieri, Giuseppe; Tauriello, Antonella; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Verrastro, Vincenzo; Di Renzo, Giovanni Carlo
Mostrati risultati da 21 a 26 di 26
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile