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Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. 1-gen-2003 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A.
HPLC determination of agmatine and other amines in wine. 1-gen-2003 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Favati, Fabio; Romano, Patrizia; Caruso, M.
Influence of indigenous starter coltures on the free fatty acids release during ripening in artisan sausages produced in the Basilicata region. 1-gen-2003 Galgano, Fernanda; Favati, F.; Schirone, M.; Martuscelli, M.; Crudele, M. A.
Aspetti salutistici legati al consumo del vino: studio dei polifenoli e delle amine biogene in vini del Sud Italia 1-gen-2004 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DE GIORGIO, A; Caruso, Marisa Carmela; Lacertosa, G.
Subcritical Water Extraction of Phenolics from Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts 1-gen-2005 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; D'Antuono, Isabella; Perretti, G.; Galgano, Fernanda
Influenza di imballaggi commerciali sulla shelf-life e sulla qualità dei pomodorini cherry (CV Shiren) 1-gen-2006 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI DONNA, V; Pietrafesa, Angiolina
Use of supercritical CO2 to increase tocols content in barley extracts. 1-gen-2006 Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, Roberto
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content 1-gen-2006 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
The Olive Oil Chain in the Basilicata Region 1-gen-2006 Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
Shelf-life monitoring of broccoli packed with different films 1-gen-2006 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DI DONNA, V; Caruso, Marisa Carmela
Shelf-life evaluation of portioned Provolone cheese packaged in protective atmosphere 1-gen-2007 F., Favati; Galgano, Fernanda; Pace, A. M.
The influence of processing and preservation on the retention of health-promoting compounds in broccoli 1-gen-2007 Galgano, Fernanda; Favati, F; Caruso, Marisa Carmela; Pietrafesa, A; Natella, S.
Tracciabilità e rintracciabilità come elementi di valorizzazione dell’olio di oliva. 1-gen-2008 Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio
Caratterizzazione di vini del Sud Italia sulla base del contenuto in macro, microelementi e lantanidi 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, Teresa; Dantuono, I; Palma, A.
La qualità fra tradizione e innovazione: la filiera olivicola lucana. 1-gen-2008 Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio
Analysis of trace elements in southern italian wines and their classification according to provenance. 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, T; Palma, A.
Application of bio-based polymers for fresh meat packaging 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; F., Favati; M. M., Russo; Romano, Patrizia; Braghieri, Ada; A., Girolami
Effect of Soil Water Availability on Yield and Some Quality Parameters of Extra Virgin Oil (Cv. Coratina) 1-gen-2008 A. M., Palese; Nuzzo, Vitale; Celano, Giuseppe; Favati, Fabio; A., Pietrafesa; Galgano, Fernanda
Impiego di acqua allo stato sub-critico per il recupero di sostanze naturali da sottoprodotti e scarti di lavorazione dell'industria alimentare 1-gen-2009 D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda
Role of biogenc amines as index of freshness in beef meat packed with different bioplymeric materials 1-gen-2009 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Bonadio, M; Lorusso, V; Romano, Patrizia
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