Sfoglia per Autore
Influence of indigenous starter coltures on the free fatty acids release during ripening in artisan sausages produced in the Basilicata region.
2003-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, F.; Schirone, M.; Martuscelli, M.; Crudele, M. A.
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products.
2003-01-01 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A.
Extraction of natural antioxidants (carotenoids and tocopherols) from by-products of the tomato processing industry
2003-01-01 Favati, Fabio; Pietrafesa, A.; Galgano, Fernanda
Aspetti salutistici legati al consumo del vino: studio dei polifenoli e delle amine biogene in vini del Sud Italia
2004-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DE GIORGIO, A; Caruso, Marisa Carmela; Lacertosa, G.
Subcritical Water Extraction of Phenolics from Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts
2005-01-01 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; D'Antuono, Isabella; Perretti, G.; Galgano, Fernanda
Shelf-life monitoring of broccoli packed with different films
2006-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DI DONNA, V; Caruso, Marisa Carmela
The Olive Oil Chain in the Basilicata Region
2006-01-01 Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
Use of supercritical CO2 to increase tocols content in barley extracts.
2006-01-01 Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, Roberto
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content
2006-01-01 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
Influenza di imballaggi commerciali sulla shelf-life e sulla qualità dei pomodorini cherry (CV Shiren)
2006-01-01 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI DONNA, V; Pietrafesa, Angiolina
The influence of processing and preservation on the retention of health-promoting compounds in broccoli
2007-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, F; Caruso, Marisa Carmela; Pietrafesa, A; Natella, S.
Shelf-life evaluation of portioned Provolone cheese packaged in protective atmosphere
2007-01-01 F., Favati; Galgano, Fernanda; Pace, A. M.
Effect of Soil Water Availability on Yield and Some Quality Parameters of Extra Virgin Oil (Cv. Coratina)
2008-01-01 A. M., Palese; Nuzzo, Vitale; Celano, Giuseppe; Favati, Fabio; A., Pietrafesa; Galgano, Fernanda
La qualità fra tradizione e innovazione: la filiera olivicola lucana.
2008-01-01 Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio
Analysis of trace elements in southern italian wines and their classification according to provenance.
2008-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, T; Palma, A.
Tracciabilità e rintracciabilità come elementi di valorizzazione dell’olio di oliva.
2008-01-01 Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio
Caratterizzazione di vini del Sud Italia sulla base del contenuto in macro, microelementi e lantanidi
2008-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, Teresa; Dantuono, I; Palma, A.
Application of bio-based polymers for fresh meat packaging
2008-01-01 Galgano, Fernanda; F., Favati; M. M., Russo; Romano, Patrizia; Braghieri, Ada; A., Girolami
Biogenic Amines in Wines: A Review.
2009-01-01 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Favati, F.
Role of biogenc amines as index of freshness in beef meat packed with different bioplymeric materials
2009-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Bonadio, M; Lorusso, V; Romano, Patrizia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Influence of indigenous starter coltures on the free fatty acids release during ripening in artisan sausages produced in the Basilicata region. | 1-gen-2003 | Galgano, Fernanda; Favati, F.; Schirone, M.; Martuscelli, M.; Crudele, M. A. | |
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. | 1-gen-2003 | Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A. | |
Extraction of natural antioxidants (carotenoids and tocopherols) from by-products of the tomato processing industry | 1-gen-2003 | Favati, Fabio; Pietrafesa, A.; Galgano, Fernanda | |
Aspetti salutistici legati al consumo del vino: studio dei polifenoli e delle amine biogene in vini del Sud Italia | 1-gen-2004 | Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DE GIORGIO, A; Caruso, Marisa Carmela; Lacertosa, G. | |
Subcritical Water Extraction of Phenolics from Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts | 1-gen-2005 | Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; D'Antuono, Isabella; Perretti, G.; Galgano, Fernanda | |
Shelf-life monitoring of broccoli packed with different films | 1-gen-2006 | Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DI DONNA, V; Caruso, Marisa Carmela | |
The Olive Oil Chain in the Basilicata Region | 1-gen-2006 | Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella | |
Use of supercritical CO2 to increase tocols content in barley extracts. | 1-gen-2006 | Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, Roberto | |
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content | 1-gen-2006 | Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella | |
Influenza di imballaggi commerciali sulla shelf-life e sulla qualità dei pomodorini cherry (CV Shiren) | 1-gen-2006 | Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI DONNA, V; Pietrafesa, Angiolina | |
The influence of processing and preservation on the retention of health-promoting compounds in broccoli | 1-gen-2007 | Galgano, Fernanda; Favati, F; Caruso, Marisa Carmela; Pietrafesa, A; Natella, S. | |
Shelf-life evaluation of portioned Provolone cheese packaged in protective atmosphere | 1-gen-2007 | F., Favati; Galgano, Fernanda; Pace, A. M. | |
Effect of Soil Water Availability on Yield and Some Quality Parameters of Extra Virgin Oil (Cv. Coratina) | 1-gen-2008 | A. M., Palese; Nuzzo, Vitale; Celano, Giuseppe; Favati, Fabio; A., Pietrafesa; Galgano, Fernanda | |
La qualità fra tradizione e innovazione: la filiera olivicola lucana. | 1-gen-2008 | Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio | |
Analysis of trace elements in southern italian wines and their classification according to provenance. | 1-gen-2008 | Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, T; Palma, A. | |
Tracciabilità e rintracciabilità come elementi di valorizzazione dell’olio di oliva. | 1-gen-2008 | Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio | |
Caratterizzazione di vini del Sud Italia sulla base del contenuto in macro, microelementi e lantanidi | 1-gen-2008 | Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, Teresa; Dantuono, I; Palma, A. | |
Application of bio-based polymers for fresh meat packaging | 1-gen-2008 | Galgano, Fernanda; F., Favati; M. M., Russo; Romano, Patrizia; Braghieri, Ada; A., Girolami | |
Biogenic Amines in Wines: A Review. | 1-gen-2009 | Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Favati, F. | |
Role of biogenc amines as index of freshness in beef meat packed with different bioplymeric materials | 1-gen-2009 | Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Bonadio, M; Lorusso, V; Romano, Patrizia |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile