Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 110
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Influence of indigenous starter coltures on the free fatty acids release during ripening in artisan sausages produced in the Basilicata region. 1-gen-2003 Galgano, Fernanda; Favati, F.; Schirone, M.; Martuscelli, M.; Crudele, M. A.
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. 1-gen-2003 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A.
Extraction of natural antioxidants (carotenoids and tocopherols) from by-products of the tomato processing industry 1-gen-2003 Favati, Fabio; Pietrafesa, A.; Galgano, Fernanda
Aspetti salutistici legati al consumo del vino: studio dei polifenoli e delle amine biogene in vini del Sud Italia 1-gen-2004 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DE GIORGIO, A; Caruso, Marisa Carmela; Lacertosa, G.
Subcritical Water Extraction of Phenolics from Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts 1-gen-2005 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; D'Antuono, Isabella; Perretti, G.; Galgano, Fernanda
Shelf-life monitoring of broccoli packed with different films 1-gen-2006 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; DI DONNA, V; Caruso, Marisa Carmela
The Olive Oil Chain in the Basilicata Region 1-gen-2006 Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
Use of supercritical CO2 to increase tocols content in barley extracts. 1-gen-2006 Pietrafesa, Angiolina; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, Roberto
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content 1-gen-2006 Favati, Fabio; Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella
Influenza di imballaggi commerciali sulla shelf-life e sulla qualità dei pomodorini cherry (CV Shiren) 1-gen-2006 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI DONNA, V; Pietrafesa, Angiolina
The influence of processing and preservation on the retention of health-promoting compounds in broccoli 1-gen-2007 Galgano, Fernanda; Favati, F; Caruso, Marisa Carmela; Pietrafesa, A; Natella, S.
Shelf-life evaluation of portioned Provolone cheese packaged in protective atmosphere 1-gen-2007 F., Favati; Galgano, Fernanda; Pace, A. M.
Effect of Soil Water Availability on Yield and Some Quality Parameters of Extra Virgin Oil (Cv. Coratina) 1-gen-2008 A. M., Palese; Nuzzo, Vitale; Celano, Giuseppe; Favati, Fabio; A., Pietrafesa; Galgano, Fernanda
La qualità fra tradizione e innovazione: la filiera olivicola lucana. 1-gen-2008 Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio
Analysis of trace elements in southern italian wines and their classification according to provenance. 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, T; Palma, A.
Tracciabilità e rintracciabilità come elementi di valorizzazione dell’olio di oliva. 1-gen-2008 Pietrafesa, Angiolina; Galgano, Fernanda; D'Antuono, Isabella; Favati, Fabio
Caratterizzazione di vini del Sud Italia sulla base del contenuto in macro, microelementi e lantanidi 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Scarpa, Teresa; Dantuono, I; Palma, A.
Application of bio-based polymers for fresh meat packaging 1-gen-2008 Galgano, Fernanda; F., Favati; M. M., Russo; Romano, Patrizia; Braghieri, Ada; A., Girolami
Biogenic Amines in Wines: A Review. 1-gen-2009 Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Favati, F.
Role of biogenc amines as index of freshness in beef meat packed with different bioplymeric materials 1-gen-2009 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Bonadio, M; Lorusso, V; Romano, Patrizia
Mostrati risultati da 21 a 40 di 110
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile