Sfoglia per Autore
Fermentation characteristics of Saccharomyces cerevisiae isolates from Aglianico of Vulture in the Basilicata region of Southern Italy
1998-01-01 Paraggio, M.; Capece, Angela; Lipani, G.; Romano, Patrizia
Phenotypic and genotypic variation of Saccharomyces cerevisiae natural strains from Aglianico wine.
1999-01-01 Romano, Patrizia; Marchese, R.; Paraggio, M.; Caruso, Marisa Carmela; Lipani, G.; Capece, Angela
Valutazione della resistenza al rame in ceppi di Saccharomyces cerevisiae
2000-01-01 P., Tedeschi; V., Brandolini; E., Borsetti; Capece, Angela; G., Lipani; Romano, Patrizia
Colture starter per la qualità e tipicità dei vini. L'indice di desiderabilità come strumento selettivo
2001-01-01 Romano, Patrizia; Paraggio, M; Monteleone, E; Fiore, C; Lipani, G; Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela; Ricciardi, Annamaria
Typing of Saccharomyces cerevisiae and Kloeckera apiculata strains from Aglianico wine.
2002-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela; Salzano, Giovanni; Romano, Patrizia
Saccharomyces cerevisiae wine strains differing in copper resistance exhibit different capability to reduce copper content in wine
2002-01-01 Brandolini, V.; Tedeschi, P.; Capece, Angela; Maietti, A.; Mazzotta, D.; Salzano, Giovanni; Paparella, A.; Romano, Patrizia
Produzione di composti secondari in ceppi vinari di Saccharomyces cerevisiae. Analisi genetica come strumento selettivo
2002-01-01 Paraggio, M; Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C; Capece, Angela; Lipani, G; Salzano, Giovanni; Romano, Patrizia
Production of secondary compounds by Saccharomyces cerevisiae wine yeasts: genetic analysis as selective tool.
2002-01-01 Paraggio, M.; Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C.; Capece, Angela; Lipani, G.; Romano, Patrizia
Function of yeast species and strains in wine flavour.
2003-01-01 Romano, Patrizia; C., Fiore; M., Paraggio; Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela
Molecular typing techniques as a tool to differenziate non-Saccharomyces wine species
2003-01-01 Capece, Angela; Salzano, Giovanni; Romano, Patrizia
Metabolic diversity of Saccharomyces cerevisiae strains from spontaneously fermented grape must
2003-01-01 Romano, Patrizia; Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela; Lipani, G; Paraggio, M; Fiore, C.
Phenotypic and genetic variability of Hanseniaspora uvarum strains of wine origin.
2004-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore
Wine Saccharomyces cerevisiae improved by using traditional approaches
2004-01-01 Romano, Patrizia; Paraggio, M; Capece, Angela
Valutazione del polimorfismo genetico di lieviti di origine alimentare mediante analisi molecolare.
2004-01-01 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Screening of wild yeasts of different wine species for enzymatic activities of oenological interest.
2004-01-01 Romano, Patrizia; C., Fiore; Caruso, Marisa Carmela; M., Paraggio; Capece, Angela
Biodiversity evaluation in Hanseniaspora uvarum wine strains by using molecular and analytical techniques.
2004-01-01 Romano, Patrizia; Capece, Angela; C., Fiore
MOLECULAR TOOLS FOR ASSESSING GENETIC DIVERSITY IN SACCHAROMYCES CEREVISIAE AND IN THE GRAPEVINE CULTIVAR AGLIANICO DEL VULTURE TYPICAL FROM SOUTH ITALY.
2004-01-01 Capece, Angela; Sciancalepore, A; Sunseri, Francesco; Romano, Patrizia
Genetic segregation of natural Saccharomyces cerevisiae strains derived from spontaneous fermentation of Aglianico wine.
2004-01-01 Sipiczki, M.; Romano, Patrizia; Capece, Angela; Paraggio, M.
Characterization of yeast microflora associated with a typical cheese of Southern Italy.
2005-01-01 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Molecular approach to print food yeasts at strain level.
2005-01-01 Capece, Angela; Romano, Patrizia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile