Sfoglia per Autore
A survey on bacteriological and chemical characteristics in Pecorino cheese manufactured in the Basilicata area (Italy)
1994-01-01 Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Rosi, I; Sinigaglia, M.
Indagine preliminare sulle caratteristiche tecnologiche e microbiologiche dei salumi tipici lucani
1997-01-01 Amato, D; DI GENNARO, P; Lanorte, M. T.; Caruso, Marisa Carmela; Suzzi, G.
Confronto tra tre terreni per il conteggio di lieviti in frutta appena raccolta
1997-01-01 Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Corbo, M. R.; DI FABIO, G.
Comparison of Plate Count Agar and R2A medium for enumeration of heterotrophic bacteria in natural mineral water
1998-01-01 Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Trovatelli, F; Tosques, M.
Survival of indicator/pathogenic bacteria in orange soft drink
1998-01-01 Massa, S; Facciolongo, M; Rabasco, E; Caruso, Marisa Carmela
Phenotypic and genotypic variation of Saccharomyces cerevisiae natural strains from Aglianico wine.
1999-01-01 Romano, Patrizia; Marchese, R.; Paraggio, M.; Caruso, Marisa Carmela; Lipani, G.; Capece, Angela
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy.
1999-01-01 Suzzi, G; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, Giovanni
Caratterizzazione dei prodotti tipici lucani: la salsiccia sotto sugna
1999-01-01 Amato, D; DI GENNARO, P; Fiore, C; Lanorte, M. T.; Caruso, Marisa Carmela
A survey of the enterococci isolated from an artisanal Italian goat‘s cheese (semicotto caprino)
2000-01-01 Suzzi, G; Caruso, Marisa Carmela; Gardini, F; Lombardi, A; Vannini, L; Guerzoni, M. E.; Andrighetto, C; Lanorte, M. T.
Phenotypic and genotypic diversity of yeasts isolated from different water-buffalo Mozzarella cheese
2000-01-01 Suzzi, G; Lombardi, A; Lanorte, M. T.; Caruso, Marisa Carmela; Andrighetto, C; Gardini, F.
Colture starter per la qualità e tipicità dei vini. L'indice di desiderabilità come strumento selettivo
2001-01-01 Romano, Patrizia; Paraggio, M; Monteleone, E; Fiore, C; Lipani, G; Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela; Ricciardi, Annamaria
Effect of pH and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis.
2001-01-01 Gardini, F.; Martuscelli, M.; Caruso, M. C.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Favati, Fabio; Guerzoni, M. E.; Suzzi, G.
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci.
2001-01-01 Galgano, Fernanda; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M.; Gardini, F.; Salzano, Giovanni
Degradazione di istamina e tiramina da Staphylococcus xylosus isolato da salsiccia
2001-01-01 Martuscelli, M; Tofalo, R; Fiore, C; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Suzzi, G.
Attività proteolitica di ceppi vinari di Kloeckera apiculata su diversi substrati.
2001-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C.; Romano, Patrizia
Automated multiple development method for determination of glycerol produced by wine yeasts.
2002-01-01 Brandolini, V.; Salzano, Giovanni; Maietti, A.; Caruso, Marisa Carmela; Tedeschi, P.; Mazzotta, D.; Romano, Patrizia
Typing of Saccharomyces cerevisiae and Kloeckera apiculata strains from Aglianico wine.
2002-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela; Salzano, Giovanni; Romano, Patrizia
Formation of biogenic amines as criteria for the selection of wine yeasts
2002-01-01 Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C.; Contursi, Michela; Salzano, Giovanni; Paparella, A.; Romano, Patrizia
Produzione di composti secondari in ceppi vinari di Saccharomyces cerevisiae. Analisi genetica come strumento selettivo
2002-01-01 Paraggio, M; Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C; Capece, Angela; Lipani, G; Salzano, Giovanni; Romano, Patrizia
Production of secondary compounds by Saccharomyces cerevisiae wine yeasts: genetic analysis as selective tool.
2002-01-01 Paraggio, M.; Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C.; Capece, Angela; Lipani, G.; Romano, Patrizia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A survey on bacteriological and chemical characteristics in Pecorino cheese manufactured in the Basilicata area (Italy) | 1-gen-1994 | Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Rosi, I; Sinigaglia, M. | |
Indagine preliminare sulle caratteristiche tecnologiche e microbiologiche dei salumi tipici lucani | 1-gen-1997 | Amato, D; DI GENNARO, P; Lanorte, M. T.; Caruso, Marisa Carmela; Suzzi, G. | |
Confronto tra tre terreni per il conteggio di lieviti in frutta appena raccolta | 1-gen-1997 | Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Corbo, M. R.; DI FABIO, G. | |
Comparison of Plate Count Agar and R2A medium for enumeration of heterotrophic bacteria in natural mineral water | 1-gen-1998 | Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Trovatelli, F; Tosques, M. | |
Survival of indicator/pathogenic bacteria in orange soft drink | 1-gen-1998 | Massa, S; Facciolongo, M; Rabasco, E; Caruso, Marisa Carmela | |
Phenotypic and genotypic variation of Saccharomyces cerevisiae natural strains from Aglianico wine. | 1-gen-1999 | Romano, Patrizia; Marchese, R.; Paraggio, M.; Caruso, Marisa Carmela; Lipani, G.; Capece, Angela | |
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. | 1-gen-1999 | Suzzi, G; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, Giovanni | |
Caratterizzazione dei prodotti tipici lucani: la salsiccia sotto sugna | 1-gen-1999 | Amato, D; DI GENNARO, P; Fiore, C; Lanorte, M. T.; Caruso, Marisa Carmela | |
A survey of the enterococci isolated from an artisanal Italian goat‘s cheese (semicotto caprino) | 1-gen-2000 | Suzzi, G; Caruso, Marisa Carmela; Gardini, F; Lombardi, A; Vannini, L; Guerzoni, M. E.; Andrighetto, C; Lanorte, M. T. | |
Phenotypic and genotypic diversity of yeasts isolated from different water-buffalo Mozzarella cheese | 1-gen-2000 | Suzzi, G; Lombardi, A; Lanorte, M. T.; Caruso, Marisa Carmela; Andrighetto, C; Gardini, F. | |
Colture starter per la qualità e tipicità dei vini. L'indice di desiderabilità come strumento selettivo | 1-gen-2001 | Romano, Patrizia; Paraggio, M; Monteleone, E; Fiore, C; Lipani, G; Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela; Ricciardi, Annamaria | |
Effect of pH and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis. | 1-gen-2001 | Gardini, F.; Martuscelli, M.; Caruso, M. C.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Favati, Fabio; Guerzoni, M. E.; Suzzi, G. | |
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. | 1-gen-2001 | Galgano, Fernanda; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M.; Gardini, F.; Salzano, Giovanni | |
Degradazione di istamina e tiramina da Staphylococcus xylosus isolato da salsiccia | 1-gen-2001 | Martuscelli, M; Tofalo, R; Fiore, C; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Suzzi, G. | |
Attività proteolitica di ceppi vinari di Kloeckera apiculata su diversi substrati. | 1-gen-2001 | Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C.; Romano, Patrizia | |
Automated multiple development method for determination of glycerol produced by wine yeasts. | 1-gen-2002 | Brandolini, V.; Salzano, Giovanni; Maietti, A.; Caruso, Marisa Carmela; Tedeschi, P.; Mazzotta, D.; Romano, Patrizia | |
Typing of Saccharomyces cerevisiae and Kloeckera apiculata strains from Aglianico wine. | 1-gen-2002 | Caruso, Marisa Carmela; Capece, Angela; Salzano, Giovanni; Romano, Patrizia | |
Formation of biogenic amines as criteria for the selection of wine yeasts | 1-gen-2002 | Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C.; Contursi, Michela; Salzano, Giovanni; Paparella, A.; Romano, Patrizia | |
Produzione di composti secondari in ceppi vinari di Saccharomyces cerevisiae. Analisi genetica come strumento selettivo | 1-gen-2002 | Paraggio, M; Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C; Capece, Angela; Lipani, G; Salzano, Giovanni; Romano, Patrizia | |
Production of secondary compounds by Saccharomyces cerevisiae wine yeasts: genetic analysis as selective tool. | 1-gen-2002 | Paraggio, M.; Caruso, Marisa Carmela; Fiore, C.; Capece, Angela; Lipani, G.; Romano, Patrizia |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile