Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Study of natural Saccharomyces cerevisiae strains for the selection of specific starter cultures. 1-gen-2008 Capece, Angela; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Tracciabilità del lievito starter inoculato. 1-gen-2008 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Caratterizzazione enzimatica di lieviti vinari come strumento per la rintracciabilità di ceppo in fermentazione. 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina; Siesto, Gabriella
Influence of commercial starter use on indigenous Saccharomyces cerevisiae population of the grapes. 1-gen-2008 Capece, Angela; Massari, Carmela; A., Pepe; Pietrafesa, Rocchina; Poeta, Cinzia; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Analysis of wild Saccharomyces cerevisiae populations from spontaneous fermentations of Sangiovese grapes from different vineyards in Tuscany region. 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Siesto, Gabriella; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela
Vini più sani e tipici con i lieviti autoctoni 1-gen-2008 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina
Monitoring of yeast starter culture dominance during wine fermentation process. 1-gen-2009 Capece, Angela; Romaniello, Rossana; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Siesto, Gabriella; Romano, Patrizia
Yeast influence on wine flavour as tool to select indigenous starter cultures. 1-gen-2009 Romano, Patrizia; Massari, Carmela; Pietrafesa, Rocchina; Capece, Angela
Validazione del protocollo di fermentazione in cantina per la tracciabilità del ceppo inoculato. 1-gen-2009 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Massari, Carmela; Poeta, Cinzia; Pietrafesa, Rocchina; Siesto, Gabriella; Romaniello, Rossana
FYL - Fermenting Yeasts Laboratory: isolation, characterization and genetic stability for selection of starter yeasts for winemaking. 1-gen-2009 Romano, Patrizia; Capece, Angela; Poeta, Cinzia; Pietrafesa, Rocchina; Massari, Carmela; Romaniello, Rossana; Siesto, Gabriella
Influence of isolation habitat on technological characteristics of Saccharomyces cerevisiae grape strains. 1-gen-2010 Capece, Angela; Massari, Carmela; Romano, Patrizia
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile