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A survey on bacteriological and chemical characteristics in Pecorino cheese manufactured in the Basilicata area (Italy)
1994-01-01 Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Rosi, I; Sinigaglia, M.
Supercritical CO2 Extraction of Lycopene and b-carotene from By-products of the Tomato Industry.
1997-01-01 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; Damiano, N; Lanzarini, G.
Metodo di estrazione per la determinazione degli acidi grassi liberi nel formaggio
1998-01-01 Lencioni, L.; Galgano, Fernanda; Bertuccioli, M.
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy.
1999-01-01 Suzzi, G; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, Giovanni
La normativa del settore lattiero-caseario: una visione integrata del D.P.R. 54/97, del D.L.vo 155/97 e delle altre disposizioni vigenti.
1999-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio
L’HACCP nella produzione della semola come metodologia preventiva di controllo
2000-01-01 Perretti, G.; Fantozzi, P.; Montanari, L.; Galgano, Fernanda
A survey of yeasts in traditional sausages of southern Italy.
2001-01-01 Gardini, F.; Suzzi, G.; Lombardi, A.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Andrighetto, C.; Schirone, M.; Tofalo, R.
Proteolytic, lipolytic and molecular characterisation of Yarrowia lipolytica isolated from cheese.
2001-01-01 Suzzi, G.; Lanorte, M. T.; Galgano, Fernanda; Andrighetto, C.; Lombardi, A.; Lanciotti, R.; Guerzoni, M. E.
Effect of pH and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis.
2001-01-01 Gardini, F.; Martuscelli, M.; Caruso, M. C.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Favati, Fabio; Guerzoni, M. E.; Suzzi, G.
Variability of the lipolytic activity in Yarrowia lipolytica and its dependence on environmental conditions.
2001-01-01 Guerzoni, M. E.; Lanciotti, R.; Vannini, L.; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Gardini, F.; Suzzi, G.
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci.
2001-01-01 Galgano, Fernanda; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M.; Gardini, F.; Salzano, Giovanni
Approccio metodologico per la caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano.
2001-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lencioni, L.; Bertuccioli, M.
Degradazione di istamina e tiramina da Staphylococcus xylosus isolato da salsiccia
2001-01-01 Martuscelli, M; Tofalo, R; Fiore, C; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Suzzi, G.
Studio di sistemi di conservazione per il prolungamento della shellf-life di finocchi freschi.
2002-01-01 Galgano, Fernanda; DI MATTEO, M; Favati, Fabio; LA PELOSA, L; Lanorte, M. T.; Orilio, P.
Prolungamento della shelf-life di finocchi IV gamma.
2002-01-01 Albanese, D; DI MATTEO, M; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lanorte, Maria Teresa; Orilio, P.
Selfcontrol for food hygiene and traditional products: a possible coexistence.
2002-01-01 Perretti, G.; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; Montanari, L.
Nutritional quality of vegetables: effect of chilling on the ascorbic acid content of fennel.
2002-01-01 Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lapelosa, L; Albanese, D; Montanari, L.
Antioxydants in organic and traditional sunflower seed oils.
2002-01-01 Favati, Fabio; Perretti, G; Galgano, Fernanda; Pietrafesa, A; Montanari, L.
Effect of chilling on the ascorbic acid content of fennel during storage
2002-01-01 Galgano, Fernanda; F., Favati; Lapelosa, L.; Albanese, D.; Montanari, L.
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products.
2003-01-01 Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A survey on bacteriological and chemical characteristics in Pecorino cheese manufactured in the Basilicata area (Italy) | 1-gen-1994 | Massa, S; Caruso, Marisa Carmela; Galgano, Fernanda; Rosi, I; Sinigaglia, M. | |
Supercritical CO2 Extraction of Lycopene and b-carotene from By-products of the Tomato Industry. | 1-gen-1997 | Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; Damiano, N; Lanzarini, G. | |
Metodo di estrazione per la determinazione degli acidi grassi liberi nel formaggio | 1-gen-1998 | Lencioni, L.; Galgano, Fernanda; Bertuccioli, M. | |
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. | 1-gen-1999 | Suzzi, G; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, Giovanni | |
La normativa del settore lattiero-caseario: una visione integrata del D.P.R. 54/97, del D.L.vo 155/97 e delle altre disposizioni vigenti. | 1-gen-1999 | Galgano, Fernanda; Favati, Fabio | |
L’HACCP nella produzione della semola come metodologia preventiva di controllo | 1-gen-2000 | Perretti, G.; Fantozzi, P.; Montanari, L.; Galgano, Fernanda | |
A survey of yeasts in traditional sausages of southern Italy. | 1-gen-2001 | Gardini, F.; Suzzi, G.; Lombardi, A.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Andrighetto, C.; Schirone, M.; Tofalo, R. | |
Proteolytic, lipolytic and molecular characterisation of Yarrowia lipolytica isolated from cheese. | 1-gen-2001 | Suzzi, G.; Lanorte, M. T.; Galgano, Fernanda; Andrighetto, C.; Lombardi, A.; Lanciotti, R.; Guerzoni, M. E. | |
Effect of pH and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis. | 1-gen-2001 | Gardini, F.; Martuscelli, M.; Caruso, M. C.; Galgano, Fernanda; Crudele, M. A.; Favati, Fabio; Guerzoni, M. E.; Suzzi, G. | |
Variability of the lipolytic activity in Yarrowia lipolytica and its dependence on environmental conditions. | 1-gen-2001 | Guerzoni, M. E.; Lanciotti, R.; Vannini, L.; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Gardini, F.; Suzzi, G. | |
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. | 1-gen-2001 | Galgano, Fernanda; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, Marisa Carmela; Martuscelli, M.; Gardini, F.; Salzano, Giovanni | |
Approccio metodologico per la caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano. | 1-gen-2001 | Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lencioni, L.; Bertuccioli, M. | |
Degradazione di istamina e tiramina da Staphylococcus xylosus isolato da salsiccia | 1-gen-2001 | Martuscelli, M; Tofalo, R; Fiore, C; Galgano, Fernanda; Caruso, Marisa Carmela; Suzzi, G. | |
Studio di sistemi di conservazione per il prolungamento della shellf-life di finocchi freschi. | 1-gen-2002 | Galgano, Fernanda; DI MATTEO, M; Favati, Fabio; LA PELOSA, L; Lanorte, M. T.; Orilio, P. | |
Prolungamento della shelf-life di finocchi IV gamma. | 1-gen-2002 | Albanese, D; DI MATTEO, M; Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lanorte, Maria Teresa; Orilio, P. | |
Selfcontrol for food hygiene and traditional products: a possible coexistence. | 1-gen-2002 | Perretti, G.; Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; Montanari, L. | |
Nutritional quality of vegetables: effect of chilling on the ascorbic acid content of fennel. | 1-gen-2002 | Galgano, Fernanda; Favati, Fabio; Lapelosa, L; Albanese, D; Montanari, L. | |
Antioxydants in organic and traditional sunflower seed oils. | 1-gen-2002 | Favati, Fabio; Perretti, G; Galgano, Fernanda; Pietrafesa, A; Montanari, L. | |
Effect of chilling on the ascorbic acid content of fennel during storage | 1-gen-2002 | Galgano, Fernanda; F., Favati; Lapelosa, L.; Albanese, D.; Montanari, L. | |
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. | 1-gen-2003 | Favati, Fabio; Galgano, Fernanda; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A. |
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